- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 27
- Konu Sahibi Serinyer44
-
Analdim canım teşekkürler,evet aynı. Gynoferondaki demirin kimyasal değerliği farklı olduğu için daha kolay emiliyor. Ferrosanoldaki demirin ise kimyasal değerliği dönüştürülüp öyle emiliyor. Yani vücutta hepsi aynı formda oluyor ama Bu dönüştürmeden kaynaklı zorlanmalar olabiliyor o yüzden bazı hastalar ferrosanolu tolere edemiyor. Şimdi çok fazla biyokimyasal metabolizmasına girmeyeceğim kafanız karışmasın. Ayrıca Bir de Gynoferonda ekstradan folat da var. Zaten doktorunuz sizi bilgilendirir.
ben yenı kullanmaya basladım ölüyorum sandım bulantı ve cıkarmadan, doktoruma söyledim değişti ilacımı. mahvoldum yaaaKızlar gyno fero sanol kullann varmı kızlar doktorum bugün banada verdi mide bulantısı yapmasından korkuyorm zaten mide bulantısı yaşıyorum tecrübesi olanlar yazarmi
canım bana eczacı anlattı aynısını sana anlatıyorum,İyi günler hanımlar bu ilacı tamamen aç karnına mı tüketmeliyiz mide bulantısı olmaması için çok az bir şeyler yesek böyle kullanan var mı şehir merkezinde olmadığım için doktorum iki haftada bir geliyor gidip danışacak hekim yok
aynen hamıleyım bana cok kotu geldı benımde doktorum gynoferon a geçirdi. onda bulantı olmuyor dımı bugun alıcam bakalımHamileliği bilmiyorum ama normalde bana aşırı dokunan bir ilaç o. Mide bulantısı karın ağrısı baş dönmesi... Gynoferon a geçtim bi nebze daha rahatlattı. Zaten gebelerin kullandığı bir ilaçmış. Eğer ferrosanol dokunursa gynoferonu bi doktorunuza danışın derim
Teşekkür ederim ilk içtiğim de aç karnına içtim çok kötü oldum istifra ettim önerinizi denerimcanım bana eczacı anlattı aynısını sana anlatıyorum,
sabah aç karına yemekten 2 saat önce iç dedi baktın miden bulanıyo, yemeğini ye 2 saat sonra tok karına iç dedi.
bazı arkdaşlara da gece yatmadan içip uyuyabilirsinz demişler bulantı yuzunden.
Bence sen dene sabah aç karına iç bulanmıyosan o daha makbul. ben içtim benım cok kotu bulantım oldu mahvoldum
Benim doktorum tok alabilirsin dedi mide bulantısı yaşadığım için yemekten ,2 saat sonr al canimİyi günler hanımlar bu ilacı tamamen aç karnına mı tüketmeliyiz mide bulantısı olmaması için çok az bir şeyler yesek böyle kullanan var mı şehir merkezinde olmadığım için doktorum iki haftada bir geliyor gidip danışacak hekim yok
Ne verdi size ben hala kullanamıyorum mide bulantısı yaşıyorum diye şuan mide bulantım durmuş hiç içmek istemiyorumben yenı kullanmaya basladım ölüyorum sandım bulantı ve cıkarmadan, doktoruma söyledim değişti ilacımı. mahvoldum yaaa
Evet kabızlık yapıyo malesefBende mide bulantısı yapmadı ama inanılmaz kabızlık yaptı.
Gynoferon verdi rahatladm yaNe verdi size ben hala kullanamıyorum mide bulantısı yaşıyorum diye şuan mide bulantım durmuş hiç içmek istemiyorum
Merhaba geçtimiBenimde 2 prilama rağmen bulantı hissim hep vardı ama bir şekilde idare etmeye çalıştım. 18.haftadan bu haftaya kadar 2 adet prilam daha iyi gelmeye başladı, daha rahat ettim. Ama şimdi 1e düşürmeye çalışıyorum 5 gün oldu hala bulantı hissi devam ediyor. Tavsiyem prilamı yeniden deneyin belki şimdi işe yarayacaktır.
2li tarama ve detaylı ultrason yaptırdım
Merhaba maalesef geçmedi. Ama 1e düşürdüm. Doğuma kadar içeceğim mecbur bırakmayı denediğimde çok zorlanıyorum. İlaçla rahatım çok şükürMerhaba geçtimi
Ayy benimde geçmiyor bende bugün dramime e içtimMerhaba maalesef geçmedi. Ama 1e düşürdüm. Doğuma kadar içeceğim mecbur bırakmayı denediğimde çok zorlanıyorum. İlaçla rahatım çok şükür
Biraz daha sabredin 2-3 hafta içinde geçme ihtimali var inşallah geçerAyy benimde geçmiyor bende bugün dramime e içtimcinsiyeti nedir acaba
Amin canım amin sağlıkla kucağına al bakalım benim ki ne olacak hayırlısı şu bulantım geçsinde dua bekliyorumBiraz daha sabredin 2-3 hafta içinde geçme ihtimali var inşallah geçer
Cinsiyetimiz erkek
Evet şuan 27 haftalıgiz geçti çok şükür kurtuldum sizdeMerhaba geçtimi
Bualntim geçti ama kansızlık ilacını asla.kullanamiyorum mide bulantısı yapıyor diye o yüzden kullanamyida düşünmüyomMerhaba geçtimi
Ne zaman geçti tam olarak bende dramamine kullanıyorm hele birde ağzımda acı tat alalhım bu nasıl tat mahvoldumEvet şuan 27 haftalıgiz geçti çok şükür kurtuldum sizde
Aynı durumlari yaşadım çok iyi Nliyorum seni 4 ayda geçti kendiliğinden canım yağlı ağır yemekler yeme ben hep hafif yiyodum yoğurt makarna patates meyve öğünlerim hep böyleydi oda ona rağmen de kötüydm yani ama geçti inşallah seninde geçer çok zor oluyor şimdi diorum Allah'ım o günlerim gitsin gelmesinNe zaman geçti tam olarak bende dramamine kullanıyorm hele birde ağzımda acı tat alalhım bu nasıl tat mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?