Güzellik rutinleri

Öyle söyleme ben yazdıklarını okudum hatta deodorant kapaklı videoyu da hatırladım. Ancak haftanın ilk günü yoğunluğı vardı yazamadım.

Hatta bir arkadaşım burun ucuna botoks yaptırmış burnu kalkmış. Sen aklıma geldin akşam sepyazeytin e yazayım dedim.
Ay ne diyon bacım? Burun ucuna botoks nedir? Nasıl ucu kalkmış? Vallaha mı? Dolgu mu acaba? Ay dur çok heyecanlandım şimdi. :KK45: Niye yaptırmış, kime yaptırmış, nerde yaptırmış, kaça yaptırmış, etkisi ne kadar sürecekmiş? (İstediğin sorudan başlayabilirsin beybi)

Hassas ciltlerde bantların alerji riski olabilir. O bantları fizyoterapistim omuz ağrım için uygulamıştı ertesi sabaha resmen yara oldu omzum ki hiçbirşeye alerjik reaksiyon göstermem. Gua sha bir dönem denedim herşey gibi düzenli yapılınca etkili oluyor
Ben çok terlerim, bantların yüzünde duracağından yana umudum yok😂

Bende onlardan istiyorum ya nazobiyaller canımı sıkıyor benimde. Scarlet nasıl bı uygulama
Dermapen gibi ama ucu kare şeklinde ve dermapenden daha geniş. Yüzde gireceği derinliği alet kendisi belirliyor. Ucundaki iğneler yanlış hatırlamıyorsam altın iğne. Diğerlerinde titanyum. Serumla ya da prp şeklinde uygulanıyor. Kolajen sentezini de tetikliyor. Leke iz tedavisi içinde etkili.

Estağfirullah en büyük skincanki sensin yaş ile oranlarsak.
Ayrıca her paylaşıma komik ifadesi bırakman çok hoşuma gidiyor ne eğlenceli kız diyorum😂
Allah bugün bu komik ifadesinden iyi yürüdük 😂Kardeşim diyor bana garip espri anlayışın var bazen anlamıyorum saçma şeylere gülüyorsun diye olabilir bu arada inkar etmiyorum 😂Her paylaşım demiyelim de %92,45 diyelim küsuratlı söyleyeyim de salladığım anlaşılmasın 😂

Yak söndür sormam maksadın ne nisam diyorsun. 😂Sana iltimas bitmez bende diyorsun yani 😂
Yok kız, Nisa her zaman cevap veriyor sağ olsun. O yüzden ona da yazmadım sana da. Ciddiyim, iltimasla alakalı değil. Nezaketli bacılarımdandır Nisa :KK45:

Ay ne diyon bacım? Burun ucuna botoks nedir? Nasıl ucu kalkmış? Vallaha mı? Dolgu mu acaba? Ay dur çok heyecanlandım şimdi. :KK45: Niye yaptırmış, kime yaptırmış, nerde yaptırmış, kaça yaptırmış, etkisi ne kadar sürecekmiş? (İstediğin sorudan başlayabilirsin beybi)
Başlıyorum, dolgu değil kesin botoks. alnına ve kaş ortasına botoks yaptırmaya gitmişti botoks sıvısı fazla gelmiş onu değerlendirmişler. Burnun dudak üstü ile birleştiği noktaya yaptırmış çok fazla acıyormuş. Yalnız gerçekten burıun kalkmış. 5-6 ay etkisi varmış. Uygulama Antalyada bir dermatolog tarafından yapıldı. Kaş ortası, alın, kaz ayakları, burun 1500 tl dedi. Dermatolog uzun yıllardır arkadaşımız indirim yapmış.

Ben de merak ettim burun ucu botoksu ilk defa duyuyorum

Başlıyorum, dolgu değil kesin botoks. alnına ve kaş ortasına botoks yaptırmaya gitmişti botoks sıvısı fazla gelmiş onu değerlendirmişler. Burnun dudak üstü ile birleştiği noktaya yaptırmış çok fazla acıyormuş. Yalnız gerçekten burıun kalkmış. 5-6 ay etkisi varmış. Uygulama Antalyada bir dermatolog tarafından yapıldı. Kaş ortası, alın, kaz ayakları, burun 1500 tl dedi. Dermatolog uzun yıllardır arkadaşımız indirim yapmış.
Yaaaa, canımsın. Ben bi' SS alıp bunu benim gittiğim plastik cerrah ile konuşayım. Ben de botoks istiyorum ama burada 3 bölge 2000 TL olmuş. 2000 de olsa o dediğin yere de işlem yapsın, burun ucum kalksın ya. Ay nedir benim bu burun ucundan çektiğim? Şapşal doktorum güya beni anlamıştı, hiç merak etme yaparım demişti. İyi ki anlamış yani, demek ki bir de anlamasaydı ne yapacaktı acaba?

