maalesef hepimizin yaglari en ince olmasini istedigimiz bölgede toplaniyor . ben arim kg da alsam karnim sisiyor. off yaa. yeme abur cubur dikkat et yediklerine canim alistir kendini.
vücudun su topluyor da olabilir abur cubur yedigin icin. yogurt ye, yogurtlu salata filan, salatalik bol, domates bitki cayi. kendine öyle bir kür yap bak bakalim su tutmasi mi kilo mu.bu yeni konu super oldu beni gaza getirdi. normalde abur cubur yemezdim, jelibon falan da sevmem su siralar kendimi sabote edip yiyorum. yarin tam gaz basliyorum tekrar, 7 haziranda bi dogum gunune gidicem, mini etek giymek istiyorum.
sen elmasin ben armut :)
vücudun su topluyor da olabilir abur cubur yedigin icin. yogurt ye, yogurtlu salata filan, salatalik bol, domates bitki cayi. kendine öyle bir kür yap bak bakalim su tutmasi mi kilo mu.
Arada açıp okuyorum sayfanı. Kendi kendine anlatışların çok hoşuma gidiyor.Bende senin gibi spor yapıyorum ama planı biraz sık değiştiriyorum. Telefonun kırılması ile ilgili deyimine bayıldım. Kabusunda korku filmi gibi, hayal gücün çok geniş olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?