Hacamat yapan kadının iftirası

hanımlar bu forumda herkes belli bi eğitim seviyesinin üstünde. lütfen bu gibi sahtekarlara prim vermeyelim. hacamat yaptırıp memnun kalan elbette vardır ama kaçıncı yüzyıldayız yani. kadın hem paranızı almış, hem ileri geri konuşmuş sinirlerinizi bozmuş. bir şikayetiniz varsa öncelikle tıp bilimine başvurmanızı, daha sonra eğer gerekirse alternatif tıp tedavisi yoluna gitmenizi tavsiye ederim. yorumlara koptuğumu da söylemeliyim

Yok yok o elleriyle masaj yapiyor geliyor bana. Sordum hangi organa ne kadar kan akışı oluyor ona bakıyorum dedi Ukrayna da bunun eğitimini almış. Uyuyordum az kalsın o kadar rahatlattı ki anlatamam
Evet evet masaj iyi fikir. Ellerimle hastalıklı organları ve ağrı noktalarını bulurum ben de. Sihirli eller ana koyacağım adımı ama biraz daha yaşlanmam da lazim.
Teşekkürler beni kaale alıp cevap verdiğiniz için.

Biyo enerji kullanıyorum kızlar. Şifa enerjisi (hacamattan korkarım ben kesik falan atamam kimseye kusura bakmayın), ağrı giderme, problemleri ortaya çıkarma, ağrı noktasını saptayıp tedavi etme, enerji desteği ve bilimum şeyler için tükana bekleriz.

Karşınızdaki insanı ilk defa görüyorsunuz hayatınızla ilgili size kesin konuşuyor yüküm veriyor ve o an tepki vermeyip burada soruyorsunuz?
kadına gidip hesap sorsanız şimdimi aklına geldi der iyice dalga geçer sizinle

Güldük eğlendik de şikayet edecek misiniz kadını?

Enterasan. Bu kadını size öneren biri, aracı falan var mı? Sanki birileri ağzınızdan laf almaya çalışıyor.

Kadını da keşke bozsaydın, maşallah her şeyime benden çok hakimsin, ısrarla dediğinden şaşmadığına göre deseydin

hamilelik şüphem yok ki. kadın ebe yani sağlıkçı olduğu için güvenip gittim rezalet biri çıktı
Sana ders olsun oda ebeyse ben bashekimim gerçekten şikayet etseniz yeridir yani iişini yapsın
Ayrıca bakmadan etmeden zina gibi günahlardan bahsediyor onun ebe oldugunu duydunuz diploma gördünüz mü yada diyelim ebe artık olan olmuş takmayın kafanıza

Soru sormuştum hacamat sonrası genel durumunuz iyimi enerjiniz sağlığınız nasıl gitti mi bütün rahatsızlıklar

bugün oldu bu olay, hacamatın etkisi için bişey diyemeyeceğim o yüzden

Etmez, çünkü iftiraya takılmış durumda. Şikayet ederse iftirayı da resmi merciilere anlatması gerekecek. Kukum günahkar değil vs vs , bu topa girmez .
2-3 sayfa önce şikayet edeceğimi belirttim. şu cevaplarla hacamatcı kadından farkınız kalmıyor. neden destek olup şöyle yapın bakın şuraya şikayet edebilirsiniz diyeceğinize böyle bir yorum yapıyorsunuz

Aman yok ölmesin simdi yazik daha genç
Mahkemesiz başka türlü imkansız da ondan şey ettim. Resmi nikaha devlet bakıyor.
Sarlatanlikla devlet islerini birbirinden ayırıyoruz. Biz daha çok bak kaç kismindayiz olayin. İki kişi olduk şimdi de. Kişilik bölünmesi de tamam.

Bende migren var yani 35 yaşında sonra geldi diyelim. Mr da bişey çıkmadı dr yılda 10 defayı geçmezse yapabileceğimiz bir tedavi yok dedi. Bu bahsi geçen işlemde migrenede iyi geliyormuş. Bana esneden öneriyorlar bu işlemi kafasına bile yaptıran varmış ama enseme kesi attıracak kadar kafayı yersem migren ağrısı da sorun olmaz gibime geliyor Toplumda baya kabul gören alternatif bir tedavi yöntemi.

Ne bileyim siz öyle şey yapinca bende, rahimdeki dikisi goren insanlar sonucta bir imzayimi silemeyecekler dedim

fayda etmesi için ilk önce kafaya yapmak gerekiyor diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…