- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
-
Evet evet masaj iyi fikir. Ellerimle hastalıklı organları ve ağrı noktalarını bulurum ben de. Sihirli eller ana koyacağım adımı ama biraz daha yaşlanmam da lazim.Yok yok o elleriyle masaj yapiyor geliyor bana. Sordum hangi organa ne kadar kan akışı oluyor ona bakıyorum dedi Ukrayna da bunun eğitimini almış. Uyuyordum az kalsın o kadar rahatlattı ki anlatamam
Aman yok ölmesin simdi yazik daha gençYa onun için kocanın attaa gitmesi gerekiyor, götürücü bir hastalığı ve aşırı yaşlılığı yoksa çok zor iş.
Güldük eğlendik de şikayet edecek misiniz kadını?merhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-
çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
Tabi canim sonucta azimle s. duvari deler yaniTüm gençlere örnek olacak bir kariyer örneği
Enterasan. Bu kadını size öneren biri, aracı falan var mı? Sanki birileri ağzınızdan laf almaya çalışıyor.merhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-
çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
Sana ders olsun oda ebeyse ben bashekimimhamilelik şüphem yok ki. kadın ebe yani sağlıkçı olduğu için güvenip gittim rezalet biri çıktı
Yaşarken hiç komik değildi diyebilirGüldük eğlendik de şikayet edecek misiniz kadını?
Etmez, çünkü iftiraya takılmış durumda. Şikayet ederse iftirayı da resmi merciilere anlatması gerekecek. Kukum günahkar değil vs vs , bu topa girmez .Güldük eğlendik de şikayet edecek misiniz kadını?
bugün oldu bu olay, hacamatın etkisi için bişey diyemeyeceğim o yüzdenSana ders olsun oda ebeyse ben bashekimimgerçekten şikayet etseniz yeridir yani iişini yapsın
Ayrıca bakmadan etmeden zina gibi günahlardan bahsediyor onun ebe oldugunu duydunuz diploma gördünüz mü yada diyelim ebe artık olan olmuş takmayın kafanıza
Soru sormuştum hacamat sonrası genel durumunuz iyimi enerjiniz sağlığınız nasıl gitti mi bütün rahatsızlıklar
şikayet edeceğimi belirttim üstte neden böyle birşey yazma gereği duyuyorsunuzYaşarken hiç komik değildi diyebilir
2-3 sayfa önce şikayet edeceğimi belirttim. şu cevaplarla hacamatcı kadından farkınız kalmıyor. neden destek olup şöyle yapın bakın şuraya şikayet edebilirsiniz diyeceğinize böyle bir yorum yapıyorsunuzEtmez, çünkü iftiraya takılmış durumda. Şikayet ederse iftirayı da resmi merciilere anlatması gerekecek. Kukum günahkar değil vs vs , bu topa girmez .
Mahkemesiz başka türlü imkansız da ondan şey ettim. Resmi nikaha devlet bakıyor.Aman yok ölmesin simdi yazik daha genç
hayır yoktuyanınızda kimse varmıydı
Ne bileyim siz öyle şey yapinca bende, rahimdeki dikisi goren insanlar sonucta bir imzayimi silemeyecekler dedimMahkemesiz başka türlü imkansız da ondan şey ettim. Resmi nikaha devlet bakıyor.
Sarlatanlikla devlet islerini birbirinden ayırıyoruz. Biz daha çok bak kaç kismindayiz olayin. İki kişi olduk şimdi de. Kişilik bölünmesi de tamam.
hayır yoktu
Bende migren var yani 35 yaşında sonra geldi diyelim. Mr da bişey çıkmadı dr yılda 10 defayı geçmezse yapabileceğimiz bir tedavi yok dedi. Bu bahsi geçen işlemde migrenede iyi geliyormuş. Bana esneden öneriyorlar bu işlemi kafasına bile yaptıran varmış ama enseme kesi attıracak kadar kafayı yersem migren ağrısı da sorun olmaz gibime geliyorToplumda baya kabul gören alternatif bir tedavi yöntemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?