- 24 Aralık 2014
- 5.295
- 7.086
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Günlükken ama daha aylik bile degilkenIki saat evine götürsün sizde iki saat dinlenmis oldunuz bu arada. Bunda susacak birsey yok ki Leyla...
Ah ah anlarsin halimiEn iyisi. Önceki konularını biliyorum.
Yine hiç anaç değilim sanırımIki saat evine götürsün sizde iki saat dinlenmis oldunuz bu arada. Bunda susacak birsey yok ki Leyla...
Gelin almak deyimi ne tiksinç gelin aldik demek hizmetci aldik demekle esdeger onlar icinAllahtan beceriksizim diye beni bir seye cagirmiyorlar. Kaynanamlarla 4 4lük ilişkim olsa dahi köye gidip bir suru kişiye yemek yapip, kavanoz filan yapamazdim.
Herkes napiyorsa kendine guvenip yapsin. Hiç sevmem şuna yardim et, bunu pişir diye insan cagirilmasi...
Eşimin ailesi, özellikle kayinpeder de her sene tutturuyor köye gelin findiğa diye. 7 yillik evliyim daha eşimin koyune hiç gitmedim, esim de gitmedi. Arada küslük filan yok ama ugrasamiyorum oyle seylerle gidersem de misafir olarak giderim şu saatten sonra.
Ya haha benimki sinsidir soylemez cogu zamanOhooo benim arkamdan söylenenleri duysan ağzın açık kalır. Üstelik benim eşim getiriyor bana. Getirme söyleme diyorum ne derlerse desinler umrumda değil diyorum yok. İlla ağzında bakla ıslanmaz gelir yetiştirir salak.
Ay yine boşanasım geldi
O surede ufacik cocuga mandalina portakal vermiyorlarsa pekala olabilir ama guven yoksa o is olmazYine hiç anaç değilim sanırım
Emzirme süresini aşmıyorsa benim hoşuma bile gidebilir dinlenmeye fırsatım oldu diye
Anneanneme de kizdim hergun ararim zaten ne soruyorsa sankiAranızı düzeltesiniz varsa konuşun isterseniz
Diğer türlü siz mesafe koymuşsunuz, o da anlamış işte
Siz anlaşılsın istemişsiniz, karşı taraf da anlamış
Bundan daha güzel ne var ki?
Niye rahatsız olduğunuzu anlamadım
Gelin de baba tavır koydu çok üzülüyorum diyecek bir kayınvalide ben tanımıyorum
Sizinki o kibar olanlardan hiç değili zaten
Rahatsız olması bana şaşırtıcı gelmedi
Anneannenizin napıyo diye kayınvalidenize sizi sorması kapıyı açmış
Torunumu merak edersem kayınvalidesine sormak yerine ararım yani
Gelin almak deyimi ne tiksinç gelin aldik demek hizmetci aldik demekle esdeger onlar icin
Cidden sorunlu 20 günlük çocuğu iki saat verdiniz mi ? Sizin ilişkinizde hiç sınır kalmamış kii.. bu sınır koyma sürecinde çok laf ederler ama alışırlar isterse alışmasın ..Cogu seyine sustum kizim 20 gunlukken kizimi sevmek icin aldi evine goturdu 2 saat sonra getirdi ben ona bile sustum artik susamiyorum
Hakkini veriyorum fazlasiylatepkisiz kal ve daha da uzaklaş. O farkedip sorduğu zaman da "buzdolabı olmanın hakkını vereyim" dedim dersin
Bence rahatsız olacak bi şey yokAnneanneme de kizdim hergun ararim zaten ne soruyorsa sanki
Eltinden once yapmiyordu sanki pekala yapabilir ama gelin varken neden yorulayim kafasindalar.Hele benimki asure ya asure islatiyorsun suzuyorsun pisiyor bunun icin ben ne yardim edebilirimKaynanamdan biliyorum o gelin aldik kafasini.Kavanoz birber domates vs birseyler yapacagi zaman eltimi evine cagirirdi hep. Kendi evinin temizligini, misafir agirlamasini ve yemek hazirligini da eltime yaptirir.
Buna katılıyorumBenim hakkımda kimseye yorum yapma bir daha de ve geç
Ah keşke söylemese ya. Geçen modum acayip yüksek tuttu öyle birşey söyledi ki. Çok ağır bişey. Dedim sen kaşınıyorsun niye söyledin şimdi durup dururken ne güzel unutmuştum kaç zamandır. Unutma hep aklında olsun kötü niyetli oldukları diyor bi de.Ya haha benimki sinsidir soylemez cogu zaman
Bedava maaşsız hizmetçi. Bu zihniyetler bitmedi gitti. Bende 2 ay önce eşimin akrabaları ile mevlüde gitmiştim. Neyse orada gelin olarak ben ve eşimin dayısının eşleri var. Kaynanamın kankisi insanların içinde demişki, ben birşey yapamam, gelinler yapsın, ayy bu kadına zaten mesafeliydim, bidaha zor görüşürüz.En genç bendim.Bunu söyleyen de büyük gelinlerden biri. Bende dedimki kaynanam falanda var aynı ortamda, tabi biz gelinler bedava hizmetçiyiz, eş olarak gelmedik bu sülaleye dedik. Ayy sinir oldum tekrarGelin almak deyimi ne tiksinç gelin aldik demek hizmetci aldik demekle esdeger onlar icin
Gitme çagırsada gitme. Bana da yazın birlikte domates sosu yaparız, şunu yaparız dediler. Gitmedim. Kendileri yaptılar. Ben neden milletin sosunu yapayım 2kavanoz için.Eltinden once yapmiyordu sanki pekala yapabilir ama gelin varken neden yorulayim kafasindalar.Hele benimki asure ya asure islatiyorsun suzuyorsun pisiyor bunun icin ben ne yardim edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?