oha diyeceğim çok ayıp olacakGecen konu acmistim 5 haftalik hamileyim 2 yillik evliyim esimle 3 yil flort donemimizde oldu..esim 33 ben 28 yasindayim...
zaten hamilelik fikrine zar zor alistim bugun 3.gun ve daha iyi hissediyorum..biz anne babaya soyleyelim dedik onlarda cocuklarina tabiii kii...neyse soylenmemesi taraftari degilim ama arayip esimin ablasi biraz acele ettiniz dedi,sonra beni alıp sen istiyodun herhalde dedi...yoooo cokta planli olmadi dedim ama inanin zor tuttum kendimi..okulda calisan hizmetli dahii bugun hocam siz evli miydiniz diyo evet dedim erken evlenmissiniz diyi.sanki evren ustume gelmek icin var :))) dedim 27 yasindayim senin kac 29 dedi kısmettt iste dedim amaaaaa.......
simdi kuzenlerim vs..3 yillik evli 32 yasinda hala cocuk yapmamis olani var (cocuk yapmayip her ay bir yere gitmiyorlar yanlis anlasilmasin) ki bu da bir tercih aslaaaa yargilamam ama eminim o da bu tarz seyler diyecek ..yani yapmasak ne zaman derlerdi.insanlarin agzini bu donemde nasil büzecegimi sasirmis durumdayim..tamam ben de üzüldüm biraz daha sureci uzatabilirdik,gezebilirdik vs.ama oldu bir kere ve bu gezmelerin,zamani uzatmalarinda bir sinırı yok..biri bana boyle bir haber verse mutlu olurum insanlar sahiiden bunu sizi dusundukleri icin mi ? Yoksa kötü kalplerinden mi yapiyorlar ? Erkendi,biraz daha bekleseydin ....neye gore kime gore...hamislik hormonlarimi üstlerine saldıracaklar bana :))))))
Kızlar ben bu goruse katilmiyorum bebegimin dusecegi varsa duser birilerine soyledim diye olmuyor bu bence insanlar buna bagliyor.nazara degil duaya inaniyorum boyle seyler soyleyincr insanlar korkudan baska bir sey hissetmiyor karsida ki..hamilr kaldiginizda sokaktan geceni bile durdurup soylemek geliyor icinizden..kaldi ki dikkat ediyorum mesela anne baba onlarda cocuklariyla paylasiyor haliyle o baska is arkdsm eger onlardan destek almasam cogu seyi bilmiyorum.Bence erken değil geçte değil tam zamanı Bebek için . Bende 92 doğumluyum 1.5 yıllık evliyiz 2. Evlilik yıldönümü kutlaması yaptıktan sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum . Sonra akışına bırakacağım bakalım kısmetherkes konuşur neler neler der oooo yani . Ama evlilikte bir sorun yoksa 2. Yıldan sonra ki süreç bence güzel zamanlar bence sizin tek hatanız çevreye söylemekte erken davramış olmanı 5 haftalık hamileyken daha kalp atışı duymamışken sadece anneme söylerdim herhalde çalışma arkadaşların filan gerek yoktu . Ama söyledin diyelim millet böyle saçma sapan konuşuyor kalp kırıyorsa sende onların kalbini kır bence hadsizler
Ayni yasta arkdasimin oglu suan ilkokula gidiyor :) bitti dert sıkıntı...ozenmemek elde degil:)23 yaşımda evlendim
24 yaşında anne oldum
27 yaşımda bir kez daha anne oldum
iyiki oldummm iyiki
Şimdi tek hayalim biraz büyüsünler
4 kişilik aile olarak gezmek
En kötü ihtimalle 32 yaşımda rahat etmiş olacağım
Arkadaşlara diyorum bazen
Siz çocuk büyütürken ben gezcem diye:))
Ben nazardan vs den bahsetmedim ki sana . Ailene söylemiş olabilirsin ama iş yerine gerek yoktu düşüncesindeyim birkaç hafta daha beklesen duyguların oturur kendini daha iyi hissederdim dedim sadece . Yoksa böyle her kafadan çıkan sesten rahatsız olursun . Sağlıkla kucağına al sevgilerleKızlar ben bu goruse katilmiyorum bebegimin dusecegi varsa duser birilerine soyledim diye olmuyor bu bence insanlar buna bagliyor.nazara degil duaya inaniyorum boyle seyler soyleyincr insanlar korkudan baska bir sey hissetmiyor karsida ki..hamilr kaldiginizda sokaktan geceni bile durdurup soylemek geliyor icinizden..kaldi ki dikkat ediyorum mesela anne baba onlarda cocuklariyla paylasiyor haliyle o baska is arkdsm eger onlardan destek almasam cogu seyi bilmiyorum.
