Hacamat yapan kadının iftirası

Dedim cimere yazın dedim ? Yazdınız mı hemen yazın içiniz soğumadan ? Yoksa böyle kalacak mı? Kadından farkı olmayan kim biliyor musunuz ? Bu kadına giden sizsiniz .. Ben gitmedim avucumundan cinsel fal baktırmadım kusura bakmayın.

Migrenin tedavisi bizde. Üç seansta hallederiz. Kesisiz, ameliyatsız temiz iş yapıyoruz. Tövbe tövbe. Neyse ciddi olalım. Biz enerjiyi yolluyoruz sizin ağrıyı alıp toprağa aktarıyor. Paratoner gibi düşünün.

yorumunuzdan bahsettim, öyle yorum yapan biri onun bi değişiği oluyor

Ne bileyim siz öyle şey yapinca bende, rahimdeki dikisi goren insanlar sonucta bir imzayimi silemeyecekler dedim
İmza silmeyle olsa keşke. Tüm kütüğü sileceğiz, her şeyi olmamış gibi göstereceğiz. Resimler, mesajlar, ortak kullanilan evdeki yaşanmışlıklar derken bir dünya iş. Paranız yetmez ona diye seyettim.

yani gerçekten yazdığıma yazacağıma pişman ettiniz. olay bugün öğlen oldu daha şokunu atlatamadım siz hala dalga geçme peşindesiniz
Bacım biz seninle dalga geçmiyoruz. Bazı şeyleri yaptırmak için hastanelerden yardım isteyin diyoruz. Evlere tedavi maksatlı gitmeyin diyoruz. Allah korusun sizi bayıltsa bir şey yapsa ne olacak? Kapı önündeki kocanızın ruhu mu duyacaktı? O kadını da şikayet edin diyoruz.

Fakfakir oldugumu şu sitede bilmeyen kalmamış ya

Ya gözünüzü seveyim şu tiplere para kazandırmayın. Sosyal medyalarda da görüyorum ben bu tipleri. Modern tıbbı reddediyorlar onun yerine böyle abuk subuk şeyler yapıyorlar. Neymiş, kanser hacamatla tedavi edilebilirmiş. Hadi ordan ya. Yapmayın gözünüzü seveyim.

Ay ne isiniz var bu sarlatanlarda? Koskoca tıp bilimi yetmiyor da bu cahillerde mi sifa ariyorsunuz? Sadece kınandiysaniz iyi sagliginizdan olmayin da. Ayrica o is rahimle degil vajinayla yapilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…