Ha buzdolabı ha gelinim demiş

30 şise ayırdım sana dedi eşek gibi vermek zorunda sabahtan akşama kadar ugrastik valla bu konularda çok eli açık ama huyu var ya huyu herseyi goturuyor gozumde

Ya takinti haline geldi biliyor musun kafamda hala bitiremedim hazmedemedim kafamda hala onunla kavga edip icimde kalanlari soyluyorum ona

Anneannem de o kafada biri yaslı sonucta herhalde saygisizlik ediyorum sandı

Sorun yaratacak bir yerde patlak verecek ama benim kafam patlayacagina varsin mevzu patlasin hic onemli degil

O zaten ben tahrik olayim diye oyle dedi adim gibi biliyorun

Uzmek ne kelime lohusalikta yasadiklarim yuzunden tekrar hamile kalirim yine aynilarini yasarim diye her adet gunum yaklastiginda depresyona giriyorum olmadigimi bilmeme ragmen kendimi hamile zannediyorum psikolojim bitik
Bence kulağınıza geleceğini bile bile böyle konuştu. Bence duruşunuzda devam edin. Bu konu hakkında muhatap olmayın. Ciddiye alıp konuşunca uzar mevzu yine siz gerilirsiniz. Sallamamak veya sallamıyomuş gibi yapmak daha makul gibi

Ya takinti haline geldi biliyor musun kafamda hala bitiremedim hazmedemedim kafamda hala onunla kavga edip icimde kalanlari soyluyorum ona
Yaşadıklarınız bayağı derinden etkilemiş sizi. Ama inanın şu anda kayınvalidenizin istediği mesafeyi hazmedemeyip, sizi bu şekilde tahrik ederek kavga çıkartmak. Eğer karşılık verirseniz onun ekmeğine yağ sürersiniz. Çünkü kayınvalideniz laftan anlayan medeni biri değil.Onun gazına gelmeyin. Fevri davranmayın. Eğer hiç umursamaz ve şu anki çizginizi bozmazsanız, asıl kayınvalide o zaman çıldıracak. Kayınvalide karşısında haklı olmak yerine mutlu olmayı seçin.Aksi türlü, eşiniz sizi desteklerken onu da kırmış olursunuz. Eşinizin de tek isteği kavga çıkmaması.

Bence söyleyin bilsin hatasını imadan anlamazlar bu tipler.

Bence bidaha gittiginiz de herkesin icinde he anne sorucam unutuyorum no frost mu yoksa normal buzdolabi mi diyin anlamaz muhtemelen buzdolabindan farkim yokmus ya no frostdan mi normal buzdolabindan mi ona gore soguk durucam dersiniz

Anneanne kvdenize napıor diye neden sormus ki?
Siz görüsmüyor musunuız da kvdenize sormus yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…