guzellik takintim kendimi sevememem

27 yasindayim Zaten bisey yaptiracak durumum oldugundan degil sadece istek ve dusunceden ibaret ..spor yapiyorum ugras buluyorum ama aynaya bakinca of tuh vah demeler basliyor yine en mantiklisi yardim almak

Televizyon izliyorsanız bu durum çok normal,
İnstagram da fotoğrafına beşbin filtre uygulayan arkadaşlarınız varsa - bu durum çok normal..
Çocukken teyzeniz halanız kuzeniniz sizinle alay ettiyse ve bu da sizin bilinçaltınıza işlemişse!! - bu durum da çok normal..
Şunu sorun bence kendinize.. aklımda olan tüm estetik ameliyatları yaptırıp, üstüne bir de çılgın gibi alışveriş yaptıktan sonra da - evimin tuvaletini çamaşır suyu döküp temizleyecek miyim?
Yaptıracağınız şeyler sizi neye ulaştıracak? bulun..

Diyorumya bi amacim yok hani sirada su var yapayim diye sadece bu durumumdan kurtulmanin kendimi sevmenin bi yolu olmali hersey guzel olmaktan ibaret degil bunu algilamam lazim

Psikolojik destek almalısınız, bir ömrü böyle tüketemezsiniz. İki tane çocuğunuz var onlara da yansır hareketleriniz tuhaflaştıkça, siz mutsuz oldukça

Başkalarına öykünme sonunda hesabi kendine kapatarak kendinde kusur bulmaya donusuyor.En kolayi da fiziksel öykünme...Sizde de bu olmus.Kendini kabullenme bir insanin erisebilecegi en yuksek mertebe bence.Bunu denemeli insan.Sacinizla,makyajinizla bu kadar ugrasmayin.En azindan bir sure.Bir de boyle deneyin bakalim.

Güzelmişsin ki seni beğenen olmuş, evlenebilmişsin. Bu bile güzel olduğunun en somut ispatı. Bunu düşünerek yenmeye çalışabilirsin. Ya bekar ve hiç talibi olmayan biri olsaydın?

Denemeye deger her fikre tavsiyeye acigim maksat cabucak kurtulmak hastalikli dusuncelerden tabiki yardimda almayi dusunuyorum ben yansitmamaya calissamda negatif dusunceler cocuklarimada yansiyodur suphesiz

Ben de burnunu yaptırdım. Bazen meme estetiğini de şiddetle istiyorum ama sınırı orda çizmek istiyorum. Yoksa ben de acaba dudaklarım mı ince, gözlere lens mi taksam kirpiklerim kısa bir şeyler mi yapsam, ayak bileği inceltme operasyonu varmış yapsam mı falan falan bir sürü şey düşünüyorum ama vazgeçiyorum. Çünkü ben ben olmaktan çıkarsam bir anlamı kalmaz ki. Liv Tyler'ın resmini götürüp bundan istiyorum diyen Deniz Akkayaya döneriz. Çocuklarınız var. Eminim size benzeyen yönleri de vardır. O yönleri kaybetmek ister misiniz? Ve ben şuna inanıyorum bunun sınırı yok. Hani şu barbilere benzemeye çalışan ya da kim kardashiana benzicem diye bin tane ameliyat olanlar da bu şekilde başlıyor. Ama iç huzuru iç mutluluğu yakalayamadıkları için sonunu alamıyorlar. Bir iki operasyon tamam da, iş kimliğini değiştirmeye kadar gidecekse, ucunu göremiyorsanız silkelenip kendinize gelmeniz lazım. O artık bir bölgeyi beğenmeme durumundan çıkıyor.

Kesinlikle katiliyorum zaten bebimkide anlik istekten ibaret sonra esim konusup moral verip kendine getiriyo beni genel anlamda baska seylere sarmam lazim sanirim

27 yasindayim Zaten bisey yaptiracak durumum oldugundan degil sadece istek ve dusunceden ibaret ..spor yapiyorum ugras buluyorum ama aynaya bakinca of tuh vah demeler basliyor yine en mantiklisi yardim almak
Bence de yardım alın, kendinizi, maneviyatınızı geliştirirseniz de faydası olur. Ne ara bu kadar şekilci oldum diye düşünün.

28 ve 33 yaşında iki arkadaşımı kaybettim. Cisim bu en nihateyinde. Toprak altında çürüyor eninde sonunda. Önemli olan ruhunuza bir binek olması. Ruhunuzu besleyin asıl.

ya bide dürüst olmak lazım genelde kimse kendini beğenmezki ama tabi bi şunuda anlatmak isterim çok yakın bi arkdaşım var 100 kg mavi gözlü 1,47 boyunda ve devamlı çok güzelim der her lafın arasına sıkıştırır bir gün yahu dedim nası güzelim güzelim diyip duruyorsun ben çirkinim çirkişnim diye gezerken (5 vakit namzanı kılar) sende çok güzelsin baksana rabbim nası güzel yaratmış ağzın burnun kaşın gözün çirkinim dersen günaha girersin demişti valla ben o gün bugündür 110 kg bi bayanım ama oda benim pis boğazlığımdan ama güzelim arkadaşş :) yaradandan ötürü

Bu sorununuzun altında yatan sebebi terapilerle bulabilirsiniz. Benlik algınızda bir yanılsama var, bizim sizde gördüğümüzle sizin kendinizde gördüğünüz aynı değil maalesef. Hep derler ya "kendini sevmek, kabul etmek çok önemlidir" Bu işte yazıldığı kadar kolay olmadığı için tüm bu sorunları yaşıyorsunuz. Esasında zaten yazdıklarınızdan anlıyorum ki gayet bilinçlisiniz ve siz de herşeyin farkındasınız. Ancak bilmek yetmez, bu bildiklerinizi kendinizi geliştirmek adına pratiğe dökmediğiniz sürece sadece bildiğinizle kalırsınız. En kötüsü de budur, herşeyi bilmek ama birşeyleri değiştirememek.. Kendini keşfetmek, sevmek, kabul etmek vs bunlar hayat boyu sürecek uzun bir yoldur, ne kadar erken bu yola girerseniz o kadar tatminkar bir hayat yaşarsınız. Bol şans..

Oyle guzel yapici bi yorum yazmissinizki tesekkur ediyorum denicem ozelliklede yardim alicam kesunlikle

Iste bayiliyorum boyle ozguvenli kendini kabullenmis insanlara ve taktir ediyorum umarim bi gun bende basaririr bunu demeyi bana o kadar uzakki .. Birak kendime guzel demeyi icten ice bile diyemiyorum

Çok yakından tanıdığım bir kadın var. 10 yıl önce çok güzel bir kadındı. Aynı sizin gibi hiç kendini beğenmezdi ama. Sonra ilk burun estetiğini oldu ve ardı arkası kesilmedi. Şimdi bülent ersoyla kuşum aydın karışımı bişey. Ha bu arada eşi terk etti, kızı babayla kalmak istedi. O kadın ise hala botoks, gerdirme, kaldırma peşinde koşuyor.

Kendinizle ve elinizdekilerle mutlu olun.

Psikoloğa gitmelisin bence konuşunca fikirlerin değişir büyük ihtimalle geçmişten gelen bilinçaltıyla ilgili geçmiş olsun

Sıkıntılı bir süreçtir eminim sizin için. Randevunuzu ihmal etmeyin lütfen. Çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…