Had denen bir sey var

23 yaşımda evlendim
24 yaşında anne oldum
27 yaşımda bir kez daha anne oldum
iyiki oldummm iyiki
Şimdi tek hayalim biraz büyüsünler
4 kişilik aile olarak gezmek
En kötü ihtimalle 32 yaşımda rahat etmiş olacağım
Arkadaşlara diyorum bazen
Siz çocuk büyütürken ben gezcem diye:))

oha diyeceğim çok ayıp olacak
görümcene ne erken ya da geç
ayrıca 2 yıllık evlisin yasın da cok normal erken falan değil
ona ne ya çok sinirlendim

birdaha konusunu açarsa erken mi geç mi biz karar verelim istersen falan de lütfen

insanlar cok memnuniyetsizler

bak ben 38 yasındayım
5 senelık evlıyım
5 senedır burnumdan geldi çocuk yapmayacak mısın sorularından bıktım yeni hamileyim.

şimdi hamile kaldım sakın cocugu kardessiz bırakma diyorlar
:)
insanlar baskalarının yasantısını nasıl bu kadar rahat eleştiriyor bilemiyorum
benım de erkek kardesım var birseyler düşünsem bile ağzımı dahi açmam.

Kızlar ben bu goruse katilmiyorum bebegimin dusecegi varsa duser birilerine soyledim diye olmuyor bu bence insanlar buna bagliyor.nazara degil duaya inaniyorum boyle seyler soyleyincr insanlar korkudan baska bir sey hissetmiyor karsida ki..hamilr kaldiginizda sokaktan geceni bile durdurup soylemek geliyor icinizden..kaldi ki dikkat ediyorum mesela anne baba onlarda cocuklariyla paylasiyor haliyle o baska is arkdsm eger onlardan destek almasam cogu seyi bilmiyorum.
Sorrark danisarak ogreniyorum haa giderim kalp atisini duymam (ki guzel dusunmeye calisiyorum ) bu onlarin kotu dusuncesinden degil...anneme babama soylemesem uzulurler diye soylemezdim ama kotu bir sey yasasam yine annem babam bakacak bana :) yani guzel duygularin varliginada inanin..kime soylediysem gunlerce aradi bazi arkadaslarimin gozlerinin ici guldu..zaten kotu elektrik aldiginiz birine anlatmazsiniz.hem 300 tane melek korurms hamile insani :) kem gozler umarim kendi kotu dusumcelerinde bogulur..ben kimse icin kotu dusunemem cunku..benim icin dusunen varsa da Rabbil korur.. tesekkur ediyorum yorumun iicim dilerim sende yasarsin :) yalniz o olursa olur mantiginda oldu bizimde :))) olmaz belki diyorduk onu goze alarak basla calismalara :))))

Ayni yasta arkdasimin oglu suan ilkokula gidiyor :) bitti dert sıkıntı...ozenmemek elde degil:)

Ben nazardan vs den bahsetmedim ki sana . Ailene söylemiş olabilirsin ama iş yerine gerek yoktu düşüncesindeyim birkaç hafta daha beklesen duyguların oturur kendini daha iyi hissederdim dedim sadece . Yoksa böyle her kafadan çıkan sesten rahatsız olursun . Sağlıkla kucağına al sevgilerle

Bebek haberi bence her zaman sevindiricidir, direkt neden hemen bebek yaptınız diyenler garip geldiler bana, zaten 3 sene flört döneminiz var iki sene de evlilik, ilişkiniz ve evliliğiniz oturduysa zaten bebişiniz mutluluğunuza mutluluk katacaktır. Bebişle beraber gezersiniz heryeri :) Hele ki birkaç çocuk düşünüyorsanız bence iyi de yapmışsınız, sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Boş ver bacım. Allah bu zamanda uygun görmüş çok şükür bebeğiniz olacak. Esin 33 yaşındaymış biraz daha bekleseydiniz çocuk size dede nine diyecekti. Şaka şaka. Ne kadar erken o kadar iyi. Ben 25 yaşında anne oldum. Şimdi bir kızım daha oldu. Inan ilkindeki enerjim yok. Yaş geçtikçe zorlaşmaya başlıyor. Allah hayırlı evlat etsin inşallah.