Sorrark danisarak ogreniyorum haa giderim kalp atisini duymam (ki guzel dusunmeye calisiyorum ) bu onlarin kotu dusuncesinden degil...anneme babama soylemesem uzulurler diye soylemezdim ama kotu bir sey yasasam yine annem babam bakacak bana :) yani guzel duygularin varliginada inanin..kime soylediysem gunlerce aradi bazi arkadaslarimin gozlerinin ici guldu..zaten kotu elektrik aldiginiz birine anlatmazsiniz.hem 300 tane melek korurms hamile insani :) kem gozler umarim kendi kotu dusumcelerinde bogulur..ben kimse icin kotu dusunemem cunku..benim icin dusunen varsa da Rabbil korur.. tesekkur ediyorum yorumun iicim dilerim sende yasarsin :) yalniz o olursa olur mantiginda oldu bizimde :))) olmaz belki diyorduk onu goze alarak basla calismalara :))))
Bebek haberi bence her zaman sevindiricidir, direkt neden hemen bebek yaptınız diyenler garip geldiler bana, zaten 3 sene flört döneminiz var iki sene de evlilik, ilişkiniz ve evliliğiniz oturduysa zaten bebişiniz mutluluğunuza mutluluk katacaktır. Bebişle beraber gezersiniz heryeri :) Hele ki birkaç çocuk düşünüyorsanız bence iyi de yapmışsınız, sağlıkla kucağınıza alın inşallahGecen konu acmistim 5 haftalik hamileyim 2 yillik evliyim esimle 3 yil flort donemimizde oldu..esim 33 ben 28 yasindayim...
zaten hamilelik fikrine zar zor alistim bugun 3.gun ve daha iyi hissediyorum..biz anne babaya soyleyelim dedik onlarda cocuklarina tabiii kii...neyse soylenmemesi taraftari degilim ama arayip esimin ablasi biraz acele ettiniz dedi,sonra beni alıp sen istiyodun herhalde dedi...yoooo cokta planli olmadi dedim ama inanin zor tuttum kendimi..okulda calisan hizmetli dahii bugun hocam siz evli miydiniz diyo evet dedim erken evlenmissiniz diyi.sanki evren ustume gelmek icin var :))) dedim 27 yasindayim senin kac 29 dedi kısmettt iste dedim amaaaaa.......
simdi kuzenlerim vs..3 yillik evli 32 yasinda hala cocuk yapmamis olani var (cocuk yapmayip her ay bir yere gitmiyorlar yanlis anlasilmasin) ki bu da bir tercih aslaaaa yargilamam ama eminim o da bu tarz seyler diyecek ..yani yapmasak ne zaman derlerdi.insanlarin agzini bu donemde nasil büzecegimi sasirmis durumdayim..tamam ben de üzüldüm biraz daha sureci uzatabilirdik,gezebilirdik vs.ama oldu bir kere ve bu gezmelerin,zamani uzatmalarinda bir sinırı yok..biri bana boyle bir haber verse mutlu olurum insanlar sahiiden bunu sizi dusundukleri icin mi ? Yoksa kötü kalplerinden mi yapiyorlar ? Erkendi,biraz daha bekleseydin ....neye gore kime gore...hamislik hormonlarimi üstlerine saldıracaklar bana :))))))
Boş ver bacım. Allah bu zamanda uygun görmüş çok şükür bebeğiniz olacak. Esin 33 yaşındaymış biraz daha bekleseydiniz çocuk size dede nine diyecekti. Şaka şaka. Ne kadar erken o kadar iyi. Ben 25 yaşında anne oldum. Şimdi bir kızım daha oldu. Inan ilkindeki enerjim yok. Yaş geçtikçe zorlaşmaya başlıyor. Allah hayırlı evlat etsin inşallah.Gecen konu acmistim 5 haftalik hamileyim 2 yillik evliyim esimle 3 yil flort donemimizde oldu..esim 33 ben 28 yasindayim...
