Ha buzdolabı ha gelinim demiş

Bende öyle. Sonuçta oglununda eli ayagı tutuyor, o da yapabılır. Bu ataerkil düşüncelerden nefret ediyorum. Bende yapıyorum ama şunu yap, çay doldur denilince böyle sinir oluyorum..

Ben her durumda uyarım. Gerekirse buzdolabı gerekirse ütü olurum. Aman beni ütü halimle gormeyin ezer geçerim dicen. Oda denmez. Bebeğin olmasa gidip yemek yapman iyi olurdu. Ama huysuz bı bebek sahibi anne olarak anlıyorum . Yemek yapıp evi topladığım gün kendimi şanslı hissediyorum. Değil başkasına is yapcak halim. Evimi çekip çevirecek durumum yok. Yaparm ama. Sürekli bacağıma yapışıp katılırcasina ağladığı için oğlum iş yapmaktan nefret ettim. Gecicek diyorum. Büyücek.

Bende öyle. Sonuçta oglununda eli ayagı tutuyor, o da yapabılır. Bu ataerkil düşüncelerden nefret ediyorum. Bende yapıyorum ama şunu yap, çay doldur denilince böyle sinir oluyorum..
Evet haklısın, ben 36 haftalık hamileydim düşün yoğun bir iste çalışıyordum, ayaklarım davul gibi sismisti akşam kv çaya çağırmıştı , misafirler falan var ev kalablikti çaylar bitiyor kimse kalkayim da doldurayim demiyor, diğer eltimler falan da vardı, sanki beni bekliyorlar , birşey gelecek kimse yerinden kalkmıyor o kadar sinir oldum ki ben zaten kalkamıyorum en son kp kalktı doldurdu çaylaril, inano halde bile kalkacak olsam yok demeyecekler

Eşini dinle bence

Keşke gitmeseydin.Hamile halinle çay beklemeleri onların ayıbı

Sizi doğum zamanında üzdülerse, ailenize saygısızlık yaptılarsa, daha önce yaptıklarınızın kıymetini bilmeyip bugün mecburmuşsunuz gibi hizmet ve ilgi bekliyorlarsa elbette ki soğuk yüzünüzle ve mesafe ile karşılaşacaklar bu neden zorlarına gidiyor insanların hayret ediyorum. Bunlar zorlarına gidecektiyse neden öyle davranmışlar size?. Ne olacaktı "ay beni ne güzel kırıp üzdünüz, aileme ne güzel saygısızlıklar yaptınız canlarım, artık daha da sıkı fıkı olurum ben sizinle mi diyecektiniz?" Rüzgar eken fırtına biçer sözünü de hiç duymamışlar sanırım

Anneanneniz benim torunumsa sizin gelininiz, böyle ulu orta şikayet etmeniz çok ayıp. Aranızda ne geçtiyse demek ki kırmışsınız. Biz büyüklere anlayışlı olmak düşer deseymiş iyiymiş ama kendi zamanı gibi düşünüp onları haklı çıkarmış bir nevi. Artık yapacak bir şey yok bu konuda zaten

Size gelince mesafeli ve soğuk davranmanız gerekmiş öyle yapmışsınız. Onlar da farkındalar. Bunda kafanızı karıştıracak bir durum yok Şanslısınız ki eşiniz de sizi yönlendirmiyor, üzerinizde baskı kurmuyor. Bu tür gelinden iş güç bekleyip, yapmıyor diye ona buna şikayet eden tiplere zaten mümkün olduğunca uzak ve mesafeli olmak gereklidir her zaman. Bence hiç konuyu açmayın böyle durumlarda ki kavgaya tartışmaya dönüşmesin.

Gelir de size söylerlerse sizin bana yaptıklarınıza karşıdır tüm soğukluk ve mesafeler. Bence bu konuları tekrar açıp da kırgınlıkları daha da büyütmeyin dersiniz olur biter

Ay valla buzluk bölümü gibiyim bende bayılıyorum bu halime yoksa girdap gibi olaylar dedikodular bitmez mesafe iyidir hiç muhattap olmayın hazır uzaklaşmışken yüz göz olmaya gerek yok

Bunların hepsini biliyor her şeyin farkında amaç hır gur çıkartmak beni tahrik etmek biliyorum

Hamileyken bile yaptim geçen sene bu zamanlar 7 aylık hamileydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…