habersiz misafirlik hakkında ????

Saf degılde ıyı nıyet denılıyor ona

Demek kı huy senın kayananın kı

Hayat felsefesı olmuş

Bende sıkılırım, ne o öyle?
O kapıdan o kapıya...
Başka işin gücün yok mu yahu?
Bizim de bir komşu kızı var, evde olduğum dönemler de evine davet ederdi, hadi hep söylüyor ayıp olmasın gideyim bir dedim, o günden sonra saat 11 civarı mutlaka arar, kahvaltıya çağırırdı. İstisnasız her gün..
Öyle ters cevap verme huyum da yoktur, kırmaktan korkarım 1,2,3 artık iyice canımı sıkmaya başlamıştı 1 kere arayıp kesmiyordu da, en az 3 kez arka arkaya..
Ben gelemiyorum dediğimde de kendisi gelirdi..
7 aydır çalışıyorum eskisi gibi olmasa da yine arar, geçen alışverişteyim 1 saat içinde kaç kere aradı bilmem, korktum en sonunda dedim kötü bir şey mi oldu? açtım oturmaya gel diyecektim dedi.

çok iyi yapmışsın öyle yapana senin yaptığın yapılır yani çok güldüm ama ellerine sağlık

aslında bilinçli bi hareket değildi benimkisi,o kadar bulanmıştım ki bu tepkiyi verdim galiba

hergün aynı muhabbet..bi de hep alt komşuyu anlatırdı..şunu almış gördün mü,bunu yapmış duydun mu..abla ben çalışıyorum bunlardan haberim yok dediğim halde devam ederdi..ay sen de saf mısın nesin,bütün apartman duydu bunları derdi..sonra kaynana ve 4 eltisini anlatırdı..kaynanayla başlar küçük eltiyle tamamlardı muhabbeti..off o günler aklıma geldi içim daraldı yine

o günden sonra daha kapıma gelen olmadı

çat kapı gelen komşuya hayır

Son düzenleme:

haklısın canım habersizde sürekli misafir olmazki...çok samimi olursun bir çay içmeye geldik vs olabilir ama samimi olmayıpta birden gelenlerede şaşırdım doğrusu ben asla habersiz biryere gitmem samimi olsam bile komşuya gideceksem bile önce sorarım canım müsait misin bir kahve içelim vs derim....işin zor gelenler eşinin arkadaş çevresi filan mı canım?konu komşu mu?akraba mı?ay yazarken bile stres oldum heeeeee

Şu kimsenin girmediği, eşya dolu misafir odaları bu çat kapıcılar sayesinde türemedi mi

Heh işte aklımdan geçen şey...Kapısı bile kapalı durur,evin çocuğu girse bağrış çığrış dışarı atılır hani!Hatta koltukların üstünde misafir olmadığı zaman kapalı duran,koltuk kirlenir diye özenle alınan koltuk örtüleri vardır

Benim kaynanamda da o huy var
Telefon açılana kadar arar da arar
Allah'tan ben en baştan beri hiç telefonlaşmıyorum kendisiyle
Eşim arar genelde davet etmeye bile
Eşimi de her hangi birşey için üst üste arar, o gerekirse kızar bile ama huyu öyle vazgeçmiyo bi türlü

Ben olsam gelin diye sıfatım kızamazdım tabi
Oğluyla kendi halletsin ben karışmıyorum

ah aybı bensin canım benimde konu komşu çat diye gelirler evcilik oynuyorlar sanki bir karşı komşuya bir bana üst komşum ben herzaman ararım yada kapısını çalar söylerim 5dk gideceksem bile ama kadın anlamamakta hala ısrarlı eşim varken gelir gece demez gündüz demez ay ne bunalmışım yaaaayrıca karşı komşumla aram limoni onada söyledim ondan bana benden ona deli ediyor ya kadın beni her sabah sürekli arar sonrada eee kayınvalidenim ya rahatsız etmem leazım der pişkin pişkin hey Allahım neden beni bir iyisi bulmazkı

benim çok sanki
gelen kirli yakalarsa bi vileda çektirsin o rahat ben memnun

Ben evim temiz de olsa haber verilsin isterim
Belki ona göre markete çıkacaz
Belki ben çok hamarat değilim önceden hazırlık yapmam gerekiyo
Bende misafiri iyi ağırlayamazsam sorun ediyorum kendi kendime, o yüzden haberli istiyorum

benim alt kattaki güneş gören güzelim odayı doldurmuş koca koca eşyalarla
kendisi havalandırmaya bakan karanlık odada oturuyor
ne geleni var ne gideni ne mantık

hakikaten kayınvalidem de her görüşmemizde hastalıktan yakınıyor ama ben onun kadar gezmiyorum/gezemem, mümkün değil yahuu ..maşallah ne diyeyim!

Şimdi aklıma geldi bak
Evlendiğimizin 2.günü aradı
Napıyosunuz ben yarın gelcem diye

Tek o zaman aramıştı, başka da aramadan geldi hep

Son düzenleme:
benim alt kattaki güneş gören güzelim odayı doldurmuş koca koca eşyalarla
kendisi havalandırmaya bakan karanlık odada oturuyor
ne geleni var ne gideni ne mantık

Sız yazınca aklıma cocuklugum geldı ıcınde kocaman duvar kadar gumusluk olan kırmızı renkte koltukları bulunan kapısı sureklı kapalı odamız mısafır gelsede ıcıne gırsek dıye baktıgımız

Şimdi pek yok oyle yanı en azından bende yok heryer mısafır ıcın cocukların odası bıle olabılır

Neresı rahat orda otur ıste temızlemsı zor oluyro o zamanda

canım niye aramış olabilir malum uygunsuz sizi bsamamak için olmasın

anneminde vardı biz o koltuklara oturamazdık yasaktı.mobilyalar yepyeni ama modası geçmiş olduğundan bu yıl değiştirdi
yeni eşyaların üzerine yine kapıyı kapatıyokıyamam öyle görmüş zamanında halen devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…