- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Resimdeki benim kizimla birlikte sevgi dolu bi resim diye sectim koydum arti sukrettigimi inancli bi insan oldugumu ama bunun bi takinti oldugunu belirttim elinde degil hani dusunerek yapmiyorum oturup dur yaa kendime bi kusur buluyum demiyorum ama makyajimi iste sacimi istedigin gibi yapsam bile bi turlu sanki bana hic bisey yakismiyor bi turlu hahh simdi guzel oldu diyemiyorumBu tarz konu açanlar profile resmini koymayı ihmal etmiyor nedense.
Sizsiniz değil mi?
Sağlıklı olduğunuza, tüm uzuv ve organlarınızın yerinde olduğuna şükredin bence.
Güzelliğin gölgelenmesi için bir sivilce yetiyor bazen. Çok takılmamak lazım.
Kendinizi beğenmeniz o kadar mümkünsüzse uzman desteği alabilirsiniz, sorundur belki bu.
Aynen iste zaten estetik olacak bi durumum yok sadece bi istek bu gerek maddi kosullar gerekse cevresel faktorler bisey yapacak durumda degilim hani bu bi ornek hep olsa iyimi olur yani bi makyaj yapip guzel giyinip disari ciktigimda bile bana sanki hersey eyreti oluyo gibi dusunmek cok yorucu ve mutsuz edici yardim alicam psikolojik olarak insallah asarimbence bu bi hastalık yani ben konu sahibini çok iyi anlıyorum biizm basit gördüğümüz şey onu okadar çok mutsuz edebiliyorki zoryaaaa şunu bilmelisinizki bunun sonu gelmicek kaşın dudağın boynun karnı böyle hep dahasını istiyceksin kendini hiç bizaman beğenmiceksin daha yeni okudum milyon dolarlar yatıran tüm emekli tazminatını estetik ameliyatlara harcayan int bu insanlrı bul araştır gözlerinle gör resmen putlaşmışlar evet gergin bebek gibi yüzleri olmuş ama bildiğin maket insana benzemişler
burada güzel oldugunuzu onaylatmak için kendi profil resminizi koymussunuzResimdeki benim kizimla birlikte sevgi dolu bi resim diye sectim koydum arti sukrettigimi inancli bi insan oldugumu ama bunun bi takinti oldugunu belirttim elinde degil hani dusunerek yapmiyorum oturup dur yaa kendime bi kusur buluyum demiyorum ama makyajimi iste sacimi istedigin gibi yapsam bile bi turlu sanki bana hic bisey yakismiyor bi turlu hahh simdi guzel oldu diyemiyorum
burada güzel oldugunuzu onaylatmak için kendi profil resminizi koymussunuz
bu tarz konu acanlar hep aynı seyı yapıyorlar
fotodaki siz misiniz?
aa evet benim
çok hoş bir bayansınız aslında:)))
bu cevabı almak için kendi fotonuzu koymussunuz siz de, burnunuzu yaptırmıssınız, yandan profil fotosu konumuş:))
konunuza gelince , bence hayatının bazı alanlarında eksiklik hisseden insanlar sizin gbi oluyor.
kendi ile uğrasıp , sürekli kendi halinden mutsuz , oram öyle olsa daha iyi, buram böyle olsa daha iyi derdine düşüyorlar.
mutsuz oldugunuz diğer alanı iyileştirirseniz eğer, gece şiş gözlerle kalkıp banyo aynasında kendinizi o saatte görünce bile bir gülümsemeniz olur halinize ve halinizden hoşut olursunuz.
Bakımlı olmak istemek ayrı şey, kendini beğenmemek , takıntı haline getirmek ayrı şeyler.
Bu arada saç sarı, burun yapma olunca illa güzellik olmuyor.
Güzellik de Allah vergisi, sonradan yapmaya çalışılınca çok yapay duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?