Ha buzdolabı ha gelinim demiş

:) Leyloş, ben de nerelerdesiniz diyordum. Özlemiştim, hoş geldiniz.
Bence hiç tepki vermeyin, bir daha domates yapmak gibi işlere de gitmeyin. Size vermezse de vermesin, gidip marketten satın alırsınız, dert değil. İki kavanoz konserve verecek diye hamallık yapmaya gerek yok. Hizmetçisi değilsiniz, gelsin kızı yapsın onları da.
O değil de ben de az beceriksiz değilim. Üç kişiden fazla adama yemek yapamam, konserveden falan hiç anlamam. Kayınvalidem olsa baştan salardı beni bence.

leyla hanım bırakın boşverin öyle olsun
daha iyi olmuş sizin için
anneanneniz de illa memnun olsunlar istiyordur o yüzden soruyordur
sizin yanınızda bişey derse o zaman gerekeni söyleyin
veya yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi benim hakkımda ailemden veya başka bi yerden kişiler ile konuşma diyin

Heh şimdi hiç ama hiç gitmeyin işte. Kv sorarsa da benim buzdolabı bozuldu. Ben de buzdolabıymışım ya hani. Onun vazifesini görüyorum deyin. Anneannenize de ayrı kızdım. Ona ne kv nasıl davrandığınızdan. Size güveniyor olsaydı vardır torunumun bir bildiği derdi ama hemen niye böyle yapıyorsun demeye gelmiş. Bazı kadınlar gelin verdik, aman kötü söz gelecek diye korkuyor işte

Kaynanamdan biliyorum o gelin aldik kafasini. Kavanoz birber domates vs birseyler yapacagi zaman eltimi evine cagirirdi hep. Kendi evinin temizligini, misafir agirlamasini ve yemek hazirligini da eltime yaptirir.
Ben de sinir olurum,kendi anneme yapamadigim temizligi neden başkasına yapayım ki ? Benim eltim de bazen gider yapardı,birinde kv işte camları sildim boyun fitigim var çok kötü oldum falan dedi ben de eşim için keşke, x i cagirsaydin sana yardım ederdi dedim, sonuçta onun annesi yardım edilecekse o etsin, bu sözüme karşılık diyor ki e o da işte yoruluyor, sen bilirsin o zaman dedim

Cok agır seyler yasattı bana
Tabi ne yaşadığınızı bilmiyorum sadece anlatılani yorumladim ama eger size hos olmayan şeyler yaşattılarsa iyi yapıyorsunuz ne hakediyorsalar onu verin sizden canınızdan evladinizdan önemli bir sey yok esinizde zaten destekmis bu duruma .

Eşim yapamaz yogun calisiyor ama benim kaynanamin kendi kizlari da var zaten eltim disinda. Gorumceler vs olmasa ve gercekten düşkün olsa arada kadin tutar yollardim temizligini yapsin diye.

Kuzucuklarına kıyamıyorlar. Bız el kızıyız nasılsa görevimiz bu. Maaşsız temızlıkcıler

Eşim yapamaz yogun calisiyor ama benim kaynanamin kendi kizlari da var zaten eltim disinda. Gorumceler vs olmasa ve gercekten düşkün olsa arada kadin tutar yollardim temizligini yapsin diye.
Vallahi benim görümcem yok , kadını da ben tutmam, yapamayacak düşkün olsa eşim falan tutarlar heralde.

Anneanneniz için "eski kafada biri, kadının hizmet etmesini bekler öyle yaşamış öyle biliyor" demiş ve bu şekilde kabul etmişsiniz. Kayınvalideniz de aynen öyle. Siz tabi ki kayınvalidenize yardım etmek zorunda değilsiniz. Bebeğiniz de var.Gereken mesafeyi de koymuşsunuz. Hala neden kayınvalidenizin ne dediğini umursuyorsunuz ki, kayınvalidenizin anneannenize anlattığı şeyleri, kendiniz de buraya yaptığınızı yazmışsınız. Sonuçta kayınvalideniz yalan söylememiş.Daha hala neyin peşine düştüğünüzü anlayamadım. Anneannezi öyle görmüş diyerek kabul edip, kayınvalidenize niye bu kadar takıyorsunuz? Sevmeyebilirsiniz, mesafe koyabilirsiniz, bunları yaparken haklı da olabilirsiniz ama onun da sizin bu davranışınızı Anneannenize anlattı diye hesap sormaya kalkarsanız, haklıyken haksız, saygısız duruma düşersiniz. Eşiniz "içinden ne geliyorsa öyle yap yeter ki kavga çıkmasın gitmezsen gitme" diyormuş. Ne güzel işte. Eşinize kulak verin.Kafanızı daha faydalı şeylerle meşgul edin.

O buzdolabı kadar başına taş düşsün emi deseymiş.
ya bırak arkadaşım bırak.
Bendede var bu sürümden ağzımla kuş tutayım ağzımla ayrı dalga geçer kuşla ayrı.
Yapıp kendini yorup laf işiteceğine yapma güzel arkadaşım.
Havlar havlar susar.
Bak keyfine :)
Ha bu arada domatesinden falanda alma bu cinslerde bide yaptıklarını yüzüne vurma huyu var benden söylemesi

Kuzucuklarına kıyamıyorlar. Bız el kızıyız nasılsa görevimiz bu. Maaşsız temızlıkcıler
O şekilde ben de sinir oluyorum, benim annem bana kiyamayip birşey yaptırmıyor başkasına temizlik yapamam,hii orda olduğum zaman yemek sonrası makinaya bulasiklati falan atıp çayı yaparim ama bunları içimden geldiği için yaparım, böyle gel de yap deyince sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…