- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
-
Alternatif tıp var ve bunun varlığı inkar edilemez. Bunun için açılan merkezler bile var. İşini ehli eğitimli insanlar bu işi yapabilir.Ya gözünüzü seveyim şu tiplere para kazandırmayın. Sosyal medyalarda da görüyorum ben bu tipleri. Modern tıbbı reddediyorlar onun yerine böyle abuk subuk şeyler yapıyorlar. Neymiş, kanser hacamatla tedavi edilebilirmiş. Hadi ordan ya. Yapmayın gözünüzü seveyim.
Kadını nereden buldunuz?ama ebe kendisi yani cidden hiç böyle düşünmedim
Tabi ki değil. Ama şimdi bunun bilimsel bir şey olduğunu söyleyen onlarca yanıt alacaksınHacamat bilimsel bir şey mi? Gerçekten bilmediğim için soruyorum
Alternatif tıp sadece hafif hastalıklarda işe yarayabilir. Grip, nezle gibi. Ama tutup da kanser hastalığı alternatif tıp ile iyileştirilemez.Alternatif tıp var ve bunun varlığı inkar edilemez. Bunun için açılan merkezler bile var. İşini ehli eğitimli insanlar bu işi yapabilir.
Ben hiç duymadın kanser tedavi eder dediğini. Sadece iyileşmede destek yardımcı olur derler. sizin de gördükleriniz tam bir şarlatanmışAlternatif tıp sadece hafif hastalıklarda işe yarayabilir. Grip, nezle gibi. Ama tutup da kanser hastalığı alternatif tıp ile iyileştirilemez.
Aslında bilimsel bir şey olmadığını tabi ki biliyorum. Fakat işte insanın kafasını karıştırıyorlarTabi ki değil. Ama şimdi bunun bilimsel bir şey olduğunu söyleyen onlarca yanıt alacaksın
Haberlere bile çıktı. Kanser hastası modern tıbbı reddedip öldü diye.Ben hiç duymadın kanser tedavi eder dediğini. Sadece iyileşmede destek yardımcı olur derler. sizin de gördükleriniz tam bir şarlatanmış
Kafa karışacak bir şey yok. Tıp bir tanedir, alternatifi, gelenekseli öylesi böylesi olmaz. Bunları yapanlar umut tacirleridir, şarlatanlardır.Aslında bilimsel bir şey olmadığını tabi ki biliyorum. Fakat işte insanın kafasını karıştırıyorlar
Kafa karışmak derken yanlış anlaşılmasın. Ben modern tıptan hiç şaşmadım, şaşmam da zaten. Sadece bazen nezle olduğumda ilaç almak yerine bitki çayı içiyorum. Bu da alternatif tıp sayılır mıKafa karışacak bir şey yok. Tıp bir tanedir, alternatifi, gelenekseli öylesi böylesi olmaz. Bunları yapanlar umut tacirleridir, şarlatanlardır.
Ben muhendis degilim kiMühendisler fakirse ben öleyim
Hayır benim gözümde mühendissin. bir kelime daha söyleme, Çünkü inanırımBen muhendis degilim ki
Öyle dümdük ev hanımıyım
Tamam bari ne muhendisiyim onuda soyleHayır benim gözümde mühendissin. bir kelime daha söyleme, Çünkü inanırım
Ben niye öyle hatırlıyorum ya.
Endüstri mühendisliği yakışırdıTamam bari ne muhendisiyim onuda soyle
Bilmiyorum ki neden öyle hatirladigini
Hayallerimin meslegiydi belki ondandir
Ahaha elektrik elektronikden daha iyi anlarim ama oda olurEndüstri mühendisliği yakışırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?