• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hacker buldum..

İste onu diyorum ya. Sen dogruysan Allah da sana doğru insani verir.
Allah bir şekilde insanları dengi dengine getirtiyor, cevre de de öyle değil mi?
O yüzden diyorum yeter ki sen doğru ol. Yol yakınken çıkar bir is varsa, benim düşüncem bu. Son olarak, Mevlana'dan bir alintiyla devam edecegim
"Cümleler doğrudur sen doğru isen.
Doğruluk bulunmaz sen eğri isen."
eger evlenceksek henüz 1,5 seneden fazla var bu zaman zarfında sadece gözlemliyim o zaman, yazdıkların çok iyi geldi teşekkür ederim

Güvenmediği bir insanla neden beraber olur ki insan? Evlenincede dedektif mi takıcaksınız peşine . Gözünüzü kör edin size yapılanı görmeyin demiyorum. Ama güven bir ilişki en önemli şeydir bana göre..

Evladim sen zirvaladikca zirvaliyorsun, yeter Allah askina kurban olayim.

Yazdigin seyleri okudum, 1 mg guvenmiyorsun. Aldatilmis midyin hatirlamiyorum, ama aldatan adama guvenmemekte haklisin , ayril gitsin. Aldatan birine zaten niye guveneceksin ki? Herif aldatmis iste, daha neyin hesabini guduyorsun?

Ote yandan bu aldatana heriften sonra tanistigin biri vardi, eger oysa, aldatan baska bir herifin gunahini buna yukleme yaziktir. Adam gibi konus, daha cok tanimaya calis yazmadik mi?

Bence birak bu isleri, parana yazik. Ortaya cikarsa rezil rusva olacagini herkes yazmis zaten.

Insan sevince güvenmese de karşı koyamayabiliyor maalesef

canim icinde en ufak bir suphe dahi varsa, bir ömür geçmez o adamla...
yol yakinken vazgeç hem bu kalkistigin isten hemde o adamdan.
Ve bak sana neler yaptiriyor bu adam, seni ne durumlara sokuyor...
sende aslinda onu izlerken, seni bekleyenin ne olacagini, ne bulacagini çok iyi biliyorsun...
bunu su an kendine itiraf edemiyorsun yalniz...
sence de buna gerek var mi bu saatten sonra???

İnsan güvenmediği biriyle neden evlenir falan filan taam da, bi de paranoya diye bi hastalık var. Konu sahibinde mevcut olabilir farkında olmasa da.

konu nedir bilmiyorum ama düstügün bu durum hic hos degil

pc de olmadığı zamanlar napcaksın peki?oldu olacak adama çip taktırsaydın :)

Konunuzu bilmiyorum yorumlari da okumadim ilk yazdiginiz konu yorumuna istinaden yaziyorum. siz napiyorsunuz farkinda misiniz. Internetten birini buluyorsunuz esiniz sevgiliniz herneyse pc takip ettireceksiniz. Bilisim sucu filan olmasina gerek yok koy onu bir tarafa ama bu adam int. Bankaciligi kullaniyor olabilir. Pc yi yattigi odada tutuyor olabilir ki artik butun pclerin kendi webcami var. Butun hayatini alt ust edebilirsiniz.
Cok merak ediyorum sizi bu hale getiren ne
internetten buldum ama baya güvenilir görünüyo sitesi falan var bana anlatıcak ben izlicem herşeyi bigün bunun için kendimden utanırmıyım yoksa iyiki yaptımmı derim bilmiyorum:/

Bravo çok iyi yapmışsınız! Hacker adamın bilgisayarından tüm bilgilerini alsın, kredi kartlarını ve hesaplarını boşaltsın. Sonra masumsa bile evliliği rüyanızda görürsünüz.

Kızlar başlıktada gördügünüz gibi dayanamadım şüphelerimden kurtulmak için hacker buldum..bilgisayarını izlemeye alıcaz, yarına kadar vakit istedim düşünmek için siz ne dersiniz hiç bulaşmamalıyım bilemedim
kapında polisleri görüyorum. ama müneccim değilim geleceği görsemde:KK66:

Kızlar başlıktada gördügünüz gibi dayanamadım şüphelerimden kurtulmak için hacker buldum..bilgisayarını izlemeye alıcaz, yarına kadar vakit istedim düşünmek için siz ne dersiniz hiç bulaşmamalıyım bilemedim

Süpersin ..
Aklına koyduğunu yapan engel tanımayanlardansın..
Ama hacker güvenilir mi ?
Sorun açılmasın başına sonra ?

siz bu adama yol verin gitsin,hem uzulursunuz hem uzersiniz..simdiden guveniniz yok..

Back
X