guzellik takintim kendimi sevememem

27 yasindayim Zaten bisey yaptiracak durumum oldugundan degil sadece istek ve dusunceden ibaret ..spor yapiyorum ugras buluyorum ama aynaya bakinca of tuh vah demeler basliyor yine en mantiklisi yardim almak
27 yaş bunları dert etmek için inanın çok erken.
Belli bir yaştan sonra botox,kaş kaldırma,cilt gerdirme vs yapılabilir gayet,kişi kendini daha iyi hissedecekse ama yirmili yaşlar cidden erken.
Kaşlarım seyrek benim,yaptırmak istiyorum ona bile cesaret edemiyorum,güzel olmaz,rengi koyu olur,açık olur,yapay durur vs diyerek ki sildirilebilir birşey ona rağmen,zaten yaptırmadım bu sebeplerden dolayı. Sizde birde bu yönünü düşünün derim zira hepsinin uzun vadede insanı rahatsız eden yönleri olabilir,memnun kalmama durumu olabilir. Mesela dudaklara silikon çok var yaptıran,arkadaşımda yaptırdı,kızın ağzı kapanmıyor,balık gibi tuhaf duruyor,gözümü alamıyorum,o derece tuhaf oldu. Doğallık gibisi var mı?
Muhakkak destek alın derim.

Sizi biraz anladım. Ben son 1 yıldır duygusal olarak çok iniş çıkışlı bir dönem geçirdim. Son zamanlarda bir gün kendimi dünya harikası hissediyorum ertesi gün aynaya bakasım gelmiyor. Kuaföre gidiyorum muhteşem hissediyorum ertesi gün yok burası kötü yok şu kötü diye saçlarımdan nefret ediyorum. Ama bu duygusal bir durum onun farkındayım. Özel hayatımda çok mutsuz bir dönem geçirdim. Onların acısı çıkıyor. Geçecek zamanla. Biraz değişiklik iyidir. Giyim tarzınız saç şekliniz vs... Kitap okuyun film izleyin.

İnsan bir yerinde bir düzeltmeye gitti mi diğer yanlar gözüne batmaya başlıyor, fakat o işin sonu yok kaşını yaptırsan gözün, gözünü yaptırsan kulağını dert edeceksin. Bu konuda bir psikoloğa danışman en doğrusu, fiziğini değil düşüncelerini değiştirmen gerekiyor çünkü. Bu takıntın ileride eşin için de ciddi sıkıntılar yaratır, kendini beğenmeyen bir insana ve bunu dile getiren bir insana çevresindeki insanlarında bakışı değişebilir...

üzülüyorum kendini beğenmeyen insanlara yaa... ünide bir gün eve geçtim ev arkadaşım arkadaşını davet etmiş, Allahım hayran kaldım kıza, nasıl da hoş ya diye içimden geçirdim inan. sonra katıldım sohbete , kız 3. cümlede başladı burnumu yaptırmıştım bak burası çökük duruyor, burası sanki basık , şurası eğri. oysa benim ilk bakışta gördüğüm çok hoş bir kadındı. konuşmanın sonunda sağlıktan önemlisi yok dedim kendime. kesinlikle aman aman bir güzelliğim yok, ama hiç de güvensiz olmadım şimdiye kadar. çok çok kendimi kötü hissettiğimde hafif bir makyaj yaparım saçıma azıcık şekil veririm kendimi şahane hissetmeme yeter de artar bile.

resimdeki sensen gerçekten güzelsin, yapmayın kendinize bunu, psikolojik yardım alın olmazsa..

Yüzün tam görünmuo ama sadece biraz gözlerin baygın gibi duruo oda pozdan dolayı olabilir tam gorunmedigi için yorum yapamiorm ama benmde yüzümde lekeler mevcut ayrıca aşırı aşırı soluk tenliyim ama çok guzelm:)) biraz özgüven...