evliginin 5 yilinda daha cocuk yapmasaydin emin ol bir sikinti var yapin artik bir çocuk derlerdi bizzat basima geldi. hatta bazilari bir sorunmu var tedavi mi görüyorsunuz derlerdi. bence tam zamaniymis. beb bu arada evliligimin 6 yilinda bebek sahibi oldum. bugunku aklim olsa evliligimin ikinci yilanda yapardim.Gecen konu acmistim 5 haftalik hamileyim 2 yillik evliyim esimle 3 yil flort donemimizde oldu..esim 33 ben 28 yasindayim...
+1Iyi dilekler dilemek neden kendi fikrini soyelemkten daha zor geliyor insanlara
Acaba küçük mü gösteriyosunuz, tavır davranış olarak da biraz çocuksu musunuz? Ben çünkü evli bi insansa, kendisi daha çocuk değilse, böyle bi cümleyi kardeşime bile kurmam. kendi kararı kendi hayatı sonuçta herkesin.Kuzenim kendiyle beni kiyaslayacak ya da yakinlar...bak ayse daha yapmadi :) evlenirkende oyleydi ayse evine onu almadi ayse bundan aldi:))))
Evetsanirim kucuk gosteeriyorum.. bir de surekli gulmek kotu bir sey :)Acaba küçük mü gösteriyosunuz, tavır davranış olarak da biraz çocuksu musunuz? Ben çünkü evli bi insansa, kendisi daha çocuk değilse, böyle bi cümleyi kardeşime bile kurmam. kendi kararı kendi hayatı sonuçta herkesin.
Ben de simdi biraz daha bekleseydim diye yiyorum kendimi biraz soylentiler biraz esime doyamamis olmam :) korkutmuyo degil..siz neden oyle diyorsunuz ?evliginin 5 yilinda daha cocuk yapmasaydin emin ol bir sikinti var yapin artik bir çocuk derlerdi bizzat basima geldi. hatta bazilari bir sorunmu var tedavi mi görüyorsunuz derlerdi. bence tam zamaniymis. beb bu arada evliligimin 6 yilinda bebek sahibi oldum. bugunku aklim olsa evliligimin ikinci yilanda yapardim.
Cok tesekkur ederim arkadslar her birinize ayri ayri.moral oldunuzAllah hayirlisiyla dogurmayi ve hayirli bir evlat olmasini nasip etsin insallah. Bosver kim ne derse desin valla takma. Demek ki rabbim yazmis kaderine ki simdi hamile kalmissin. Simdi ilk hamileligin ya birsey hissetmiyorsun annelik nasil bir duygu bilmiyorsun bende oyle olmustum tuhaf hissediyordum kendimi ama simdi rabbim iyiki vermis diyorum opmelere koklamara doyamiyorum uyurken bile ozluyorum 3.5 yasinda oglum. Inan ki hic takma kafana kim ne derse desin. Benim tercihim gec bile kaldim cocugum bana nine mi desin de gec :)
Belki o yüzden olabilir aldığınız yorumlar çok kafaya takılacak bi konu değil bence.. Sizin hayatınız sizin kararınız çok takılmayın böyle şeylere.. Bizim de çocuğumuz yok diye laf yiyoruz yıllardır takıcak olsak bu kadar işimiz var yaniEvetsanirim kucuk gosteeriyorum.. bir de surekli gulmek kotu bir sey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?