Ben her şeyi acele severim, bekledikçe güzelleşen tek şey turşudur de. Ben 35 im çocuk yapmıyorum bana da geç kaldın diyorlar, ben çocuk sevmiyorum diyorum (sırf gıcıklık olsun diye) kimseyi mutlu edemezsin kendini mutlu et millet çatlasın.

evliginin 5 yilinda daha cocuk yapmasaydin emin ol bir sikinti var yapin artik bir çocuk derlerdi bizzat basima geldi. hatta bazilari bir sorunmu var tedavi mi görüyorsunuz derlerdi. bence tam zamaniymis. beb bu arada evliligimin 6 yilinda bebek sahibi oldum. bugunku aklim olsa evliligimin ikinci yilanda yapardim.

ne saçma konuşmalar.22 yaşında evlendım 27 yaşındayım 3,5 yaşında kızım var mıllet ıkıncı ne zaman dıyor bende ıkıncıyı düşünuyorum senelr sonraya.benım yaşımda boyle çok tanıdığım var.

Kuzenim kendiyle beni kiyaslayacak ya da yakinlar...bak ayse daha yapmadi :) evlenirkende oyleydi ayse evine onu almadi ayse bundan aldi:))))
Acaba küçük mü gösteriyosunuz, tavır davranış olarak da biraz çocuksu musunuz? Ben çünkü evli bi insansa, kendisi daha çocuk değilse, böyle bi cümleyi kardeşime bile kurmam. kendi kararı kendi hayatı sonuçta herkesin.

Yorum yapmak zorundaymış gibi hissediyorlar sadece. Söylemek için söylenmiş bir şey. Takmayın kafanıza.

Evetsanirim kucuk gosteeriyorum.. bir de surekli gulmek kotu bir sey :)

Ben de simdi biraz daha bekleseydim diye yiyorum kendimi biraz soylentiler biraz esime doyamamis olmam :) korkutmuyo degil..siz neden oyle diyorsunuz ?

Allah hayirlisiyla dogurmayi ve hayirli bir evlat olmasini nasip etsin insallah. Bosver kim ne derse desin valla takma. Demek ki rabbim yazmis kaderine ki simdi hamile kalmissin. Simdi ilk hamileligin ya birsey hissetmiyorsun annelik nasil bir duygu bilmiyorsun bende oyle olmustum tuhaf hissediyordum kendimi ama simdi rabbim iyiki vermis diyorum opmelere koklamara doyamiyorum uyurken bile ozluyorum 3.5 yasinda oglum. Inan ki hic takma kafana kim ne derse desin. Benim tercihim gec bile kaldim cocugum bana nine mi desin de gec :)

Cok tesekkur ederim arkadslar her birinize ayri ayri.moral oldunuz

Evetsanirim kucuk gosteeriyorum.. bir de surekli gulmek kotu bir sey :)
Belki o yüzden olabilir aldığınız yorumlar çok kafaya takılacak bi konu değil bence.. Sizin hayatınız sizin kararınız çok takılmayın böyle şeylere.. Bizim de çocuğumuz yok diye laf yiyoruz yıllardır takıcak olsak bu kadar işimiz var yani Ayrıca sürekli gülmek kadar güzel bişey yok ne mutlu size

E Elwing6 öncelikle hayırla sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi güle güle büyütün :) vee 2 yıl bence hiç de erken değil erken-geç kavramı görecelidir ayrıca bunu diyen ben 25 yaşımda evlendim ve evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım ayrıca oğlum 2 yaşında ve ikinciye hamileyim tabi benim durumum biraz farklı beni böyle hızlı davranmaya iten nedenlerim vardı o ayrı ama olmasaydı da sanırım bir sene sonra falan çocuk düşünürdüm bence bir kadın kendinden, eşinden, evliliğinden maddi manevi eminse istediği zaman çocuk yapabilir bu işin 3 senesi 5 senesi yok ki.. kaldı ki çocuk bakmak da öyle kolay bir iş değil enerji istiyor bence siz onları hiiiiç takmayın hamileliğinizin keyfini çıkarın eşinizle.. inşallah sağlıklı güzel bir evladınız olur, bu en büyük nimet canı gönülden söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…