- 10 Nisan 2010
- 203
- 101
- 123
- Konu Sahibi homesweethome3
-
ben sizi terkederdim nişanlınızın hala gözü açılmamış.İyi akşamlar,8 aylık nişanlıyım şu sıralar regl dönemindeyim ve bir hayli gerginim saçmasapan ağlamalar trip atmalar vs.İki gündür nişanlımla kavga ediyorum herhangi bi sebebi yok o sırada ne hakkında konuşuyosak onunla ilgili kavga çıkarıyorum istemsiz,bugün o mesaj attı aradı ben yine bişeyler dedim tartıştık,sonra bana whatsaptan fayans resimleri attı aşkım bunu seçelim çok güzel diye pardonda sen nerdesin dedim? İşyerindeki abiyle banyo malzemeleri bakmaya gittim dedi(evimiz tadilatta bu arada) ben cevap vermedim sonra aradı,x abinin evine gittik diye o kişininde evi tadilat oldu gidip bakmışlar bizim ev için örnek bişeyler almak için,bende niye haber vermedin dedim cevap vermiyosunki konuşmuyosun bende söylemedim dedi defol git dedim,sonra mesaj attı her ay bunu çekmek zorunda değilim homeostas senin için yapıyorum düşünüyorum herşeyi ama sen gerçekten ayıp ediyosun dedi haber verseydin böyle olmazdı dedim incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüyosun kendini dizginle lütfen dedi seninle konuşmak istemiyorum yeter artık dedim ve cevap vermiyorum şuraya gidiyorum diye söylemesi gerekmezmiydi
Her ay tüm bayanlar aynı durumu yaşıyoruz gergin oluyoruz ama senin kadar abartmıyoruz..... ben nişanlıyken nişanlıma ayın hangi günü regl olduğumu bile söylemezdim. sen doğum filan yapsan lohusalık döneminde yanına kimse yaklaşamaz demekki!! ama fazla naz aşık usandırır o yüzden kendini biraz toparla...İyi akşamlar,8 aylık nişanlıyım şu sıralar regl dönemindeyim ve bir hayli gerginim saçmasapan ağlamalar trip atmalar vs.İki gündür nişanlımla kavga ediyorum herhangi bi sebebi yok o sırada ne hakkında konuşuyosak onunla ilgili kavga çıkarıyorum istemsiz,bugün o mesaj attı aradı ben yine bişeyler dedim tartıştık,sonra bana whatsaptan fayans resimleri attı aşkım bunu seçelim çok güzel diye pardonda sen nerdesin dedim? İşyerindeki abiyle banyo malzemeleri bakmaya gittim dedi(evimiz tadilatta bu arada) ben cevap vermedim sonra aradı,x abinin evine gittik diye o kişininde evi tadilat oldu gidip bakmışlar bizim ev için örnek bişeyler almak için,bende niye haber vermedin dedim cevap vermiyosunki konuşmuyosun bende söylemedim dedi defol git dedim,sonra mesaj attı her ay bunu çekmek zorunda değilim homeostas senin için yapıyorum düşünüyorum herşeyi ama sen gerçekten ayıp ediyosun dedi haber verseydin böyle olmazdı dedim incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüyosun kendini dizginle lütfen dedi seninle konuşmak istemiyorum yeter artık dedim ve cevap vermiyorum şuraya gidiyorum diye söylemesi gerekmezmiydi
İyi akşamlar,8 aylık nişanlıyım şu sıralar regl dönemindeyim ve bir hayli gerginim saçmasapan ağlamalar trip atmalar vs.İki gündür nişanlımla kavga ediyorum herhangi bi sebebi yok o sırada ne hakkında konuşuyosak onunla ilgili kavga çıkarıyorum istemsiz,bugün o mesaj attı aradı ben yine bişeyler dedim tartıştık,sonra bana whatsaptan fayans resimleri attı aşkım bunu seçelim çok güzel diye pardonda sen nerdesin dedim? İşyerindeki abiyle banyo malzemeleri bakmaya gittim dedi(evimiz tadilatta bu arada) ben cevap vermedim sonra aradı,x abinin evine gittik diye o kişininde evi tadilat oldu gidip bakmışlar bizim ev için örnek bişeyler almak için,bende niye haber vermedin dedim cevap vermiyosunki konuşmuyosun bende söylemedim dedi defol git dedim,sonra mesaj attı her ay bunu çekmek zorunda değilim homeostas senin için yapıyorum düşünüyorum herşeyi ama sen gerçekten ayıp ediyosun dedi haber verseydin böyle olmazdı dedim incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüyosun kendini dizginle lütfen dedi seninle konuşmak istemiyorum yeter artık dedim ve cevap vermiyorum şuraya gidiyorum diye söylemesi gerekmezmiydi
Kusura bakma da sen regl değilken de kıskançsın ve bence boğucusunBende memnun değilim bu durumdan arkadaşlar duygularımı çok yoğun yaşıyorum,ama benim hassas dönemde olduğumu biliyo iki gündür gergin olduğumuda biliyo,o benim düşmanım değilmiş kötü davranmamı haketmiyomuş haber verseydin böyle olmazdı dedim bende
gerekmezdi canım insan her halini nasıl rapor etsin.....İyi akşamlar,8 aylık nişanlıyım şu sıralar regl dönemindeyim ve bir hayli gerginim saçmasapan ağlamalar trip atmalar vs.İki gündür nişanlımla kavga ediyorum herhangi bi sebebi yok o sırada ne hakkında konuşuyosak onunla ilgili kavga çıkarıyorum istemsiz,bugün o mesaj attı aradı ben yine bişeyler dedim tartıştık,sonra bana whatsaptan fayans resimleri attı aşkım bunu seçelim çok güzel diye pardonda sen nerdesin dedim? İşyerindeki abiyle banyo malzemeleri bakmaya gittim dedi(evimiz tadilatta bu arada) ben cevap vermedim sonra aradı,x abinin evine gittik diye o kişininde evi tadilat oldu gidip bakmışlar bizim ev için örnek bişeyler almak için,bende niye haber vermedin dedim cevap vermiyosunki konuşmuyosun bende söylemedim dedi defol git dedim,sonra mesaj attı her ay bunu çekmek zorunda değilim homeostas senin için yapıyorum düşünüyorum herşeyi ama sen gerçekten ayıp ediyosun dedi haber verseydin böyle olmazdı dedim incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüyosun kendini dizginle lütfen dedi seninle konuşmak istemiyorum yeter artık dedim ve cevap vermiyorum şuraya gidiyorum diye söylemesi gerekmezmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?