Haber vermesi gerekmezmiydi?

nişanlının yerinde olsam atardım nişanı.
o ne öyle, bit kadar mesele için 'defol' bilmemne.
çok ayıp.
yazık çocuğa harcanıyo.

Sonunda adamda tahammül azalır sana yolu gösterir ozaman aklın başına gelir herhalde.alttan aldıkça tepesine cikmissin.he soruna gelirsek haber vermesi gerekmezdi @homeostas

Ay fazla saçma..

Size iyi dayanıyormuş nişanlınız valla helal olsun. Ama dikkat edin derim bu durum fazla sürmez.

gerekmezdi... nereye gitmiş ki oğlan fayans bakmaya.. senı gören de sensiz bı cafeye ya da bi yere gezmeye gitmiş sanr... fazlaca abartmıssın. nısanlının da dediği gibi biraz dizginle kendini... :)

Her ay regl nasil bu kadar sinir yapar ki? Bence bazi hanimlar bunun arkasina siginip ayda 1 kere isi delilige vuruyor :) mazeretleride hazir olmus oluyor..tamam sinir olur belki yada duygusallik ama kontrol edilemez boyutlarda olduguna inanmam.

Ayrica cocuk ne guzel dusunmus senin yerine bir on arastirma yapmis. Evet haber verebilirdi suraya gidiyorum diye ama vermedi diyede defol git cok agir olmus.

Bak benim babam bana evlenirken sunu demisti. Evet esin kedi gibi olabilir ama aslinda bir aslan oldugunu bir gun hatirlar ! Yani isin ozu cocuga aslan yanini cikarttirma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…