- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
27 yaş bunları dert etmek için inanın çok erken.27 yasindayim Zaten bisey yaptiracak durumum oldugundan degil sadece istek ve dusunceden ibaret ..spor yapiyorum ugras buluyorum ama aynaya bakinca of tuh vah demeler basliyor yine en mantiklisi yardim almak
Oldum olasi guzellik takintim var hani sanki surami yaptirsam burama estetik mudahale olsa daha mi guzel olur vs.. Diye hep bi memnun olmama hali vardi kendimden
Evliyim 2 kizim var esimlede mutlu bi birlikteligim allah dert vermesin bu basit bi simariklik gibi geliyo bakinca..ama durum o kadar abarti bi takinti boyutuna geldi ki
Kendini sevmeyen insan baskasini nasil sevsin surekli kendime kusur buluyorum ha sukredilecek oyle cok manevi durum varki hani inancli biriyim seytan vesvese veriyo sacmalama elin ayagin tutuyo cocuklarin saglikli vs..diyorum ama guzel olmayi kendimi sevmeyide cok istiyorum
Kendimi sevmek icin guzel olmam sart degil diceksiniz ama ben kabullenemiyorum oldugum gibi sevemiyorum kendimi acayip sardim yani imkaanim olsa o kadar cok yaptirmak istedigim estetik mudahale varki iste botoks mus kas kaldirmaymis beni en mutlu etcek seyler hep kendimle oynamak
Yaa simdi okuyunca cok itici geliyor yazdiklarim e be kadin otur hayatin tadini cikar coluguna cocuguna duzenine dirligine sukret otur diyesi geliyo insanin ama vallaha aynaya baktikca sanki guzel olsam kendimi hayati cok sevcem cok pozitif olucam gibi geliyor belki sacma ama paylasmak istedim
Esim ise her halimle benden cok beni kabul etmis sirf ben cok istiyorum diye burnumu bile yaptirdi ama yetmedi simdide baska seyler istiyorum o ise beni sevdigini begendigini benim sacmaladigimi soyluyor nasil asicam bu durumu bilemiyorum yine tabi bin sukur allah bugunumuzu aratmasin huzurumuz daim olsun cocuklarimla esimle evimle sinamasin ama nolur azda guzel olsam demeden gecemiyorum
Senin konunu okumuştum ve yorumlarinada sık sık rastliorm. Bi bayan arkadas sana yüzün gayet güzel esarbini o şekilde yapma hepmi böyle yapiosn demişti sanırım . Seni gördükçe bende takılıyorum. Başını daha düzgün yapıp o şekilde resim koysan daha güzel olurBaska bir ugras edinin.
Moral herseyin ilaci destek alicam zaten ama guzel yirumunuz icinde saolun gercekten birinin takma yaa delimisun demesine ihtiyacim varüzülüyorum kendini beğenmeyen insanlara yaa...ünide bir gün eve geçtim ev arkadaşım arkadaşını davet etmiş, Allahım hayran kaldım kıza, nasıl da hoş ya diye içimden geçirdim inan. sonra katıldım sohbete , kız 3. cümlede başladı burnumu yaptırmıştım bak burası çökük duruyor, burası sanki basık , şurası eğri. oysa benim ilk bakışta gördüğüm çok hoş bir kadındı. konuşmanın sonunda sağlıktan önemlisi yok dedim kendime. kesinlikle aman aman bir güzelliğim yok, ama hiç de güvensiz olmadım şimdiye kadar. çok çok kendimi kötü hissettiğimde hafif bir makyaj yaparım saçıma azıcık şekil veririm kendimi şahane hissetmeme yeter de artar bile.
resimdeki sensen gerçekten güzelsin, yapmayın kendinize bunu, psikolojik yardım alın olmazsa..
Cok haklisin bunlari duymaya ihtiyacim vardi zaten bildigim ama ikna olamadigim seyleri baskasindan duymak iyi geldi saolunİnsan bir yerinde bir düzeltmeye gitti mi diğer yanlar gözüne batmaya başlıyor, fakat o işin sonu yok kaşını yaptırsan gözün, gözünü yaptırsan kulağını dert edeceksin. Bu konuda bir psikoloğa danışman en doğrusu, fiziğini değil düşüncelerini değiştirmen gerekiyor çünkü. Bu takıntın ileride eşin için de ciddi sıkıntılar yaratır, kendini beğenmeyen bir insana ve bunu dile getiren bir insana çevresindeki insanlarında bakışı değişebilir...
