- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 27
- Konu Sahibi Serinyer44
-
Anladım canım umarım bendede sadece kabızlık olurBende mide bulantısı yapmadı ama inanılmaz kabızlık yaptı.
Ay insalalh bbde yapmaz ya acmi kuallandinizBende kullanıyorum mide bulantısı yapmadı kabızlık yapıyor bol su içiyorum kuru üzüm kuru kayısı falan yiyorum.
Bende 17.haftadan beri kullanıyorum bulantım olduğu için doktorum gece yatmadan içmemi tavsiye etti. O şekilde sorun yaşamadım sizde sorun yaşamazsınız umarım.Kızlar gyno fero sanol kullann varmı kızlar doktorum bugün banada verdi mide bulantısı yapmasından korkuyorm zaten mide bulantısı yaşıyorum tecrübesi olanlar yazarmi
Tok kullanıyorum benAy insalalh bbde yapmaz ya acmi kuallandiniz
Ben içiyorum kabızlık dışında sıkıntım olmadı.eczacı bulantı yaparsa yok karnına iç dediKızlar gyno fero sanol kullann varmı kızlar doktorum bugün banada verdi mide bulantısı yapmasından korkuyorm zaten mide bulantısı yaşıyorum tecrübesi olanlar yazarmi
Mide bulantısı yapmıyor hamilelik boyunca kullandım hala devam ediyorum kullanmayaKızlar gyno fero sanol kullann varmı kızlar doktorum bugün banada verdi mide bulantısı yapmasından korkuyorm zaten mide bulantısı yaşıyorum tecrübesi olanlar yazarmi
Benim 15 haftalık yeni verdi ama uzun süremi kulalnihor bu ilaç nefret ettim ilaçlardan ya mide bualntim olduğu için acaba bndemi gece içsem yaBende 17.haftadan beri kullanıyorum bulantım olduğu için doktorum gece yatmadan içmemi tavsiye etti. O şekilde sorun yaşamadım sizde sorun yaşamazsınız umabenim rım.
Anladım bbnde olmadı tok karna içeyim çünkü normalde de mide bulantısı yaşıyorumBen içiyorum kabızlık dışında sıkıntım olmadı.eczacı bulantı yaparsa yok karnına iç dedi
Doğuma kadar kesin kullanılıyor diye biliyorum. Doğumdan sonrada devam ettirebiliyormuş doktor.Benim 15 haftalık yeni verdi ama uzun süremi kulalnihor bu ilaç nefret ettim ilaçlardan ya mide bualntim olduğu için acaba bndemi gece içsem ya
Anladım canım evet bnde dramamine kullanıyorum prilam verdi en başta ise yaramadı bnde dramamine de kullandigim halde oluyor mide bulantim gerçektn mide bulantısı çok sıkıntılı siz tarama testleri yaptırdiniz miDoğuma kadar kesin kullanılıyor diye biliyorum. Doğumdan sonrada devam ettirebiliyormuş doktor.
Bulantı için ilaç kullanıyor musunuz? Ben prilam kullanıyorum çok rahat ettim
Benimde 2 prilama rağmen bulantı hissim hep vardı ama bir şekilde idare etmeye çalıştım. 18.haftadan bu haftaya kadar 2 adet prilam daha iyi gelmeye başladı, daha rahat ettim. Ama şimdi 1e düşürmeye çalışıyorum 5 gün oldu hala bulantı hissi devam ediyor. Tavsiyem prilamı yeniden deneyin belki şimdi işe yarayacaktır.Anladım canım evet bnde dramamine kullanıyorum prilam verdi en başta ise yaramadı bnde dramamine de kullandigim halde oluyor mide bulantim gerçektn mide bulantısı çok sıkıntılı siz tarama testleri yaptırdiniz mi
Evet yokta kullanabilirsinizAnladım bbnde olmadı tok karna içeyim çünkü normalde de mide bulantısı yaşıyorum
Benimde 2 prilama rağmen bulantı hissim hep vardı ama bir şekilde idare etmeye çalıştım. 18.haftadan bu haftaya kadar 2 adet prilam daha iyi gelmeye başladı, daha rahat ettim. Ama şimdi 1e düşürmeye çalışıyorum 5 gün oldu hala bulantı hissi devam ediyor. Tavsiyem prilamı yeniden deneyin belki şimdi işe yarayacaktır.
2li tarama ve detaylı ultrason yaps
Sizi çok iyi anlıyorum gerçekten maf ediyor mide bulantısı onda hicbi fayda görmedim için kullanmak da istemiyorum açıkçası dramamine daha iyi geldi bana zararı yok dedi doktorum ama bilmiyorum artık mecbur içiyorum günde 2 adet demişti bn tek bitane içiyorum sabahda erken mide bulantısı ile uyanıyorum sabahların artık kabus bn yaptırmadım tarama testlerini yaptirsammi da çok kararsızım ya benim ilk gebelik ve aşılama ile oldu zorlud ageciyor daha fazla strese girmemek adına yaptirmakda istemiyorum bilemiyom da
Teşekkür ler. Eğer sorun yasarsam sorucam mutlaka içerik aynı sanırım dimiHamileliği bilmiyorum ama normalde bana aşırı dokunan bir ilaç o. Mide bulantısı karın ağrısı baş dönmesi... Gynoferon a geçtim bi nebze daha rahatlattı. Zaten gebelerin kullandığı bir ilaçmış. Eğer ferrosanol dokunursa gynoferonu bi doktorunuza danışın derim
Teşekkür ler. Eğer sorun yasarsam sorucam mutlaka içerik aynı sanırım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?