guzellik takintim kendimi sevememem

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Oldum olasi guzellik takintim var hani sanki surami yaptirsam burama estetik mudahale olsa daha mi guzel olur vs.. Diye hep bi memnun olmama hali vardi kendimden
Evliyim 2 kizim var esimlede mutlu bi birlikteligim allah dert vermesin bu basit bi simariklik gibi geliyo bakinca..ama durum o kadar abarti bi takinti boyutuna geldi ki
Kendini sevmeyen insan baskasini nasil sevsin surekli kendime kusur buluyorum ha sukredilecek oyle cok manevi durum varki hani inancli biriyim seytan vesvese veriyo sacmalama elin ayagin tutuyo cocuklarin saglikli vs..diyorum ama guzel olmayi kendimi sevmeyide cok istiyorum
Kendimi sevmek icin guzel olmam sart degil diceksiniz ama ben kabullenemiyorum oldugum gibi sevemiyorum kendimi acayip sardim yani imkaanim olsa o kadar cok yaptirmak istedigim estetik mudahale varki iste botoks mus kas kaldirmaymis beni en mutlu etcek seyler hep kendimle oynamak
Yaa simdi okuyunca cok itici geliyor yazdiklarim e be kadin otur hayatin tadini cikar coluguna cocuguna duzenine dirligine sukret otur diyesi geliyo insanin ama vallaha aynaya baktikca sanki guzel olsam kendimi hayati cok sevcem cok pozitif olucam gibi geliyor belki sacma ama paylasmak istedim
Esim ise her halimle benden cok beni kabul etmis sirf ben cok istiyorum diye burnumu bile yaptirdi ama yetmedi simdide baska seyler istiyorum o ise beni sevdigini begendigini benim sacmaladigimi soyluyor nasil asicam bu durumu bilemiyorum yine tabi bin sukur allah bugunumuzu aratmasin huzurumuz daim olsun cocuklarimla esimle evimle sinamasin ama nolur azda guzel olsam demeden gecemiyorum

Bu tarz konu açanlar profile resmini koymayı ihmal etmiyor nedense.
Sizsiniz değil mi?

Sağlıklı olduğunuza, tüm uzuv ve organlarınızın yerinde olduğuna şükredin bence.
Güzelliğin gölgelenmesi için bir sivilce yetiyor bazen. Çok takılmamak lazım.
Kendinizi beğenmeniz o kadar mümkünsüzse uzman desteği alabilirsiniz, sorundur belki bu.

Profil resminizdeki sizseniz eğer hoş bir kadınsınız
Fazla operasyon yaptırmayın bence çünkü çok riskli,güzel olayım derken çirkenleşmeyin
Onun yerine bakım yapın,saç renginizi değiştirebilirsiniz,renkli lens kullanabilirsiniz gibi

makyaj yaptıgın zamanlarda damı böyle düşünüyorsun , mesela ben kendimi inanılmaz begenır severim , kendi kendime salavat çekerim , başkasına resim gösterirken salavat çek bana nazar deymesin derim çok güleriz şaka yapıyorum zannederler ama ben gerçekten söylerim yani,

hep bakımlı gezmeyi dene bakalım

Başka şeyler yapabilirsniz niye illa ki estetik? Plates yapın mesela vucuda esneklik ve estetik bir görüntü kazandırıyor. Saç renginizi degistirin. Faklı cilt bakımı yöntemleri uygulayın. Neden guzeleşmek deyince insanın aklına botoks kaş kaldırma geliyor. Ayrıca bunları yaptırınca güzel oluymuyorsunuz bana göre. Gözüne far tutulmuş tavşan gibi hayret dolu bir ifade yerleşiyor insanın suratına o kadar

Herkesin var bi derdi iste.. herkesin kusurlari var ama gercekten muhim olan kendinj kabul etmek..kimi kisadir kimi uzun kimi daha guzel kimi daha cirkin.. bunlar icin yapilcak cok sey yok.. kilo filan olsa irade meselesi derizde, surekli bi estetik yok yapmacik duruyo ayrica.. estetik yaptiranlarin hepsinin burnu ayni mesela cok itici oluyor

Zaten een buyuk zevkim makyajdi bakimdi vs..seviyorum bakimli olmayi ama kasima gozume cok kusur buluyorum bi piskaytriye gittim oda uyarilarda bulundu obsesiflik baslangici olabilir dedi 10 gun aonra tekrar gidicem

Boş zamanınız varsa kendinize uğraşlar bulun, belki kafanız dağılır kendinizle uğraşmazsınız.
Eğer olmuyorsa uzman birinden yardım alın. Bu kadar takıntı fazla bence.
Ayrıca bahsetmeden geçemeyeceğim resimdeki sizseniz güzel bir kadınsınız.

