Güzellik takıntısı/ileri derecede Yardım

Entirik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
26
8
3
30
Merhaba kızlar. 21 yaşında genç kızım. Son 2-3 aydır farkli bir ruh haline büründüm. Hergun biryerimi takıyorum. Mesela burnum ve çenem. Psikologa da gittim. Maddi olarak verdiğim paranin zerre karşılığını almadım. Estetik ol deseniz maddiyatim el vermez. Ki bu bir takıntı gibi oldu bende. Bugün burun estetiği olsam yarın saçma sapan bir estetik olmak isterim. Kendimi başkalarıyla kiyasliyorum sürekli. Yataktan çıkmıyorum ve berbat bir haldeyim. Tam iyi oldum diyorum aynaya bakınca tekrar kötü oluyorum. Çenem birazcik uzun ve bunu takıyorum. Dümdüz bir çene hattım olsaydı diyorum. photoshop programlarıyla yuz hatlarimla oynuyorum. Çok üzülüyor ve korkuyorum. Saçlarım bile dökülüyor. Bana yardım edin ne olur. Fikirleriniz çok önemli..

Ciddi bir durum başka bir doktora git. Pskyatri ye görün devlet hastanesinde

Ben olsam psikiyatriye gidip gidip verdigm paralara yanicagima, bi kac ay durup estetige basvururum. Ama sen kendini biliyosanki yarin bska bi yerine takcaksin, o zmn care bu degil tabi.

Ben olsam psikiyatriye gidip gidip verdigm paralara yanicagima, bi kac ay durup estetige basvururum. Ama sen kendini biliyosanki yarin bska bi yerine takcaksin, o zmn care bu degil tabi.

Bir şekilde bu takintilardan kurtulanlar olmuştur belki diye danıştım. Evet estetik güzel sonuç verir. Ama ben önce kendimi olduğum gibi kabul etmek istiyorum. Dediğim gibi kendimle barışık olmadigim sürece sonuç ayni olur.

Tam vücudumuzla ugrastigimiz yaştasın. Biraz fazla abartmissin sadece. Bence şöyle yap, beğenmediğin özelliklerini daha güzel göstermenin, onlardan faydalanmanin yollarını araştır. Hepimizin kusurları var. Sadece kimilerimiz o kusurları nasıl avantaja cevirebilecegini biliyor.

Evet bakmakla bakmak arasinda fark var. Teşekkür ederim güzel yorumun için

bana cenenin ya da burnunun resmini yollar misin?kotuyse eger gercekten soylerim gider yaptirirsin.ileride para biriktirip en azindan.eger kotuyse.ama disaridan seni tanimayanlar bir anormali gormuyorsa psikiyatr sart

bana cenenin ya da burnunun resmini yollar misin?kotuyse eger gercekten soylerim gider yaptirirsin.ileride para biriktirip en azindan.eger kotuyse.ama disaridan seni tanimayanlar bir anormali gormuyorsa psikiyatr sart

Mesaj olarak yollayabiliyor muyum özelden. Objektif bir yorum bende isterim...

Simdi sana asil sorunu anlatayimda bi kendine gel bnim neyim varmiski de.
Evlenirken 57 kiloydum kizimda 15 kilo aldim dogumdan sonra kalan 10 kiloyu veremedim
ve dogum yapali 18 ay olmusken ben gene hamile kaldim.
67 kiloyla hamile kaldim 4. Ayimdayim daha kilo almadim ama yakindir kilolalari kat kat almam.
Ve hamileyim ruh halimi anlatmama gerek yok. O incecik kiz gitti bambaska bi vucud geldi

Sekerim umarim daha iyi hissediyosundur :)

Ya çok tatlısınız. Umarım çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız. Evet insan dert görmeyince kendine dert arıyor. Bu saçma düşüncelerden kökten kurtulmak istiyorum bende. Cok tesekkur ederim

Sagol canim yasin hrnuz genc en azindan estektik bir mudahele icin 25 yasini bekle derim.
O surede maddi durumunu ayarlar kafanda halla varsa sorun yapmayi birakir kokten halledersin ama isin uzmani iyi bir estetisyenle.
Hayirli bayramlar

Ben de senin yasindayken hergun bir yerimi kafama takardim.ama bi sure sonra gecti.ustelik taktigim yerim suan cok guzel gorunuyor gozume:)iyi ki estetik yaptirmamisim.sen de kendine biraz zaman tani.o yaslarda boyle seyler dusunuluyor.

Ben de senin yasindayken hergun bir yerimi kafama takardim.ama bi sure sonra gecti.ustelik taktigim yerim suan cok guzel gorunuyor gozume:)iyi ki estetik yaptirmamisim.sen de kendine biraz zaman tani.o yaslarda boyle seyler dusunuluyor.

Görmek istediğim tecrübeli yorum... Bende öyle umuyorum. Estetik müdahalesinden çok kendimle barışık olmak istiyorum. Ilk estetigi beynime yapmam lazım. Mutlu olmak için kendimi sevmek icin. Teşekkür ederim.

Dudagimin altinda benim var, oyle nefret ederdimki ondan, bir gun koparmaya calistim. Neredeyse basariyordum, kanattim, biraz ucunu kaldirdim. Ama canim cok yandigi icin devam edemedim. İyikide devam etmemisim, su anda en sevdigim sey oldu o ben

Bence su anda hic bir sey yapma, ilerde pisman olabilirsin. Guzellik goreceli bir kavram, su an ceneni, burnunu begenmiyor olabilirsin ama ilerde belki cok hosuna gidecek.

Ah evet kesinlikle olgunlaşması gereken düşüncelerim olacaktır zamanla. Zaten yeteri kadar olgun olsam bunları dert etmezdim. Teşekkür ederim örneğin ve ilgin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…