- 24 Aralık 2014
- 5.295
- 7.085
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Sanki sordular ona gelinin sana nasil davraniyor diye aptalBenim hakkımda kimseye yorum yapma bir daha de ve geç
Uzmek ne kelime lohusalikta yasadiklarim yuzunden tekrar hamile kalirim yine aynilarini yasarim diye her adet gunum yaklastiginda depresyona giriyorum olmadigimi bilmeme ragmen kendimi hamile zannediyorum psikolojim bitikAmaaan isterse çamaşır makinası desin.
Sizi zamanında üzmüş,siz de soğuk duruyorsunuz.
Bitti,gitti.
Cok agır seyler yasattı banaGercekten söylediği gibi davranıyorsaniz biraz daha yapıcı olmalısınız ailesiniz sonuc itibariyle.
Buz tuttum bile maalesefBir de no frost iseniz değmeyin keyfinize boşverin.
Ay aynenDaha fazla mesafe istiyor demekki.... İyice sogutun sizde... Sorarsa ozaman soyleyin...buzdolabiyim ya ayarim yukselmistir...
Onun bana yardım olarak tek yapacagi şey kendi kucuk akliyla kizimi alip evine goturmekKarşılıklı birbirinize adım atmalısınız. Bebeğiniz olduğu için kayinvalide sizi hoş tutmalı, destek olmalı.. Sizde biraz daha sıcak olmalısınız.
Kısacası evlilik bazı ailelerde bu.. Eşinizde madem destek o zaman takmayın ama tamamende mesafe kurmayın.
tepkisiz kal ve daha da uzaklaş. O farkedip sorduğu zaman da "buzdolabı olmanın hakkını vereyim" dedim dersinK.validem denen şahıs en son görümcemin doğum günü hazırlıgi icin yardim istemişti etmem demistim.Ondan bir iki gun sonra fındık topladilar evlerinin yanında yarım dönüm kadar bir şey öglen 2 3 gibi baslarlarsa akşam 7 de bırakıyorlar tum gun değil yata kalka topluyorlar yani eskiden onlar fındık toplarken yemeklerini yapmaya giderdim gitmedim sabahtan aksama kadar toplasalar amenna ama sabah 11 de uyanip 1 2 ye kadar sune süne kahvaltı yapip çıkan 4 5gün findık isi suren insana hamallık yapamam aksamdan yapsin dedim kendimce zaten bebegim huysuz bi bebek ben evde wc ye zor gidiyorum esim isten gelip yemek yapiyor biliyorlar hic teklif etmedim cocuk dursa yapardim da demedim sonra asure isi oldu yardima cagirdi esim evdeydi utü isim vardi X cocuga bakacak ben utu yapacagim anne gelemem malum durmuyor X cocuga bakarken yapayim dedim.Dun domates sosu yaptık tam 16 kasa donatesten gittim hadi dedim o kadarda yapmayayım bana da oluyor sonucta diye yardim ettim.Ondan önceki gun hastanede anneannemle karsılasmışlar laf lafı acmış anneannem beni sormuş ne yapiyor diye valla bilmem ki sadiye abla geldigi görduğü yok ga buzdolabi ha o demis anneannem de sasirip neden oyle diyorsun demis baslamis hic bir seye katilmaz yardim etmez gunlerce fındık topladık bir corba karistirmadi yardima ararim isim var der ne oldu bilmem buzdolabi gibi duruyor ne sohbet var ne muhabbet torunu severken bile başımda hafiyelik yapıyor dik dik bakıyor korkumuza torun sevmeye meyve vermeye korkuyoruz bir şey olur da bizden bilir bizi paralar diye zaten 15 20 gunde bir kocasinin zoruyla geliyor belli demis anneannem de yapar düzelir sen üstune gitme benim torunum iyidir falan demiş bu sabah beni aradi kizim kaynanana neden oyle yapiyorsun diye uzulmus anneannem zaten kanser hastasi canini sıkmış kadının(kendisi senelerce rahmetli dedemin kahrini cekmis ezilmis eski kafada biri kadinin hizmet etmesini bekler oyle ogrenmis oyle yasamis öyle biliyor) ben böyle sacmalık görmedim sanki lohusalikta anamdan emdigimi burnumdan getiren beni insan yerine koymayan o degilmis bebegimi benden kaciran sahiplenen annemi evimde istemeyen saygisizlik eden o degilmis gibi bir de neden diye hayıflanıyor sizce bunu kendisiyle konusmalı mıyım bildigimi belli etmeli miyim ? Neden buzdolabı gibi olmayayım ? Esim bunları biliyor icinden ne geliyorsa onu yap yeter ki kavga cıkmasın gitnezsen gitme diyor
Cogu seyine sustum kizim 20 gunlukken kizimi sevmek icin aldi evine goturdu 2 saat sonra getirdi ben ona bile sustum artik susamiyorumBugüne kadar sustuysanız bence ebede dek susun. Mesafenizi de buzdolabından dondurucuya yükseltin
En iyisi. Önceki konularını biliyorum.Buz tuttum bile maalesef
Iki saat evine götürsün sizde iki saat dinlenmis oldunuz bu arada. Bunda susacak birsey yok ki Leyla...Cogu seyine sustum kizim 20 gunlukken kizimi sevmek icin aldi evine goturdu 2 saat sonra getirdi ben ona bile sustum artik susamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?