Resimdeki benim kizimla birlikte sevgi dolu bi resim diye sectim koydum arti sukrettigimi inancli bi insan oldugumu ama bunun bi takinti oldugunu belirttim elinde degil hani dusunerek yapmiyorum oturup dur yaa kendime bi kusur buluyum demiyorum ama makyajimi iste sacimi istedigin gibi yapsam bile bi turlu sanki bana hic bisey yakismiyor bi turlu hahh simdi guzel oldu diyemiyorum

bence bu bi hastalık yani ben konu sahibini çok iyi anlıyorum biizm basit gördüğümüz şey onu okadar çok mutsuz edebiliyorki zoryaaaa şunu bilmelisinizki bunun sonu gelmicek kaşın dudağın boynun karnı böyle hep dahasını istiyceksin kendini hiç bizaman beğenmiceksin daha yeni okudum milyon dolarlar yatıran tüm emekli tazminatını estetik ameliyatlara harcayan int bu insanlrı bul araştır gözlerinle gör resmen putlaşmışlar evet gergin bebek gibi yüzleri olmuş ama bildiğin maket insana benzemişler

Aynen iste zaten estetik olacak bi durumum yok sadece bi istek bu gerek maddi kosullar gerekse cevresel faktorler bisey yapacak durumda degilim hani bu bi ornek hep olsa iyimi olur yani bi makyaj yapip guzel giyinip disari ciktigimda bile bana sanki hersey eyreti oluyo gibi dusunmek cok yorucu ve mutsuz edici yardim alicam psikolojik olarak insallah asarim

bu takıntı bende de var.şükürler olsun her halimize.ama dedğin gibi aynaya baktığımda erkek olsam ben seni sevemezdim diyorum kendime.itici buluyorum kendimi gülerken ağlarken konuşurken.sözde çevreme göre hoş biriyim ama çevremin yalan sölediğini düşünüyorum.hep eşimin gözünden kendimi görmek isterdim.

burada güzel oldugunuzu onaylatmak için kendi profil resminizi koymussunuz
bu tarz konu acanlar hep aynı seyı yapıyorlar

fotodaki siz misiniz?
aa evet benim
çok hoş bir bayansınız aslında:)))

bu cevabı almak için kendi fotonuzu koymussunuz siz de, burnunuzu yaptırmıssınız, yandan profil fotosu konumuş:))

konunuza gelince , bence hayatının bazı alanlarında eksiklik hisseden insanlar sizin gbi oluyor.
kendi ile uğrasıp , sürekli kendi halinden mutsuz , oram öyle olsa daha iyi, buram böyle olsa daha iyi derdine düşüyorlar.

mutsuz oldugunuz diğer alanı iyileştirirseniz eğer, gece şiş gözlerle kalkıp banyo aynasında kendinizi o saatte görünce bile bir gülümsemeniz olur halinize ve halinizden hoşut olursunuz.

Bakımlı olmak istemek ayrı şey, kendini beğenmemek , takıntı haline getirmek ayrı şeyler.

Bu arada saç sarı, burun yapma olunca illa güzellik olmuyor.
Güzellik de Allah vergisi, sonradan yapmaya çalışılınca çok yapay duruyor.

Pardon da bu neyin ofkesi neyin catmasi ?konuma yorum yazmak zorunda degilsiniz ki buraya burun estetigi bolumune surekli girdigim ve paylasim yaptigim icin yan profil fotosu koydum arti insanlar zaten bana cirkin demiyor guzel oldugumu duymak icinde acmadim konuyu bu gerceten onemsedigim bisey degil burdan tanimadigim iki insan bana hos dese ne begenmese ne
Benim sorun ettigim sey kendimi begenip sevmemem yani baska insanlarin gorusleri degil

Burayi genelde takip ediyorum ve burada konu acana catip laf sokup kendince tatmin olup rahatlayip heyooo laf koydum yasasin mantiginda desarz olmak yerine sadece derdim kendimle yine diye sevindim valla en azindan baskasiyla degil kendimle sorunum bin sukur yani

Kaç yaşındasınız ki kaş kaldırma,botoks düşünüyorsunuz? Yani gelirsiniz belli bir yaşa ufak tefek operasyon geçirirsiniz ama gencecik yaşta bana çok anlamsız geliyor.
Zaten sonu yok,burnunuzu yaptırmışsinız,şimdi kas kaldırma yaptırsanız,arkasından başka birşey isteyeceğiniz aşikar.
Spor yapın,vucudunuz şekillenir,esneklik kazanırsınız,daha iyi hissettirir hemde ameliyatsız.
Olmuyorsa tedavi görün,normal değil sürekli kendinize kusur bulup birşeyler yaptırmak istemeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…