Cok haklisin bunlari duymaya ihtiyacim vardi zaten bildigim ama ikna olamadigim seyleri baskasindan duymak iyi geldi saolun
Eşarp mı ?Senin konunu okumuştum ve yorumlarinada sık sık rastliorm. Bi bayan arkadas sana yüzün gayet güzel esarbini o şekilde yapma hepmi böyle yapiosn demişti sanırım . Seni gördükçe bende takılıyorum. Başını daha düzgün yapıp o şekilde resim koysan daha güzel olur
Pardon da bu neyin ofkesi neyin catmasi ?konuma yorum yazmak zorunda degilsiniz ki buraya burun estetigi bolumune surekli girdigim ve paylasim yaptigim icin yan profil fotosu koydum arti insanlar zaten bana cirkin demiyor guzel oldugumu duymak icinde acmadim konuyu bu gerceten onemsedigim bisey degil burdan tanimadigim iki insan bana hos dese ne begenmese ne
Benim sorun ettigim sey kendimi begenip sevmemem yani baska insanlarin gorusleri degil
sana yorumu yazan kişinin yorumundan bir öfke veya çatma görmedim ben. bence sen doğruları duyduğun için manasız bi alınganlığa girmişsin.
biz dün gece eşimin devre arkadaşının şehit haberini aldık bir diğeri suçsuz yere içerde 2 aylık ikiz bebekleri var halbuki.
şimdi sen söyle senin sağlıklı ve yanıbaşında ailen varken bu takıntıların çok mu normal?
Böyle bir kıyaslamaya girmenizi acınıza bağlıyorum, öncelikle başınız sağolsun. Ancak siz de üzüntünüzü şuan üyeden çıkarmaya çalışıyorsunuz. Herkesin derdi kendisine büyüktür, üye burada gayet normal bir şekilde konu açmış ve bilgi alışverişinde bulunuyor. Diyelim ki gerçekten güzel olmak istediğini duymak için açtı. Ne olur böyle olsa? Büyük bir suç mu işlemiş olur? Empati,anlayış ve olayları birbirinden ayırt etmek çok önemli.
Bir kere estetik yaptiran surekli orasini burasini yaptirmak istermis kendini begenmezmis dedikleri dogru sanirim. Tv de goruyorsunuz dimi surekli kendinde degisim yapanlari sonunda ne hale geliyorlar palyoca gibi. Suratlarina maske takmislar gibi..Oldum olasi guzellik takintim var hani sanki surami yaptirsam burama estetik mudahale olsa daha mi guzel olur vs.. Diye hep bi memnun olmama hali vardi kendimden
Evliyim 2 kizim var esimlede mutlu bi birlikteligim allah dert vermesin bu basit bi simariklik gibi geliyo bakinca..ama durum o kadar abarti bi takinti boyutuna geldi ki
Kendini sevmeyen insan baskasini nasil sevsin surekli kendime kusur buluyorum ha sukredilecek oyle cok manevi durum varki hani inancli biriyim seytan vesvese veriyo sacmalama elin ayagin tutuyo cocuklarin saglikli vs..diyorum ama guzel olmayi kendimi sevmeyide cok istiyorum
Kendimi sevmek icin guzel olmam sart degil diceksiniz ama ben kabullenemiyorum oldugum gibi sevemiyorum kendimi acayip sardim yani imkaanim olsa o kadar cok yaptirmak istedigim estetik mudahale varki iste botoks mus kas kaldirmaymis beni en mutlu etcek seyler hep kendimle oynamak
Yaa simdi okuyunca cok itici geliyor yazdiklarim e be kadin otur hayatin tadini cikar coluguna cocuguna duzenine dirligine sukret otur diyesi geliyo insanin ama vallaha aynaya baktikca sanki guzel olsam kendimi hayati cok sevcem cok pozitif olucam gibi geliyor belki sacma ama paylasmak istedim
Esim ise her halimle benden cok beni kabul etmis sirf ben cok istiyorum diye burnumu bile yaptirdi ama yetmedi simdide baska seyler istiyorum o ise beni sevdigini begendigini benim sacmaladigimi soyluyor nasil asicam bu durumu bilemiyorum yine tabi bin sukur allah bugunumuzu aratmasin huzurumuz daim olsun cocuklarimla esimle evimle sinamasin ama nolur azda guzel olsam demeden gecemiyorum
Goz altlari nasil oluyor farkettinizmi sizde hepsi cokuk.Hepsinin bariz belli oluyor yaptirdigi.Herkesin var bi derdi iste.. herkesin kusurlari var ama gercekten muhim olan kendinj kabul etmek..kimi kisadir kimi uzun kimi daha guzel kimi daha cirkin.. bunlar icin yapilcak cok sey yok.. kilo filan olsa irade meselesi derizde, surekli bi estetik yok yapmacik duruyo ayrica.. estetik yaptiranlarin hepsinin burnu ayni mesela cok itici oluyor
yoo ben acımı kimseden çıkarmaya çalışmıyorum.15 yaşında ergen değilim neyi nasıl yaşayacağımı bilirim. konu sahibini de çok iyi okudum ve kendi kendine bile manasız takıntı yaptığının farkında. bu ülkede insanlar öyle büyük dertlere sahipler ki. bugün bir rapor almak için devlet hastanesine gittim zaten orda 1 saat geçirince insan kendinde şikayet ettiği şeylere kızıyor. ben bunu göstermeye çalıştım.
konu sahibinin takıntıları psikolojik sorunlara doğru yol alıyor orası net. şükrü daha iyi görmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?