Ha buzdolabı ha gelinim demiş

Iki saat evine götürsün sizde iki saat dinlenmis oldunuz bu arada. Bunda susacak birsey yok ki Leyla...
Yine hiç anaç değilim sanırım
Emzirme süresini aşmıyorsa benim hoşuma bile gidebilir dinlenmeye fırsatım oldu diye

Gelin almak deyimi ne tiksinç gelin aldik demek hizmetci aldik demekle esdeger onlar icin

Bence bu doğru yolda olduğunuzu gösteriyor . Eski konularınıza baktım hizmetçilik yapmıyorsnuz diye çıldırmış. Ben olsam bilmemezlikten gelirim sakın kavga çıkarmayın. Geçiş dönemi eşiniz de çok sevgili ailesi de bu halinize alışacak. Dediğim gibi kavga çıkarıp saygısızlık yapmayın çok iyi olmuş. Bu şekil devam.

Gelin alınca hizmetçi olması lazım, her gün gideceksiniz. Sizi küçük çocuk gibi şikayet edince aileniz baskı yapacak sanmış.

Ya haha benimki sinsidir soylemez cogu zaman

Anneanneme de kizdim hergun ararim zaten ne soruyorsa sanki

Gelin almak deyimi ne tiksinç gelin aldik demek hizmetci aldik demekle esdeger onlar icin

Kaynanamdan biliyorum o gelin aldik kafasini. Kavanoz birber domates vs birseyler yapacagi zaman eltimi evine cagirirdi hep. Kendi evinin temizligini, misafir agirlamasini ve yemek hazirligini da eltime yaptirir.

Cogu seyine sustum kizim 20 gunlukken kizimi sevmek icin aldi evine goturdu 2 saat sonra getirdi ben ona bile sustum artik susamiyorum
Cidden sorunlu 20 günlük çocuğu iki saat verdiniz mi ? Sizin ilişkinizde hiç sınır kalmamış kii.. bu sınır koyma sürecinde çok laf ederler ama alışırlar isterse alışmasın ..

Anneanneme de kizdim hergun ararim zaten ne soruyorsa sanki
Bence rahatsız olacak bi şey yok
Olmasını istediğiniz şey olmuş işte
Kafanızı artık böyle şeylerle meşgul etmeyin
Aynı mesafeyi kafanızda da koyun kayınvalidenize
Bana niyeyse fiziksel koyduğunuz mesafeyi kafanızda henüz koyamadınız Gibi geliyor
Sanki kafanızın bş tarafı hep onlarla meşgul

Kaynanamdan biliyorum o gelin aldik kafasini. Kavanoz birber domates vs birseyler yapacagi zaman eltimi evine cagirirdi hep. Kendi evinin temizligini, misafir agirlamasini ve yemek hazirligini da eltime yaptirir.
Eltinden once yapmiyordu sanki pekala yapabilir ama gelin varken neden yorulayim kafasindalar.Hele benimki asure ya asure islatiyorsun suzuyorsun pisiyor bunun icin ben ne yardim edebilirim

Ya haha benimki sinsidir soylemez cogu zaman
Ah keşke söylemese ya. Geçen modum acayip yüksek tuttu öyle birşey söyledi ki. Çok ağır bişey. Dedim sen kaşınıyorsun niye söyledin şimdi durup dururken ne güzel unutmuştum kaç zamandır. Unutma hep aklında olsun kötü niyetli oldukları diyor bi de.
Seninki iyiymiş valla şükret.

Bedava maaşsız hizmetçi. Bu zihniyetler bitmedi gitti. Bende 2 ay önce eşimin akrabaları ile mevlüde gitmiştim. Neyse orada gelin olarak ben ve eşimin dayısının eşleri var. Kaynanamın kankisi insanların içinde demişki, ben birşey yapamam, gelinler yapsın, ayy bu kadına zaten mesafeliydim, bidaha zor görüşürüz.En genç bendim.Bunu söyleyen de büyük gelinlerden biri. Bende dedimki kaynanam falanda var aynı ortamda, tabi biz gelinler bedava hizmetçiyiz, eş olarak gelmedik bu sülaleye dedik. Ayy sinir oldum tekrar

Eltinden once yapmiyordu sanki pekala yapabilir ama gelin varken neden yorulayim kafasindalar.Hele benimki asure ya asure islatiyorsun suzuyorsun pisiyor bunun icin ben ne yardim edebilirim
Gitme çagırsada gitme. Bana da yazın birlikte domates sosu yaparız, şunu yaparız dediler. Gitmedim. Kendileri yaptılar. Ben neden milletin sosunu yapayım 2kavanoz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…