- Konu Sahibi homesweethome3
-
Kelebek gece gece o kadar sinirlendim ki anlatamam.Googledan aratıp hackerin iyi olup olmadığını mı söyleyecek?
Homeostas boyundan büyük işlere kalkışıyorsun. Hem bilgin yok, hem bir fikrin yok hem söylenilenleri dinlemiyorsun.
Git temiz bir uyku çek, mantıklı düşünmene yardımcı olur.
şuanda izlemediginden eminmisin pekiBilgisayari izleme isini bizde yaptirdik gecen gun bilgisayarimizda virus vardi ve duzelten adam belli bi sure bizim bgisayara girdi izledi yani
Aynen sekerimAhh ahh harcanıyoruz redvel : ) Ama neyse ki kayıp onların : )
Adam bilgisayarciydi yani yapti parasini aldi virusu temizledi izlemesi icin bi sebep yokşuanda izlemediginden eminmisin peki
ya sorun aslında bişey yapması degil bişey yapmaması geçmişte sorun oldu ama şimdilik vukuatını görmedim gizli bişeyler yapıyomu sadece bi hafta izlemek istiyorumUtanılacak bir sey yok o sana güven verseydi böyle olmazdı
Bende aşktan nefret ettim bilgeceSenin başın çok agriyacak haberin olsun.
Böyle islere kalkisma.
Ayril kurtul gitsin.
Ya su aşk sevgi lafindan da nefret etmeye basladim artik..
işte şuan ayrılmam için bi sebep yok o sebepler varmı yokmu onu merak ediyorumSenin başın çok agriyacak haberin olsun.
Böyle islere kalkisma.
Ayril kurtul gitsin.
Ya su aşk sevgi lafindan da nefret etmeye basladim artik..
Bende aşktan nefret ettim bilgece
8 aylık sevgiliBişi sorcam, biz sevgiliden mi bahsediyoruz kocadan mı?
ben varim hadi yapalimKızlar başlıktada gördügünüz gibi dayanamadım şüphelerimden kurtulmak için hacker buldum..bilgisayarını izlemeye alıcaz, yarına kadar vakit istedim düşünmek için siz ne dersiniz hiç bulaşmamalıyım bilemedim
işte şuan ayrılmam için bi sebep yok o sebepler varmı yokmu onu merak ediyorum
ya yemisim sucunu kadinlari uzmekte suc bikere oyle degilse bile olmaliBilisim sucu oldugunu biliyosundur heralde?
anlamıyomuş karşı taraf hiçbi şekilde 250 tl istedi biraz tuzlu geldiBenim de merak ettiğim; bir insanın pc sine girip izlemek o kadar kolay mı? Virüs programları etkilemez mi? İnsan izlendiğini anlamaz mı?
Aaaaaa olmadı bak simdi. Uğrastıgın seylere bak.8 aylık sevgili
Kelebek gece gece o kadar sinirlendim ki anlatamam.
Böyle insanlar yüzünden biz paranoyak oluyoruz işte, bilgisayara mı girdi, telefonu mu takip ediyor diye. Bir erkek için kendini düşürdüğü konuma mı üzülürsün, yasal olarak suç teşkil edebilecek işlere girişmesine mi kızarsın, daha önce affedip affedip şimdi takmasına mı yanarsın...
Resmen bu tip başlıkları, böyle ilişkileri gördükçe yok yere karşımdakilerden şüpheleniyorum artık.
face sifresini biliyomusun eski arattiklarina bakabiliyomusun bilmiyosan hemen soylicem deofff sormayın bu iş çok tehlikeli bi hal almaya başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?