- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Şu kimsenin girmediği, eşya dolu misafir odaları bu çat kapıcılar sayesinde türemedi mi
Ben o anlamda yaptığını düşünmüyorum ( Saf mıyım neyim)
Huyu öyle, anneme bile pat diye gidiyo
Hiii dünür seni özledim diye içeri giriyolar
Annem askerlik arkadaşı sanki, annem evde yoksa babam o civarda esnaf babama gidiyolarmış
Bizim Allah'tan işimiz eve epey uzak ta gelemiyolar evde yoksak gidiyolar geriden geriye
Hani her mahallede olur bu tipten
Takıp çantasını koluna ev ev gezerler
Kayınvalidem, komşuları ve kardeşleri böyleler
Huy yani
Bana özel değil ama ben sıkılıyorum
Ben çağırılmadan bi yere gitmem bile.
çok iyi yapmışsın öyle yapana senin yaptığın yapılır yani çok güldüm ama ellerine sağlık
slm kızlar....bişeyi merak ediyorum...
habersiz gelen misafir hakkında ne düşünürsünüz....kimize göre çok normal gelebilir tahmin ediyorum...ama bana çok hoş görünmüyor...
bilmiyorum her yerin adeti göreneği farklıdır tahminimce, kimisi bi kaç önceden haber etmeyi bilirken, kimisi ansızın çat kapı geliyor...
bizim bulunduğumuz yerde habersiz pat diye geliyorlar....ev hali haliyle her an her dakka derli toplu olunmuyor malum ufak çocuk da olunca ister istemez bi tedirginlik hissesdiyorum...sadece derli toplu olmaktan ziyade ikram meselesi de var tabi...daha önce haberim olsa kek pasta bişeyler hazırlanırım, ama misafir evdeyken mutfakta oyalanmak hazırlanmak da olmuyor...en fazla aparatif bişeyler koyuyorum buda sanki geçiştirmiş gibi oluyor benim düşünceme göre....sürekli de evde kurabiyeler kekler börekler hazır yapılmış olmuyor malumunuz....yanlış anlaşılmasın misafiri çok severim, allah geleni gideni eksik etmesin....
ama ne bileyim misafir geleceği zaman evi tertemiz eder insan ama her saniye acaba gelen olurmu ki diye gözüm sürekli sağı solu toplama derdinde...
sizce normal midir bu durum, bana mı abes geliyor....resmen problem eder oldum....bi fikri tavsiyesi olan varmı??
Benim evim çok minik Bade
Öyle bi odam yok
O halda bana gelmesinler çat kapıcılar
Saf degılde ıyı nıyet denılıyor ona
Demek kı huy senın kayananın kı
Hayat felsefesı olmuş
Şu kimsenin girmediği, eşya dolu misafir odaları bu çat kapıcılar sayesinde türemedi mi
Bende sıkılırım, ne o öyle?
O kapıdan o kapıya...
Başka işin gücün yok mu yahu?
Bizim de bir komşu kızı var, evde olduğum dönemler de evine davet ederdi, hadi hep söylüyor ayıp olmasın gideyim bir dedim, o günden sonra saat 11 civarı mutlaka arar, kahvaltıya çağırırdı. İstisnasız her gün..
Öyle ters cevap verme huyum da yoktur, kırmaktan korkarım 1,2,3 artık iyice canımı sıkmaya başlamıştı 1 kere arayıp kesmiyordu da, en az 3 kez arka arkaya..
Ben gelemiyorum dediğimde de kendisi gelirdi..
7 aydır çalışıyorum eskisi gibi olmasa da yine arar, geçen alışverişteyim 1 saat içinde kaç kere aradı bilmem, korktum en sonunda dedim kötü bir şey mi oldu? açtım oturmaya gel diyecektim dedi.
Bende sıkılırım, ne o öyle?
O kapıdan o kapıya...
Başka işin gücün yok mu yahu?
Bizim de bir komşu kızı var, evde olduğum dönemler de evine davet ederdi, hadi hep söylüyor ayıp olmasın gideyim bir dedim, o günden sonra saat 11 civarı mutlaka arar, kahvaltıya çağırırdı. İstisnasız her gün..
Öyle ters cevap verme huyum da yoktur, kırmaktan korkarım 1,2,3 artık iyice canımı sıkmaya başlamıştı 1 kere arayıp kesmiyordu da, en az 3 kez arka arkaya..
Ben gelemiyorum dediğimde de kendisi gelirdi..
7 aydır çalışıyorum eskisi gibi olmasa da yine arar, geçen alışverişteyim 1 saat içinde kaç kere aradı bilmem, korktum en sonunda dedim kötü bir şey mi oldu? açtım oturmaya gel diyecektim dedi.
benim çok sanki
gelen kirli yakalarsa bi vileda çektirsin o rahat ben memnun
Heh işte aklımdan geçen şey...Kapısı bile kapalı durur,evin çocuğu girse bağrış çığrış dışarı atılır hani!Hatta koltukların üstünde misafir olmadığı zaman kapalı duran,koltuk kirlenir diye özenle alınan koltuk örtüleri vardır
benim alt kattaki güneş gören güzelim odayı doldurmuş koca koca eşyalarla
kendisi havalandırmaya bakan karanlık odada oturuyor
ne geleni var ne gideni ne mantık
Şimdi aklıma geldi bak
Evlendiğimizin 2.günü aradı
Napıyosunuz ben yarın gelcem diye
Napıyonuz mu
Evet şaka değil gerçek
Evliliğimin 2.günü telefon bu şekilde açıldı, eşime soruldu Allah'tan bana değil
İşte tek o zaman bildirmişti geleceğini
Bi daha da hep çat kapı geldi
Kabul etmedik diye midir nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?