Gyno Ferro sanol kullanan hamislerrr,???

Analdim canım teşekkürler,

İyi günler hanımlar bu ilacı tamamen aç karnına mı tüketmeliyiz mide bulantısı olmaması için çok az bir şeyler yesek böyle kullanan var mı şehir merkezinde olmadığım için doktorum iki haftada bir geliyor gidip danışacak hekim yok

Kızlar gyno fero sanol kullann varmı kızlar doktorum bugün banada verdi mide bulantısı yapmasından korkuyorm zaten mide bulantısı yaşıyorum tecrübesi olanlar yazarmi
ben yenı kullanmaya basladım ölüyorum sandım bulantı ve cıkarmadan, doktoruma söyledim değişti ilacımı. mahvoldum yaaa

canım bana eczacı anlattı aynısını sana anlatıyorum,
sabah aç karına yemekten 2 saat önce iç dedi baktın miden bulanıyo, yemeğini ye 2 saat sonra tok karına iç dedi.
bazı arkdaşlara da gece yatmadan içip uyuyabilirsinz demişler bulantı yuzunden.

Bence sen dene sabah aç karına iç bulanmıyosan o daha makbul. ben içtim benım cok kotu bulantım oldu mahvoldum

aynen hamıleyım bana cok kotu geldı benımde doktorum gynoferon a geçirdi. onda bulantı olmuyor dımı bugun alıcam bakalım

Teşekkür ederim ilk içtiğim de aç karnına içtim çok kötü oldum istifra ettim önerinizi denerim

Benim doktorum tok alabilirsin dedi mide bulantısı yaşadığım için yemekten ,2 saat sonr al canim

Merhaba geçtimi

Ne zaman geçti tam olarak bende dramamine kullanıyorm hele birde ağzımda acı tat alalhım bu nasıl tat mahvoldum
Aynı durumlari yaşadım çok iyi Nliyorum seni 4 ayda geçti kendiliğinden canım yağlı ağır yemekler yeme ben hep hafif yiyodum yoğurt makarna patates meyve öğünlerim hep böyleydi oda ona rağmen de kötüydm yani ama geçti inşallah seninde geçer çok zor oluyor şimdi diorum Allah'ım o günlerim gitsin gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…