Haber vermesi gerekmezmiydi?

Milyonlarca kadın yıllardır regl oluyor. Hepsi de emin olun gerginlik yaşıyor bu dönemde ancak onlar da sizin gibi davransalardı dünya ne hale gelirdi düşünün artık. Adam eviniz için fayans bakıyor ya gören de pavyona gitti sanacak. Daha nişanlılıkta böyle bezdirirseniz merak etmeyin yakında defolup gider. Evlenince açacağınız konu da eşim evi terk edip gitti olur.

Bazen Cem Yılmaz'a katılıyorum ya. Elin kadını uçak indirip kaldırıyor. Bizimkiler giymiş altına eşofmanı hassas günümdeyim. Her yerim şişşş.

Fayans olur, klozet olur, tuvalet fırçası olur.... Tabii canım, sen zaten abartmışsın, gitseydin nişanlınla, o yapı marketini de birbirine katardınız.

Biraz rahat ol, hafifle! Çok da uzatma meseleleri. Kendin için yap bunu, Mutlu olmak için.

ben sizi terkederdim nişanlınızın hala gözü açılmamış.

Regl oldum, sinirliydim, canim sıkkındı bla bla bla.. Gizlediginiz huylar, gercek karakteriniz ortaya cikinca su bahanelere sığınmaktan vazgeçin artik! Zaten onemli olan o anlarda verdiginiz tepkilerdir.. Yani normal zamanda zaten iyiyiz hoşuz; onemli olan sıkıntı anindaki davranislardir.. Evet insan sinirliyken ters davranabilir veya hastayken mizmiz olabilir.. Amaa bunların da dozunda olmasi, anormal olmamasi lazim..
Velhasil, bahaneleri birakin sorunun köküne odaklanin..

Attığı her adımın hesabını size veremez nişanlınız.
Hatta evli bile olsanız veremez.

Önceki konularınızı da biliyorum.
Kusura bakmayın ama adam size ne kadar dayanabilecek kestiremedim.
O da sabır taşı değildir sanırım.

Rabbım işte dağına göre kar veriyor.
Ters adamın birine denk gelseydiniz, bu tirplerin hiç birini yapamazdınız.
Bu muayyene gün sendromu sanırım eskiden yokmuş, ben hiç annemin böyle bir dönemini hatırlamıyorum.
Lakin bende dahil olmak üzere günümüz kadınları tuturduk bir hormon yok hamileyim hormonlarım tavan yaptı sinirlerime hakim olamıyorum.
Yok efendim muayyen günümdeyim ne olur 3-5 gün idare etse diye diye yiyoruz adamları.

Bir iki hoş karşılar ama herkesin bir sabır noktası var sonunda taşarsa üzülürsünüz bencede biraz kontrollü olmaya çalışın dışarıdan şımarıklık gibi gözükebilir özür dileyip daha dikkatli olacağınızı söylemelisiniz bence en güzel günlerinizi heder etmeyin mutluluklar..

Her ay tüm bayanlar aynı durumu yaşıyoruz gergin oluyoruz ama senin kadar abartmıyoruz..... ben nişanlıyken nişanlıma ayın hangi günü regl olduğumu bile söylemezdim. sen doğum filan yapsan lohusalık döneminde yanına kimse yaklaşamaz demekki!! ama fazla naz aşık usandırır o yüzden kendini biraz toparla...

bi de adam ılımlı ılımlı böyle yapma filan demiş konu sahibinin verdiği cevap kdefol git, konuşmak istemiyorum bilmem ne.

nazınızı çekecek bu adamları nerden buluyosunuz ya bize de haber verin.

Hayır gerekmezdi.
Bu çocukta sonsuz bir sabır ve saygı var sana karşı. Her ay regl yaşayan tek senmişsin gibi konuların hep aynı eksende. Aynı zamanda şımarık ve saygısızsın.
Ben eşime kızıp basit bir şey için 'defol git' desem asıl o benle konuşmaz ve çok üzülürdü.
Nişanlın diye her gittiği yeri haber vermek zorunda değil. Nazının geçtiği tek insan diye bu şekilde davranmaya devam edemezsin.

yanına gidip o fayansları kafasında kırmalıydın. defol git nedir adama her regl döneminde böyle ağırmı konuşuyosun hakaretmi ediyosun. hiç saygın yok nişanlına karşı. dünyada regl olan kadın bi tek sen dğilsin. bende her ay ağrıdan kalkamıyorum yataklarda sürüyorum aciliik oluyorum. eşime bütün hakaretleri edeyim o zaman hakkım çünkü.
ama benim o halde konuşmaya bile gücüm olmuyo. sen her ay adama böyle çektirdiğine göre bu kadar ağırda geçmiyodur. sen anca reglinin arkasına sığınarak naz kapris şımarıklık yap.

Kusura
Kusura bakma da sen regl değilken de kıskançsın ve bence boğucusun

X abi ile fayans bakılırken nişanlı aranmaz seçmiş almış dese idin haklı olursun da adam erkek erkeğe bakmış yani

Sen benimle kırmızı gecelik bakmaya gitsen adama haber mi vereceksin ya da benim perde modeline bakmaya kahve içmeye bana gelsen

İlişki böyle yaşanmaz ikinizin de ayrı yaşantısı olduğunu kabul edin evlilik çekilmez hal alır

gerekmezdi canım insan her halini nasıl rapor etsin.....
gün içinde neler yapmıyoruz(tuvalet,banyo,diş fırçalama vsssssss)

Bence nişanlınız ilerde size patlayabilir ve ayrılma noktasına getirebilirsiniz adamı
Tamam regl dönemi ama hep olacak birşey niye başkasına zehir ediyorsunuz
O an bulun bir meşgale kısa güzel cevaplar verin
Gönlünü alın adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…