Burç tahmin etmek senin işin Makbulee :D
Yok be ben de pek anlamam öyle muhabbetini yapmayı seviyorum bir bilgim yok 😂Amma sebbocuğumu tahmin etmek çok kolaydı yani başak tabii ki de net sen o kadar kolay değilsin. 😅Bak geçen birini ettim tahmin yok değişim dedi ama yükselenini bilmiyormuş sonra bakmış ertesi gün dedi aa yükselenimmiş diye ama o da başaktı başak dedektörüm var sadece 😂5 tanesini eledim 7ye düşürdüm. Kova, koç, başak, terazi, yay değilsin bence.

Ben de merak ettim burun ucu botoksu ilk defa duyuyorum
Aslında tam olarak uca yapılmıyor. Burnun başlangıç noktasına iki delik arasındaki alana yapılıyor. Etkili olduğunu gördüm 1 hafta sonra daha iyi olacakmış bekliyoruz bakalım

minnacık yapıyorlar burun ucu kalkıyor gerçekten hatta bende Atart Atart a geçen hafta ameliyatlık değil hemen çözülebilir dediğimde bundan bahsetmiştim A Ametistt çok güzel bir konuya parmak bastın çene ucu, çene kemiği, burun ucu gibi yerlerde yüzü mükemmelleştiriyor gerçekten işlem

Yok be ben de pek anlamam öyle muhabbetini yapmayı seviyorum bir bilgim yok 😂Amma sebbocuğumu tahmin etmek çok kolaydı yani başak tabii ki de net sen o kadar kolay değilsin. 😅Bak geçen birini ettim tahmin yok değişim dedi ama yükselenini bilmiyormuş sonra bakmış ertesi gün dedi aa yükselenimmil diye ama o da başaktı başak dedektörüm var sadece 😂5 tanesini eledim 7ye düşürdüm. Kova, koç, başak, terazi, yay değilsin bence.
Kova, koç, başak, terazi, yay değilim bildin valla girl :KK45:

Aslında tam olarak uca yapılmıyor. Burnun başlangıç noktasına iki delik arasındaki alana yapılıyor. Etkili olduğunu gördüm 1 hafta sonra daha iyi olacakmış bekliyoruz bakalım
Ayyyy, inşallah daha da güzel olur da memnun kalır. Bana da bilgi verir misiniz ya, çok heyecanlandım cidden :confused:

Yaaaa, canımsın. Ben bi' SS alıp bunu benim gittiğim plastik cerrah ile konuşayım. Ben de botoks istiyorum ama burada 3 bölge 2000 TL olmuş. 2000 de olsa o dediğin yere de işlem yapsın, burun ucum kalksın ya. Ay nedir benim bu burun ucundan çektiğim? Şapşal doktorum güya beni anlamıştı, hiç merak etme yaparım demişti. İyi ki anlamış yani, demek ki bir de anlamasaydı ne yapacaktı acaba?
İşaretlediğim yere yapılmış. 3 bölgeden birini burun seçersiniz ve denemiş olursunuz.
1 hafta sonra nasıl olduğunu da yazarım.

Eklentiler

• 7850E872-BE5E-4ED2-8A54-3036475319D0.webp
    7850E872-BE5E-4ED2-8A54-3036475319D0.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 30
Kova, koç, başak, terazi, yay değilim bildin valla girl :KK45:
Girl beni trolleme de bir de biri güneşin biri yükselenin biri ayın biri de venüsünmüş ben de saf saf olsun 7ye indirsim diyormuşum 😂Aman ne kadar yer yandı büyük iş başardım 😂Şimdi biraz daha tanısam eliyeceğim diğerlerini de tam emin olamadım. Oğlağı da eledim kaldı 6.Bir su grubu etkisi var gibi ama. Ama aslanı ve boğayı da tam eleyemedim. İkizleri elemiş olayım hadi. Bundan emin olamadım ama hadi öyle olsun 😅😂

Back
X