Günaydın herkes. Eşim sevgiliyken de evliliğin başındayken de bitcoin alıyordu. Öyle büyük meblağlar değil, zaten büyük bi kaybı da olmadı. Kaybını sıfırladığı an çıktı.
Dün ayrı koltuklardayız dk başı telefona bakıyor, gözüm telefonuna kaydı bitcoin grafiklerini inceliyor. Bitcoin mi aldın sen dedim evet ama 1000 tllik aldım çok değil, 1000 TL gibi bi parayı söylemem gerektiğini düşünmedim dedi.
1000 TL baktığınızda cidden para değil evet ama genelde yaptığımız harcamaları vs söyleriz hep. İşte o yokken dışarıdan yemek yesem şu kadar yedim diye de söylerim, sonuçta o parayı hep beraber kullanıyoruz. Herkesin kendine harcadığı bi para olsa da söylememesi beni üzdü biraz. 8'de uyumuşum akşam kavga çıkmasın diye, yeni uyandım
Neyse abartıyor muyum sizce? Para düşük ama bugün 1000'i söylemeyen yarın 10000'i söylemez diye düşünüyorum. Abisi de yakın zamanda 30bin falan kaybetti bu bitcoinde eşine çok geç söyledi. Ki bana söylese ben de takip ederim düşüşleri yükselişleri, bu zamana kadar niye aldın dediğim olmadı. Ya da bilmiyorum 1000 TL'ye üst baş alsaydı tavrım aynı olmazdı ama bitcoin gibi riskli bi şey diye taktım belki de. Fikirlerinizi merak ettim