Gyno Ferro sanol kullanan hamislerrr,???

Serinyer44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
425
126
53
27
Kızlar gyno fero sanol kullann varmı kızlar doktorum bugün banada verdi mide bulantısı yapmasından korkuyorm zaten mide bulantısı yaşıyorum tecrübesi olanlar yazarmi

Bende kullanıyorum mide bulantısı yapmadı kabızlık yapıyor bol su içiyorum kuru üzüm kuru kayısı falan yiyorum.

Kızlar gyno fero sanol kullann varmı kızlar doktorum bugün banada verdi mide bulantısı yapmasından korkuyorm zaten mide bulantısı yaşıyorum tecrübesi olanlar yazarmi
Bende 17.haftadan beri kullanıyorum bulantım olduğu için doktorum gece yatmadan içmemi tavsiye etti. O şekilde sorun yaşamadım sizde sorun yaşamazsınız umarım.

Gelinimiz diger turevlerde cok mide bulantisi yaşadığı icin, doktoru bu ilaci onerdi. Mide bulantisi yasamamisti.
Ben de ilk gebeligimde hep kullandim kabizlik da dahil hic yan etkisi olmadi. Ama bende zaten pek yan etki olmaz. O yuzden bakiniz gelinimiz örneğine tekrar :)

Mide bulantısı yapmıyor hamilelik boyunca kullandım hala devam ediyorum kullanmaya

Bende 17.haftadan beri kullanıyorum bulantım olduğu için doktorum gece yatmadan içmemi tavsiye etti. O şekilde sorun yaşamadım sizde sorun yaşamazsınız umabenim rım.
Benim 15 haftalık yeni verdi ama uzun süremi kulalnihor bu ilaç nefret ettim ilaçlardan ya mide bualntim olduğu için acaba bndemi gece içsem ya

Benim 15 haftalık yeni verdi ama uzun süremi kulalnihor bu ilaç nefret ettim ilaçlardan ya mide bualntim olduğu için acaba bndemi gece içsem ya
Doğuma kadar kesin kullanılıyor diye biliyorum. Doğumdan sonrada devam ettirebiliyormuş doktor.
Bulantı için ilaç kullanıyor musunuz? Ben prilam kullanıyorum çok rahat ettim

Doğuma kadar kesin kullanılıyor diye biliyorum. Doğumdan sonrada devam ettirebiliyormuş doktor.
Bulantı için ilaç kullanıyor musunuz? Ben prilam kullanıyorum çok rahat ettim
Anladım canım evet bnde dramamine kullanıyorum prilam verdi en başta ise yaramadı bnde dramamine de kullandigim halde oluyor mide bulantim gerçektn mide bulantısı çok sıkıntılı siz tarama testleri yaptırdiniz mi

Benimde 2 prilama rağmen bulantı hissim hep vardı ama bir şekilde idare etmeye çalıştım. 18.haftadan bu haftaya kadar 2 adet prilam daha iyi gelmeye başladı, daha rahat ettim. Ama şimdi 1e düşürmeye çalışıyorum 5 gün oldu hala bulantı hissi devam ediyor. Tavsiyem prilamı yeniden deneyin belki şimdi işe yarayacaktır.
2li tarama ve detaylı ultrason yaptırdım

Hamileliği bilmiyorum ama normalde bana aşırı dokunan bir ilaç o. Mide bulantısı karın ağrısı baş dönmesi... Gynoferon a geçtim bi nebze daha rahatlattı. Zaten gebelerin kullandığı bir ilaçmış. Eğer ferrosanol dokunursa gynoferonu bi doktorunuza danışın derim

Teşekkür ler. Eğer sorun yasarsam sorucam mutlaka içerik aynı sanırım dimi

Teşekkür ler. Eğer sorun yasarsam sorucam mutlaka içerik aynı sanırım dimi

evet aynı. Gynoferondaki demirin kimyasal değerliği farklı olduğu için daha kolay emiliyor. Ferrosanoldaki demirin ise kimyasal değerliği dönüştürülüp öyle emiliyor. Yani vücutta hepsi aynı formda oluyor ama Bu dönüştürmeden kaynaklı zorlanmalar olabiliyor o yüzden bazı hastalar ferrosanolu tolere edemiyor. Şimdi çok fazla biyokimyasal metabolizmasına girmeyeceğim kafanız karışmasın. Ayrıca Bir de Gynoferonda ekstradan folat da var. Zaten doktorunuz sizi bilgilendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…