Habersiz Gelen KValide

mabel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
954
1.498
158
Muğla
merhaba kızlar,dün işten çıktım bunu da aksam kayınpedere telefonda soylemıstım.Gelgelelım az once kayınvalıdem kapıyı çalmış.camdan bakıp arabayı görünce anladım.Salonum dağınık saçlarım kotu hatta pijamayla oturuyordum ve kapıyı açana kadar hepsını halledemem dıye duşundum ve kapıyı açmadım.Evin camları vs acık olduğundan evde olduğumu kesınlıkle anlamıştır.Tv nın sesını de duymuştur buna da emınım.önce uyuyorum derım dıye duşundum ama ınanacagını hiç sanmıyorum.içim içimi yedi şuan sizce telefon acayımmı kı o zaman kesın anlar ya da hıc bır sey yapmamak mı daha ıyı?o zamanda anladıysa kotu dusunur dıye korkuyorum.kvalıdemı cok sevıyorum aslında kırk yılın bası gelır onda da evı dağınık gormesını istemedim ama şimdi pişmanda oldum..napsam bılemedım:18:

Canım bişey derse geldım yoktun acmadın kapıyı falan tuvaletteydım acamadım sonra baktım kimse yoktu dersın sonra bıde hadı anne cık gel hemen nasıl üzüldüm falan dersın hiç bişey anlamaz

:))) banyodaydım dersin canım bişey olmaz...

uzun mesafeden geldiyse ayıp etmişsiniz
eşiniz geldiğinde bugun banyodaydım kapı çaldı biri gelmiş ama çıkıp bakamadım felan diye girin konuya öylece kulağına gider kvnin arayıp kvnize söylerseniz bilerek açmadığınızı anlayabilir...

yok cok uzak bır mesafe sayılmaz 15 dakikalık bır yol aslında...eşimi arayıp soyledım böyle böyle diye bir şey demedi ama hiç bir şey yapmamak en iyisi sanırım.ararsam hem anlayacak hem de heycanlanıp konuşamam çunku

agda yapıyordum dersın bence

Benimki bilerek yapıyor mesela 2 de gelinecektir o 10 da gelir amaç teftiş etmek tabii. Bence de banyodaydım ya da ağda yapıyordum deyin insanlık hali.

Yatak odasındaydım , kulağımda kulaklık müzik dinleyip ütü yapıyordum de..

Ama o sormadan sen söyleme..
Şuan bilmiyormuş gibi yap

ben olsam basur olmuş tualette sıkıntı çekiyormuş numarası yaparım kayınvalideme hiç söylemem eşime söylerim arayıp hayatım kapıya biri geldi kapıyı çaldı ama açamadım rahatsızım biraz falan diye yani ben olsam kesin buna benzer birşey yapardım

duştaydım dersin canım en mantıklısı o

Bence yanlis yapmissin, sacini bi üstten toparlayip kapiyi acabilirdin,
daginikligida hosgorurdu diye dusunuyorum aniden gelmis cunku,
heran evimiz duzenli müsmükemmel olmuyor ayip etmissin,
kadin kapiya kadar gelmis...

neyseki anlamamış arkadaşlar,telefonla geldim yoktun deyince uyyordum ben geleyim deyip gittim.Böylece tatlıya bağlanmış oldu

duştaydım dersen tv açıktı demişsin yemeyebilir:) yani duşa gireren genelde tv kapanır ya..

bence birşey deme..

konu açılırsa ..bilmem ne zaman geldiniz? haaaaaa valla belki de tuvaletteydim hatırlayamadım..falan diye zırvalarsın..ama buna inanır..

bazen oluyor kapı çalıyor ben de wc de oluyorum açamıyorum mesela..

Son düzenleme:
hiç hoş bir şey değil habersiz bir yere gitmek. her an biri gelebilir diye diken üstünde mi yaşayalım yani. insan evinde salayım kendimi sere serpe yatayım ister. ben de olsam açmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…