habersiz misafirlik hakkında ????

Ee merak etmıs kadın hem ne yaptıgınızı anlatmamıssınız hemde eve kabul etmemıssınız

Onunda ıntıkamı acı olmus

ben gece balayından geldim, sabah çamaşırları attım makineye, balkonda çamaşır asıyordum, içeri bi girdim kv. kp evdeler...

Şaka bi yana
Aile çok önemliymiş
Ben bunu evlenince daha iyi anladım
Her ailenin normları o kadar farklı ki
Gördükçe oha filan oluyorum

Ben öz ablama, anneme giderken bile önceden ararım mutlaka
Bu insanlar saksı mı hergün sabit evinde dursun
Nezaket denen de birşey var ayrıca

Eşim zaman zaman sen ailenle bile resmisin diyo
Aslında olması gereken bu diyorum..

yuhhh
Allah kolaylık versin

Amin teşekkür ederim
Konu açılınca ilk kez bahsettim
Bende bunları biriktirebilir, ön yargılı davranabilir
Hepsini sıralayıp bi konu açar yetişin dostlar da diyebilirdim

Ben mümkün mertebe mesafe koyuyorum
Kendi kızları da evlenmek üzere, sadece izliyorum
Bazı insanlar kendi başına gelmedikçe anlamaz çünkü birşeyi

kanayan yarama parmak basılmış

geçen gun çok sınır oldum komşumuz ve kızı geldi bırde canavar torunları benım oğlum daha ufak sabah toparlanamıyoruzkı hemen bırakmıyor zaten peşimi evımı toplıyayım onumu doyurayım kendı kahvaltımı zaten katmıyorum

saat 12 de haber verdıler buçukta geldiler evımı toparlıyayım oğluma kahvaltımı etıtıreyım markete gıtmem 15 dakıka surecek önlerıne ne koyayım markete gıtmek hayal bır kahve yaparım napayım deım oğlumu ağlta ağlata evı topladım geldiler gelirken bisküvi etirmişler bende kahvenın yanına koyuverdim biskuvıyı hay koymaz olaydım kahvelerı verırıken komşu kadın ayy bunlar bızım bisküviler dedi acaba yarım saatte ne yapmamı beklıyordu daha önce gelicez dedıler oğlum ozman dahada ufaktı bır gun önceden haber verdıkelrı için hazırlanmıştım yanı herzaman böle bişi yapsam tmm ayrıca karşı komşumsunya ne beklentıye gırıyosun

Doğru düşünüyorsun bencede.. Habersiz misafirlik olmaz ya. Ev hali diye bir şey var sonuçta! Her an her dk müsait nasıl olalım ki..

Komşuya bak ya.. Ayıp ya insan utanır onu demeye

ansızın gelen misafir herşeye hazırlıklı olmalı çok şükür herşey bol madem habersiz geldi beklemesinide bilecek hemen bi salata yaparım kızartma yaparım çay yaparım bisküvi simit geçiştiririm napim

Puhaha
Üstünde adı mı yazıyomuş
Belki aynı bisküviden sizin evde de vardır
Hem onların getirdiği bile olsa söylenir mi ya, töbe estağfurullah ne insanlar var

Kesınlıkle haklısın sunu unutmamak lazım senın evladın artık baskasının esı babası yada annesı

Onlarında senden bagımsız bır hayatı var bunu kabul edıp oyle davranılmalı

Herkes duracagı yerı bılse bu sorunlar olmaz ama huy yetıstırılme tarzı bunlar da etkılıyor aılede cok onemlı ama su da var annesı ıle esın cok farklı olabılıyor kısının kendınde bıtıyor

Kayınvalıdenın yada boyle davrananların bırazda ısene gelıyor galıba emrıvakı yapmak:44:

ne densiz insanlar var gerçekten
çocuğu olan bir eve yarım saat içinde çat diye geliyorlar ikram bekliyorlar
bunlar bizim ne demek ya paket yapıp eline vermeli

Evet
Çok şükür eşim annesinden farklı
Kayınpederim gibi..
Bir de okul, iş hayatı bazı şeyleri öğretmiş diyelim

O annesine dur diyor gerekirse, ben karışmıyorum
Herkes kendine yakışanı yapar diyorum
Biz gitmeden eşime annesini arayıp haber vermesini söylüyorum

Puhaha
Üstünde adı mı yazıyomuş
Belki aynı bisküviden sizin evde de vardır
Hem onların getirdiği bile olsa söylenir mi ya, töbe estağfurullah ne insanlar var

aslında koymıycaktım dedimya torun canavardıye kahve yaparken mutfağa geldi zaten hep gelirde bisküviyi açtı bende canı istıyordur deyıp koydum ama pişman oldum

Allahım sana geliyorummmmmmne kadar ayıp ya kendi bisküvisindenmiş pehhhhhh
önemli olan insanlıktır,hoş sohbettir yemek içmek değildir benim felsefem bubirde karşı komşu bunu yapan ayıp ya insan söylemeye utanır ya

kendi ailem de dahil evime çatkapı gelinmesinden nefret ederim,
hatta kapıyı açmadığım oldu bikaç kez görümcelerime.
evim dağınık mı pis mi, üstüm müsait mi, başka misafirim var mı bir düşünsünler bir zahmet
inanılmaz sinir oluyorum kapımın zırt diye çalınmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…