- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
-
Dedim cimere yazın dedim ? Yazdınız mı hemen yazın içiniz soğumadan ? Yoksa böyle kalacak mı? Kadından farkı olmayan kim biliyor musunuz ? Bu kadına giden sizsiniz .. Ben gitmedim avucumundan cinsel fal baktırmadım kusura bakmayın.2-3 sayfa önce şikayet edeceğimi belirttim. şu cevaplarla hacamatcı kadından farkınız kalmıyor. neden destek olup şöyle yapın bakın şuraya şikayet edebilirsiniz diyeceğinize böyle bir yorum yapıyorsunuz
Migrenin tedavisi bizde. Üç seansta hallederiz. Kesisiz, ameliyatsız temiz iş yapıyoruz. Tövbe tövbe.Bende migren var yani 35 yaşında sonra geldi diyelim. Mr da bişey çıkmadı dr yılda 10 defayı geçmezse yapabileceğimiz bir tedavi yok dedi. Bu bahsi geçen işlemde migrenede iyi geliyormuş. Bana esneden öneriyorlar bu işlemi kafasına bile yaptıran varmış ama enseme kesi attıracak kadar kafayı yersem migren ağrısı da sorun olmaz gibime geliyorToplumda baya kabul gören alternatif bir tedavi yöntemi.
yorumunuzdan bahsettim, öyle yorum yapan biri onun bi değişiği oluyorDedim cimere yazın dedim ? Yazdınız mı hemen yazın içiniz soğumadan ? Yoksa böyle kalacak mı? Kadından farkı olmayan kim biliyor musunuz ? Bu kadına giden sizsiniz .. Ben gitmedim avucumundan cinsel fal baktırmadım kusura bakmayın.
Benim içim imkansız bir işlem, dr bile olsa karşımdaki imkansızfayda etmesi için ilk önce kafaya yapmak gerekiyor diye duymuştum
Komik bir durum olmadığını olayı yaşarken gülmediğinizi söyledim. Nasıl okuyorsunuz yazdığımı siz ?şikayet edeceğimi belirttim üstte neden böyle birşey yazma gereği duyuyorsunuz
İmza silmeyle olsa keşke. Tüm kütüğü sileceğiz, her şeyi olmamış gibi göstereceğiz. Resimler, mesajlar, ortak kullanilan evdeki yaşanmışlıklar derken bir dünya iş. Paranız yetmez ona diye seyettim.Ne bileyim siz öyle şey yapinca bende, rahimdeki dikisi goren insanlar sonucta bir imzayimi silemeyecekler dedim
Benim içim imkansız bir işlem, dr bile olsa karşımdaki imkansızKorkağım biraz sanırım.
Hacemata rağmen hala gerginKomik bir durum olmadığını olayı yaşarken gülmediğinizi söyledim. Nasıl okuyorsunuz yazdığımı siz ?
birlikte gidek mibende yaptıramam ki çok uzun yıllardır miğren hastasıyım ,
Ortam çok gergin Fuat Abi karikatürü geldi gözümün önüneHacemata rağmen hala gerginyapan kadının şarlatan olduğu kesinleşti
Migrenin tedavisi bizde. Üç seansta hallederiz. Kesisiz, ameliyatsız temiz iş yapıyoruz. Tövbe tövbe.Neyse ciddi olalım. Biz enerjiyi yolluyoruz sizin ağrıyı alıp toprağa aktarıyor. Paratoner gibi düşünün.
bende yaptıramam ki çok uzun yıllardır miğren hastasıyım ,
birlikte gidek mielele tutuşuruz ama cinsel bilgi verenlerinden olsun, ne bileyim iş yerndeki dedikoduları da söylesin, işte eltim benim için ne diyor falan
Bacım biz seninle dalga geçmiyoruz. Bazı şeyleri yaptırmak için hastanelerden yardım isteyin diyoruz. Evlere tedavi maksatlı gitmeyin diyoruz. Allah korusun sizi bayıltsa bir şey yapsa ne olacak? Kapı önündeki kocanızın ruhu mu duyacaktı? O kadını da şikayet edin diyoruz.yani gerçekten yazdığıma yazacağıma pişman ettiniz. olay bugün öğlen oldu daha şokunu atlatamadım siz hala dalga geçme peşindesiniz
Fakfakir oldugumu şu sitede bilmeyen kalmamış yaİmza silmeyle olsa keşke. Tüm kütüğü sileceğiz, her şeyi olmamış gibi göstereceğiz. Resimler, mesajlar, ortak kullanilan evdeki yaşanmışlıklar derken bir dünya iş. Paranız yetmez ona diye seyettim.
Görüyorum ya ben hani, ordan biliyorum.Fakfakir oldugumu şu sitede bilmeyen kalmamış ya
Mühendisler fakirse ben öleyimFakfakir oldugumu şu sitede bilmeyen kalmamış ya
Ay ne isiniz var bu sarlatanlarda? Koskoca tıp bilimi yetmiyor da bu cahillerde mi sifa ariyorsunuz? Sadece kınandiysaniz iyi sagliginizdan olmayin da. Ayrica o is rahimle degil vajinayla yapilir.merhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-
çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
Hacamat bilimsel bir şey mi? Gerçekten bilmediğim için soruyorumNe bekliyordunuz ki? Bilimsel hacamat eğitimini dünyanın en iyi tıp fakültesinde tamamlamış eğitimli ve kültürlü birini mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?