merhaba kızlar.ihtiyaç duydukça maya maskesi yapıyorum sivilceler için.tarifim şöyle:1 tatlı kaşığı yaş mayayı su ile eritiyoruz fazla sıvı olmayacak kıvamlı olması lazım.temizlenmiş cilde uyguluyoruz kuruyana kadar kalıcak sonra yıkıyoruz.sabah akşam 3 gün boyunca uyguluyoruz sivilceleri kurutuyor ama biraz ciltte yanma oluyor ciltte kururken.denemeye eğer :lepi:
ya bu bizim bildigimiz maya mi? Su hamura benzeyen?
sagol..hyret dun denedim baya bi iyi geldi.
bgnde bi deyeim..
su lanet olasi siyah noktalar ve lekelerden kurtulalim bu böyle olmaz
bide bakın arkadaşlar herkese havuçsuyunu rendeleyip yüzlerinize sürmeyi tavsiye ederim.. buda harika bişey... yarım havuç rendeleyip çaysüzgeçinden bile sıktırabilirsiniz.. içine bi damlacık zeytinyağı.. çünkü içindeki a vitamini sadece yağda çözünebiliyor.. yağı koymazsanız a vitaminin harika etkileri cildinize geçmez... 20 dk sonra durulayın ılık suyla ve %100 doğal gülsuyla cildinizi silin silmezseniz turuncu kalırsınız :) harika özellikle sivilceli ciltlere, kansorejen etkilere, yaşlanmaya birebir.. birde benim gibi güneşlenmeyi seven kişiler için harika bir güneş kalkanı cildinize.. sakın hafife almayın denedim harika... :)
sevgili her_bal öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim...maya maskesine en kısa zamanda başlayacağım...benim cildimde hassas umarım kızarıklık olmaz...bu anlattığın havuç maskesinde sadece rendesini mi kullanıyoruz yoksa havuç suyunun içine
zeytinyağı damlatıp onu mu kullanıyoruz :uhmnu da yapmak istiyorum bilgi verirsen şimdiden teşekkürler...
yap cnm ben iki aydır yapıyorum etrafımdaki insanlarda farketti onlarada tavsiye ediyorum durun resmimi koyayım bakın :)
oyy ooyyy canım maşallah cildine bayıldım :lepi: ben de denemeye başlayım bari sivilcelerim azdı yine. öncelerden senin siyah nokta ve sivilce problemin var mıydı yoksa sadece izler vardı onlarmı düzeldi?
her bal cım ben de başlıyorum bu maskeye karar verdim :ecrin_bebek: peki bişey daha sorcam canım şimdi haftada 3 kez yapıyosun ya bu maskeyi. diğer günler başka günlük temizleyici bişeyler kullanıyo musun yoksa maya yetiyo mu?
herbal cım valla çok teşekkürler tassiyelerin için böyle denenmiş sonuç alınmış olunca insan daha bi güvenle yapıyo tarifleri kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?