Baska bir ugras edinin.
Senin konunu okumuştum ve yorumlarinada sık sık rastliorm. Bi bayan arkadas sana yüzün gayet güzel esarbini o şekilde yapma hepmi böyle yapiosn demişti sanırım . Seni gördükçe bende takılıyorum. Başını daha düzgün yapıp o şekilde resim koysan daha güzel olur

Moral herseyin ilaci destek alicam zaten ama guzel yirumunuz icinde saolun gercekten birinin takma yaa delimisun demesine ihtiyacim var

Cok haklisin bunlari duymaya ihtiyacim vardi zaten bildigim ama ikna olamadigim seyleri baskasindan duymak iyi geldi saolun

Eşarp mı ?

sana yorumu yazan kişinin yorumundan bir öfke veya çatma görmedim ben. bence sen doğruları duyduğun için manasız bi alınganlığa girmişsin.
biz dün gece eşimin devre arkadaşının şehit haberini aldık bir diğeri suçsuz yere içerde 2 aylık ikiz bebekleri var halbuki.
şimdi sen söyle senin sağlıklı ve yanıbaşında ailen varken bu takıntıların çok mu normal?

Böyle bir kıyaslamaya girmenizi acınıza bağlıyorum, öncelikle başınız sağolsun. Ancak siz de üzüntünüzü şuan üyeden çıkarmaya çalışıyorsunuz. Herkesin derdi kendisine büyüktür, üye burada gayet normal bir şekilde konu açmış ve bilgi alışverişinde bulunuyor. Diyelim ki gerçekten güzel olmak istediğini duymak için açtı. Ne olur böyle olsa? Büyük bir suç mu işlemiş olur? Empati,anlayış ve olayları birbirinden ayırt etmek çok önemli.

yoo ben acımı kimseden çıkarmaya çalışmıyorum.15 yaşında ergen değilim neyi nasıl yaşayacağımı bilirim. konu sahibini de çok iyi okudum ve kendi kendine bile manasız takıntı yaptığının farkında. bu ülkede insanlar öyle büyük dertlere sahipler ki. bugün bir rapor almak için devlet hastanesine gittim zaten orda 1 saat geçirince insan kendinde şikayet ettiği şeylere kızıyor. ben bunu göstermeye çalıştım.
konu sahibinin takıntıları psikolojik sorunlara doğru yol alıyor orası net. şükrü daha iyi görmesi lazım.

Babanızla aranız nasıl? Çocukluk ya da ergenlik döneminde ondan sevgi ya da övgü bekleyip karşılığını alamadığınız oldu mu?

Bir kere estetik yaptiran surekli orasini burasini yaptirmak istermis kendini begenmezmis dedikleri dogru sanirim. Tv de goruyorsunuz dimi surekli kendinde degisim yapanlari sonunda ne hale geliyorlar palyoca gibi. Suratlarina maske takmislar gibi..

Goz altlari nasil oluyor farkettinizmi sizde hepsi cokuk.Hepsinin bariz belli oluyor yaptirdigi.

Kendisi zaten sorununun farkında ve tedavi olmak bu durumdan kurtulmak istiyorum diyor. Hepimiz de bu konuda hemfikir olduğumuza göre suçlanacak bir durum yok. Hayattaki tüm sorunlarımız sizin dediğiniz gibi "ne kadar kötü durumda insanlar var şükredeyim" diyip hallolabilseydi hiçbirimizin derdi olmazdı zaten. Psikologlara, doktorlara fln da gerek kalmazdı.

Estetik hatta dovme piercing istisnaları vardır ama yaptırdıkta yaptırmak istersin biraz bagımlılık yapıyor bu tarz seyler ama dünyanın en cırkını dahi olsa kişi Allah oyle yaratmış belli rahatsız edici nokta varsa yapılır ama yapma bebek gibi sureklı kendini degıstırmek saçma ekranda gördüğümüz insanlar hep birbirine benziyor şahsen degıstır degıstır bir örnek oldun mu ne anlamı kalır kendinden ne kalacak sana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…