Habersiz bitcoin alan eş

Eşiniz haklı. Az evvel eşim yan kanepede otururken oda parfümü aldım bin liraya. Kötü bir kokusu olsa boşa gibi, battık gitti :KK51: ben de bin lirayI riske ettim eşime sormadan. Tüm parayı ortaya koyup o şekilde harcama yapmaya sanırım sonsuza dek karşı olacağım. Biz eşimle her ay ortaya bir miktar para koyup evin bölüştüğümüz masraflarını karşılıyoruz. Kalan parasıyla ister Panama’ya gitsin ister tuvalet kağıdı alsın beni hiç ilgilendirmez. Bin lira için hesap vermek zorunda kalsam ciddi boğuluyor hissederdim. Herkesin biraz nefes alanı olmalı.

Belki de kazanmak için değil de alışkanlık yaptığı için almıştır.
Var böyle kişiler.
Bir TL bile olsa takip ediyor...
Amaç ne kazandığı da değil.Maksat zaman gecsin.
Belki öyle bir şeydir.
Ayrıca 1000 TL küçük değil bence.

Eşiniz haklı. Az evvel eşim yan kanepede otururken oda parfümü aldım bin liraya. Kötü bir kokusu olsa boşa gibi, battık gitti :KK51: ben de bin lirayI riske ettim eşime sormadan. Tüm parayı ortaya koyup o şekilde harcama yapmaya sanırım sonsuza dek karşı olacağım. Biz eşimle her ay ortaya bir miktar para koyup evin bölüştüğümüz masraflarını karşılıyoruz. Kalan parasıyla ister Panama’ya gitsin ister tuvalet kağıdı alsın beni hiç ilgilendirmez. Bin lira için hesap vermek zorunda kalsam ciddi boğuluyor hissederdim. Herkesin biraz nefes alanı olmalı.
Yani hesap vermek olarak bakmadım olaya, parfüm aldım ya inşallah güzel kokuyordur eheh demek bi hesap vermek değil keza bana göre. Tüm para da ortak değil tabii ki herkesin kendine harcadığı para var diye belirttim

Bizde de var aynı sıkıntı. Yalnız bir farkla. Ben yaparım eşimden habersiz böyle şeyler.😁
Ama 5000tl gibi meblaglari aşmam bitcoinde,borsada ,al satta vs.
Görürsem sokakta kazı kazan oynarım unv yıllarımdan kalma aliskanlik😄
Ama tabiki aşırıya kaçmamak lazım.
Eşiniz alışkanlık etmişse, kontrolünü kaybediyorsa, büyük paralarla sizden habersiz sürekli oynuyorsa önlemini almak lazım.

ben de kişisel harcamalara çok aşırı değilse karışmama taraftarıyım ama valla merak ettim 1000 tl ye nasıl bir oda farfümü bu?ben evdekinin fiyatı 65 tl ye çıkmış diye kızıp almadım da marketten :KK45:

ben de kişisel harcamalara çok aşırı değilse karışmama taraftarıyım ama valla merak ettim 1000 tl ye nasıl bir oda farfümü bu?ben evdekinin fiyatı 65 tl ye çıkmış diye kızıp almadım da marketten :KK45:
Ütü parfümünü sulandırıp oda parfümü olarak kullanan ben durumu heyecanla izliyorum :D

3 yıldır kendime bile orijinal parfüm almıyorum eve hiç kıyamazdım sanırım.ama eve bereket getirecekse paramız 3 e katlanacaksa ben de alırdım o oda parfümünden :KK45:
Benim kullandığım max parfüm Yves Rocher ya. Bi süredir Bargello'larda dolanıyorum, kendime verdiğim değer :D

Ama ütü suyu süper bi şey, ütüye yaramadı ama evde çok güzel kokuyor. Tavsiye ederim para katlanmasa da iç ferahlığınız katlanır :halay:

Bende neye ne verildi? Kaç para kaldı? Bunların açık açık söylenmesi taraftarıyım. Söylemese işkillenirim. Ben nasıl dürüstçe her şeyi söylüyorsam danışıyorsam ondan da nezaketen ve samimi bir şekilde beklerim bunu. Sorun 1000 TL değil ki. Size sorulmadan oynaması. Bir de siz sorup öğreniyorsunuz. Bilmiyorum ben olsam bende takardım sanırım.

Ya evet bir oda parfümü için gerçekten fazla bir ücret ama koku zaafım bana para harcatiyor. Chakra nin çubuklu oda parfümleri var büyük boyunu 925 e aldım valla dün, çabuk bitiyor diye. Allah da beni affetsin :KK51:

Ya evet bir oda parfümü için gerçekten fazla bir ücret ama koku zaafım bana para harcatiyor. Chakra nin çubuklu oda parfümleri var büyük boyunu 925 e aldım valla dün, çabuk bitiyor diye. Allah da beni affetsin :KK51:
O koku sizi mutlu ediyorsa parasına değmiş demektir. Güle güle kullanın

Back
X