Ha buzdolabı ha gelinim demiş

Sormus annanneniz?
napıyor demis?
Kocanızın annesine üslübunuzu kocanız hakediyor mu ?
Adam görüsme diyormus.
Daha saygılı olabilirsiniz onun hatrına.
Kesinlikle bu hanım takmış bir şekilde kadına böyle giderse eşi de değişecek ona karşı.

Bana da niyeyse mesafe koysa bile hep aklı kayınvalide de gibi geliyordu
Tek değilmişik bunu düşünen demek ki
Her konusu kayınvalidesi ilk konudan biliyorum ve çok itici. Tabiki konu sahibi haklı ama karşıda cahil bir kayınvalide var ve eşi de gayet makul bir eş. Ortada gidebilir ama hanımefendi sürekli takılı şekilde yaşıyor gibi....

Bana da niyeyse mesafe koysa bile hep aklı kayınvalide de gibi geliyordu
Tek değilmişik bunu düşünen demek ki
Aklım onda evet çünkü içimde kalan heveslerim icine attıklarim var lohusaligimi yeni anne olmanin sevincini yasayamadim insan bebeginin yebi dogdugu zamandaki fotograflarina bakarken ozlem duyar ah ne de çabuk buyudu der ben ozlem duyamiyorum sadece agliyorum o hallerini yasayamadan tafini alamadan buyudu cocugum

Hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok yıprandım aşamıyorum karaciğer degerlerim altüst olmuş tamamen stresten saglığım bozuldu icime attıklarımdan

Ama böyle şeylerde iyi taraftanda bakmalıyız ... Siz böyle yaparak sadece kendinize, bebeğinize ve eşinize yapıyorsunuz... KVye üzgünüm ama birşey olmuyor.

Aşamıyorsanız yardım alın
Hayat tüm vaktinizi kayınvalide düşünerek harcamak için çok kısa
Bunları aşıp çocuğunu nasıl geliştirirsiniz ona odaklanın

Desin. Ben de buzdolabı gelinlerdenim. Yeni moda böyle. Küçük bebeğim olacak bir de kalkıp fındık topluyolar gideyim de yemek yapayim mi diye düşüneceğim. Banane canım. Lokantadan söylerim en kötü lahmacun. Yeni gelinler böyle ablam işine gelirse. :)

Fındıktan gelen paraya ortak değilseniz aşureyi ve kışlık ezmeyi yemiyorsanız yardım etmek zorunda değilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…