Sıkılaşmak isteyenlere mutlaka callenetics tavsiye ediyorum ben. Bir seansının 10 seans aerobiğe bedel olduğunu söylüyorlar. Günde bir saat filan yapıyordum ben 3.günden itibaren özellikle göbek, kalça ve bacaklarda sıkılaşma oldu bariz bir biçimde, ayrıca bölge bölge çalıştırabiliyorsun istediğin yeri mesela bacaklara ağırlık vermek istiyorsan bacakları bikaç set fazla yaparsın. Aynı zamanda sana daha iyi bir duruş ve daha dengeli bir vücut kazandırır. Bana göre tek eksiği kolları çalıştırma konusunda başarısız olması, onun dışında tek geçiyorum bu sporu.
Tatlı ihtiyacı içinse hurma gerçekten çok işe yarıyor, bir de buaralar bütün diyetisyenler reklam anlaşması varmış gibi algida fruttare koyuyor diyetlere ara öğün tatlısı olarak ama tadı çok rezil, asla tatlı yerine geçemez bence.
Güzellik yarışması sonuçlanmadı mı yahu ? ://
Sıkılaşmak isteyenlere mutlaka callenetics tavsiye ediyorum ben. Bir seansının 10 seans aerobiğe bedel olduğunu söylüyorlar. Günde bir saat filan yapıyordum ben 3.günden itibaren özellikle göbek, kalça ve bacaklarda sıkılaşma oldu bariz bir biçimde, ayrıca bölge bölge çalıştırabiliyorsun istediğin yeri mesela bacaklara ağırlık vermek istiyorsan bacakları bikaç set fazla yaparsın. Aynı zamanda sana daha iyi bir duruş ve daha dengeli bir vücut kazandırır. Bana göre tek eksiği kolları çalıştırma konusunda başarısız olması, onun dışında tek geçiyorum bu sporu.
Tatlı ihtiyacı içinse hurma gerçekten çok işe yarıyor, bir de buaralar bütün diyetisyenler reklam anlaşması varmış gibi algida fruttare koyuyor diyetlere ara öğün tatlısı olarak ama tadı çok rezil, asla tatlı yerine geçemez bence.
Ayy çok cahilim yahu kusura bakma canim ama callenetics ne ? :/
Canim izmirde olan güzellik yarışması bu...
Bende daha yeni keşfettim sayılır, plates benzeri bir spor, ama platesten daha fazla efor harcatıyor ve top ya da bant gibi herhangi ekstra bir alet kullanmana gerek kalmıyor yaparken, sadece yer çekimini kullanarak kaslarını gerip çalıştırıyorsun.
İzmir güzeli yarışması vardı bi ara ,o mu ? Hayırlı olsun,inş. kazanırsın,hemşehrim...
callanetics cok övülüyor hatta öncesi ve sonrasi saat saat konulmus,ama benim gibi odun esnek olmayan biri yaparken yarida birakiyor..gercekten yapmayi cok isterdim hakkiyla
Aslında bende çok odunumdur, hatırlıyorum ortaokulda düzgün takla atamazdım, mum duruşu bile yapamazdım da derslerden geçebileyim diye bana beden dersinden araştırma ödevi verilirdiAma callanetics yaparken çok zorlansam da sonuna kadar gayret edebiliyorum yapmaya çünkü hareketi bitirdiğim anda bütün kaslarımın aşırı rahatlayacağını biliyorum ve yaptıkça esnekleşiyorsun o da mutlu ediyor insanı.
Bir de ben şu herkeste olan callaneticsle 10 yaş gençleşin videosunu yapmıyorum çünkü bilgisayarım inatla indirip açmıyor o videoyu onun yerine dailymotionda super callanetics diye 5 partlık bir video var onu yapıyorum belki o yüzden bitirebiliyorumdur benim yaptığım daha kolay bir versiyonudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?