- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Evet şaka değil gerçek
Evliliğimin 2.günü telefon bu şekilde açıldı, eşime soruldu Allah'tan bana değil
İşte tek o zaman bildirmişti geleceğini
Bi daha da hep çat kapı geldi
Kabul etmedik diye midir nedir
canım niye aramış olabilir malum uygunsuz sizi bsamamak için olmasın
Şimdi aklıma geldi bak
Evlendiğimizin 2.günü aradı
Napıyosunuz ben yarın gelcem diye
Tek o zaman aramıştı, başka da aramadan geldi hep
yuhhh
Allah kolaylık versin
ben gece balayından geldim, sabah çamaşırları attım makineye, balkonda çamaşır asıyordum, içeri bi girdim kv. kp evdeler...
Benden beterleri de varmış
Allah bol bol sabır ihsan etsin
Hay Allah razı olsun
Bari ömründe bi kere arama nezaketi gösterdi bu sayede
kanayan yarama parmak basılmış
geçen gun çok sınır oldum komşumuz ve kızı geldi bırde canavar torunları benım oğlum daha ufak sabah toparlanamıyoruzkı hemen bırakmıyor zaten peşimi evımı toplıyayım onumu doyurayım kendı kahvaltımı zaten katmıyorum
saat 12 de haber verdıler buçukta geldiler evımı toparlıyayım oğluma kahvaltımı etıtıreyım markete gıtmem 15 dakıka surecek önlerıne ne koyayım markete gıtmek hayal bır kahve yaparım napayım deım oğlumu ağlta ağlata evı topladım geldiler gelirken bisküvi etirmişler bende kahvenın yanına koyuverdim biskuvıyı hay koymaz olaydım kahvelerı verırıken komşu kadın ayy bunlar bızım bisküviler dedi acaba yarım saatte ne yapmamı beklıyordu daha önce gelicez dedıler oğlum ozman dahada ufaktı bır gun önceden haber verdıkelrı için hazırlanmıştım yanı herzaman böle bişi yapsam tmm ayrıca karşı komşumsunya ne beklentıye gırıyosun
kanayan yarama parmak basılmış
geçen gun çok sınır oldum komşumuz ve kızı geldi bırde canavar torunları benım oğlum daha ufak sabah toparlanamıyoruzkı hemen bırakmıyor zaten peşimi evımı toplıyayım onumu doyurayım kendı kahvaltımı zaten katmıyorum
saat 12 de haber verdıler buçukta geldiler evımı toparlıyayım oğluma kahvaltımı etıtıreyım markete gıtmem 15 dakıka surecek önlerıne ne koyayım markete gıtmek hayal bır kahve yaparım napayım deım oğlumu ağlta ağlata evı topladım geldiler gelirken bisküvi etirmişler bende kahvenın yanına koyuverdim biskuvıyı hay koymaz olaydım kahvelerı verırıken komşu kadın ayy bunlar bızım bisküviler dedi acaba yarım saatte ne yapmamı beklıyordu daha önce gelicez dedıler oğlum ozman dahada ufaktı bır gun önceden haber verdıkelrı için hazırlanmıştım yanı herzaman böle bişi yapsam tmm ayrıca karşı komşumsunya ne beklentıye gırıyosun
Kesınlıkle haklısın sunu unutmamak lazım senın evladın artık baskasının esı babası yada annesıŞaka bi yana
Aile çok önemliymiş
Ben bunu evlenince daha iyi anladım
Her ailenin normları o kadar farklı ki
Gördükçe oha filan oluyorum
Ben öz ablama, anneme giderken bile önceden ararım mutlaka
Bu insanlar saksı mı hergün sabit evinde dursun
Nezaket denen de birşey var ayrıca
Eşim zaman zaman sen ailenle bile resmisin diyo
Aslında olması gereken bu diyorum..
Kesınlıkle haklısın sunu unutmamak lazım senın evladın artık baskasının esı babası yada annesı
Onlarında senden bagımsız bır hayatı var bunu kabul edıp oyle davranılmalı
Herkes duracagı yerı bılse bu sorunlar olmaz ama huy yetıstırılme tarzı bunlar da etkılıyor aılede cok onemlı ama su da var annesı ıle esın cok farklı olabılıyor kısının kendınde bıtıyor
Kayınvalıdenın yada boyle davrananların bırazda ısene gelıyor galıba emrıvakı yapmak:44:
Komşuya bak ya.. Ayıp ya insan utanır onu demeye
Puhaha
Üstünde adı mı yazıyomuş
Belki aynı bisküviden sizin evde de vardır
Hem onların getirdiği bile olsa söylenir mi ya, töbe estağfurullah ne insanlar var
Komşuya bak ya.. Ayıp ya insan utanır onu demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?