Ben de gecen sene göz kenarima botox yaptirmistim, biraz da meraktan (güney korede yaklasik 10 dolardi göz cevresi ve kas arasi yani bedava gibi bir sey). Göz cevrem artik ne yapsam kirismadigi icin o kadar rahatlamistim ki gece göz kremi sürmeyi falan birakmistim (maalesef). Ama 6 ay sonra tamamen gecti botoksun etkisi. Göz kenari kirisikligim ufakti, belki de bu sayede kirisiklik pek kalmadi orada, ama her an tekrar olusabilir gibi de. Umarim botox sizde daha uzun süre kalir. Bu süre boyunca oradaki eskiden kirisiklik olan bölgelere iyi bakim yaparsaniz (c vitamini, retinol, peptid) belki 6 ay sonra tekrar belirmezler. Botoks türkiyede cok pahali (mesela sadece kas arasi 1000 tl dediler bana) o yüzden ikinciye yaptirmadim ben. Bir de görüstügüm "botokscu kadin" asiri gicikti. Ben göz kenari istemedim bu sefer cünkü göz kaslarini uyusturmak göz alti morlugumu artirir diye korkuyorum, ve son bir senede morlugun bu derece artmasinin bir sebebi botox olabilir diye de cok ufak da olsa bir süphem var. Kas arasi istedim sadece, o da orada kirisiklik olusmasini engellemek icin, cünkü siklikla kas catan biriyim ve en itici buldugum kirisiklik kas arasinda olani. Kadin ille de kaslarini da botoksla kaldiralim diye tutturdu. Bu arada benim kaslarim 20 yasindayken de öyleydi yani yasla bir ilgisi yok. Yani bu kadin hic aklimda olmayan eksiklikler buldu yüzümde. Iltifati da üzerimdeki kiyafeti iyi tasimama etti, yüzüme degil. Bu arada not edeyim kendisi ne benden genc ne de daha güzel görünüyor. Insanlarin kendine güvenini kirmaya calisarak ekstra islem yaptirmaya ikna etmeye calisan insanlara asla para kazandirmam. Cok sinirlenmistim bu botokscu hanima.
Neyse cok konustum. Sizin botoks uzmani iyi biriymis anlasilan. Güle güle kullanin :)