Ciddi bir durum başka bir doktora git. Pskyatri ye görün devlet hastanesinde
Ben olsam psikiyatriye gidip gidip verdigm paralara yanicagima, bi kac ay durup estetige basvururum. Ama sen kendini biliyosanki yarin bska bi yerine takcaksin, o zmn care bu degil tabi.
Tam vücudumuzla ugrastigimiz yaştasın. Biraz fazla abartmissin sadece. Bence şöyle yap, beğenmediğin özelliklerini daha güzel göstermenin, onlardan faydalanmanin yollarını araştır. Hepimizin kusurları var. Sadece kimilerimiz o kusurları nasıl avantaja cevirebilecegini biliyor.
bana cenenin ya da burnunun resmini yollar misin?kotuyse eger gercekten soylerim gider yaptirirsin.ileride para biriktirip en azindan.eger kotuyse.ama disaridan seni tanimayanlar bir anormali gormuyorsa psikiyatr sart
yuzun gorunmeden sadece burun alin yolla gozlerini kesMesaj olarak yollayabiliyor muyum özelden. Objektif bir yorum bende isterim...
Ya çok tatlısınız. Umarım çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız. Evet insan dert görmeyince kendine dert arıyor. Bu saçma düşüncelerden kökten kurtulmak istiyorum bende. Cok tesekkur ederimSimdi sana asil sorunu anlatayimda bi kendine gel bnim neyim varmiski de.
Evlenirken 57 kiloydum kizimda 15 kilo aldim dogumdan sonra kalan 10 kiloyu veremedim
ve dogum yapali 18 ay olmusken ben gene hamile kaldim.
67 kiloyla hamile kaldim 4. Ayimdayim daha kilo almadim ama yakindir kilolalari kat kat almam.
Ve hamileyim ruh halimi anlatmama gerek yok. O incecik kiz gitti bambaska bi vucud geldi
Sekerim umarim daha iyi hissediyosundur :)
Ya çok tatlısınız. Umarım çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız. Evet insan dert görmeyince kendine dert arıyor. Bu saçma düşüncelerden kökten kurtulmak istiyorum bende. Cok tesekkur ederim
Canım bende cidden merak ettim bana da atar mısın ?Mesaj olarak yollayabiliyor muyum özelden. Objektif bir yorum bende isterim...
Ben de senin yasindayken hergun bir yerimi kafama takardim.ama bi sure sonra gecti.ustelik taktigim yerim suan cok guzel gorunuyor gozume:)iyi ki estetik yaptirmamisim.sen de kendine biraz zaman tani.o yaslarda boyle seyler dusunuluyor.
Haklisiniz. Şükür etmemekten beterine bende düşebilirim. Ama psikoloji öyle garip birşey ki. Elini kolunu bagliyorDaha büyük dertleri olan insanlar var.. Şükredin bence
Dudagimin altinda benim var, oyle nefret ederdimki ondan, bir gun koparmaya calistim. Neredeyse basariyordum, kanattim, biraz ucunu kaldirdim. Ama canim cok yandigi icin devam edemedim. İyikide devam etmemisim, su anda en sevdigim sey oldu o ben
Bence su anda hic bir sey yapma, ilerde pisman olabilirsin. Guzellik goreceli bir kavram, su an ceneni, burnunu begenmiyor olabilirsin ama ilerde belki cok hosuna gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?