Haber vermesi gerekmezmiydi?

Öncelikle tüm yorumları okudum hakaret noktasına varanlara bişey demiyorum,fake falan değilim arkadaşlar Kazen'e şikayet etmeniz komik olmuş,eğer yönetim fake olduğumu düşünüyosa kuralların dışında davrandığımı düşünüyosa üyeliğimi iptal edebilirler,2013 ten beri üyeyim 3 yıldır konu açıyorum sevgilimle ilgili daha sonra nişanlımla ilgili veya onun dışındaki konularla ilgili,niye yalan konu açayımki ne yaşıyosam neyden rahatsızsam onu açıyorum,şu sitede fake diye diye insanları bıktırdınız gönderdiniz hep..

İkinci olarakta herkes aynı olmak zorundamı siz regl döneminde sorun yaşamıyosunuz diye kimse sorun yaşamamalı mı?Belki %1 lik kesim hormonal olarak ağır geçiriyor ve ben o kesimin içindeyim olamazmı?Bu kadarmı empati yoksunuyuz,ben haklıyım demiyorum defol gibi çirkin bi ifadeyi kullanmam çok ayıp ama o an öyle bi an ki kendimi kontrol edemiyorum,banada inanmıyosunuz nişanlımın sabrınada inanmıyosunuz herkes kırıp dökmek zorundamı benim babamda sabırlıdır nişanlımda sabırlı abim çok sinirlidir mesela,herkes farklıdır herkesin huyu farklıdır keşke tarafsız bi şekilde beni anlamaya çalışsaydınız.

Yapıcı yorum yapan herkese çok teşekkür ederim..

adetliyim, hormonlarım :// diye diye başkalarını 'köpek' etmeye kimsenin hakkı yok. diğer zamanlarınızda hiç sorun olmasa da ilk konunuz bu olsa tamam ama öyle de değil. sizin bu seferki bahaneniz regl olmak sadece.

kinci olarakta herkes aynı olmak zorundamı siz regl döneminde sorun yaşamıyosunuz diye kimse sorun yaşamamalı mı?Belki %1 lik kesim hormonal olarak ağır geçiriyor ve ben o kesimin içindeyim olamazmı?
Sorun ne biliyor musun homeostas? Sorun senin tavrın. Her ay aynı tip konu açıyorsun. Sevgilim şunu dedi, şunu izledi, ben de şunu bunu dedim, millet e bunda bir şey yok ki deyince Ama ben regl olunca hassas oluyorum.
Hormonal olarak hassassan bunu azaltacak tıbbi yöntemler var. Bir sürü takviye var piyasada hem ilaç olarak hem de bitkisel olarak, doktora gider uygun gördüğü bir tanesini kullanırsın.
Ama hayır, senin bu durumu düzeltmek için en ufak bir çaban bile yok. Ama bu düzeltmen gereken en azından kontrol edebildiğin bir şey olmalı.
Benim de regl dönemim çok ağır geçer. Migrenim tutar, bütün vücudum şişer, her seferinde hastanelik olurum, üst üste 3 gece acile gittiğimi bilirim ben. Ama bunların hepsini düzenlemenin ve azaltmanın yolu var.
Sen hormonlarının arkasına sığınıyorsun. Sığınma. Sonunda mutsuz olacak olan sensin. Çocuk eninde sonunda yılacak. Yapma.

Açıkça söylemiş sana, bunu çekmek zorunda değil, bu gerginliği milyonlarca kadın yaşıyor, hiç birimiz ortalığı yakıp yıkmıyoruz. Bu tür şeyler saygısızlık için gerekçe değil, sıkıntının farkındasın, kaprisli bir kişiliğin var, bunu düzeltecek olan da sensin ancak bunu bir an önce yapabilmeni dilerim zira sabrı taşacak adamın

haklıyım demesen de ima ediyorsun.
herkesten anlayış bekliyorsun.
tamam da arkadaşım pek çok kadının zor geçer özel günleri.
bu ortalı yakıp yıkıp geçmek kırmak dökmek kapris yapmak hakkını vermez ki sana.
sen kendinden bi tane daha olsa çekermiysin.
hiç sanmam bu ne be git başımdan derdin.
el bebek gül bebek büyümüşsün sanırım da hayat böyle değil.
yeri gelecek kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyecektin.
insan hayatında öyle zorlayıcı travmatik acılar yaşıyor ki.
regl sancına anlayış beklemen çok ütopik.
nişanlın çok sabırlıymış gerçekten.
ona daha nişanlı iken böyle regl sancılarının sancısını çektirmeseydin keşke.
insanlardan empati beklemek yerine sen empati yap ve onlar bu şekilde davranma.
bi düşün böyle davranarak ne kadar zorlayıcı ve taşınmaz olduğunu,al sana empati:))

Yas kaç?

Empati yapıyorum şuan. Nişanlınızın yerinde olsaydım kendimi mozaşist olarak adlandırırdım. Hayır Allah'ım ne günah işledim falan derdim sanırım. Herkesin bünyesi aynı değil ama hemen hemen herkes benzer şeyler yaşıyor. Daha agresif öfkeli mutsuz vs hissediyoruz ama hayatımızdaki insanlara hayatı zehir etmiyoruz.
Şuan empati yapıyorum kendimi sizin yerinize koydum verdiğiniz tepkinin altında yatan şey sizin öncelikle kendinize sonra da karşınızdaki kişiye güvenmiyor oluşunuz var. Bunlar atlatılmayacak şeyler değil. Özgüvenli olun azıcık yada regl süresince kendinizi bir odaya kitleyin tüm dünya ile iletişiminizi kesin. Sadece regl zamanında böyle iseniz ki siz böyle ifade ettiniz, en doğrusu bu olur. En azından karşınızdaki insanları çıldırtmazsınız. Özür dileyin diyeceğim ama nişanlına acıyorum accık.

Yok canım gerekmezdi bu kadar abartma tatlım sana zarar
sonra nişanlın sana karşı kırılmaz duvar örer yapma eyleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…