- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
eger evlenceksek henüz 1,5 seneden fazla var bu zaman zarfında sadece gözlemliyim o zaman, yazdıkların çok iyi geldi teşekkür ederimİste onu diyorum ya. Sen dogruysan Allah da sana doğru insani verir.
Allah bir şekilde insanları dengi dengine getirtiyor, cevre de de öyle değil mi?
O yüzden diyorum yeter ki sen doğru ol. Yol yakınken çıkar bir is varsa, benim düşüncem bu. Son olarak, Mevlana'dan bir alintiyla devam edecegim
"Cümleler doğrudur sen doğru isen.
Doğruluk bulunmaz sen eğri isen."
Rica ederim, bir an önce doğrularin seni bulması dileğiyle..eger evlenceksek henüz 1,5 seneden fazla var bu zaman zarfında sadece gözlemliyim o zaman, yazdıkların çok iyi geldi teşekkür ederim
Kızlar başlıktada gördügünüz gibi dayanamadım şüphelerimden kurtulmak için hacker buldum..bilgisayarını izlemeye alıcaz, yarına kadar vakit istedim düşünmek için siz ne dersiniz hiç bulaşmamalıyım bilemedim
internetten buldum ama baya güvenilir görünüyo sitesi falan var bana anlatıcak ben izlicem herşeyi bigün bunun için kendimden utanırmıyım yoksa iyiki yaptımmı derim bilmiyorum:/
kapında polisleri görüyorum. ama müneccim değilim geleceği görsemdeKızlar başlıktada gördügünüz gibi dayanamadım şüphelerimden kurtulmak için hacker buldum..bilgisayarını izlemeye alıcaz, yarına kadar vakit istedim düşünmek için siz ne dersiniz hiç bulaşmamalıyım bilemedim
Kızlar başlıktada gördügünüz gibi dayanamadım şüphelerimden kurtulmak için hacker buldum..bilgisayarını izlemeye alıcaz, yarına kadar vakit istedim düşünmek için siz ne dersiniz hiç bulaşmamalıyım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?