Haddini bilmeyen kaynana😠

Allahım ya Böyleleri her şeyi yapar aman uzak durun Allah korusun

Takıntı hastalığım var. Yani boğazım düğümleniyor yediremiyorum kendime.
Eşine çok konusunu açıp darlama bence konuşulmuş karşılıklı düşünceler söylenmiş bırakın olay burda kalsın

Amin çok teşekkür ederim. Onu da yaptılar zaten hamile iken iftiralarına uğramışlığım da var.

Düzgün gelseler yine kabul ederim. Misafir rızkı ile gelir bir şekil olur ama bunlar saygısız. Gelirler herseyleri dökerler saçarlar, evime bütün zararı verip giderler. Ben onları ne hallere aliyorum hiç düşünmezler bile.

Takıntı hastalığım var. Yani boğazım düğümleniyor yediremiyorum kendime.
Bu durumunu aşmak zorundasın sana zararı var. Psikolojiden olursun kalp hastalığına yakalanırsın şeker hastalığına yakalanırsın Allah korusun.
Oh mu çektirirsin millete

Aman mesafenizi koyun esinizede çok laf söylemeyin kapatın gitsin konuyu bıkmasin işler tersine dönmesin birde

Bu durumunu aşmak zorundasın sana zararı var. Psikolojiden olursun kalp hastalığına yakalanırsın şeker hastalığına yakalanırsın Allah korusun.
Oh mu çektirirsin millete
Ay Allah korusun. Bunun için yardım almayı çok istiyorum ama küçük çocuğum oldugu için ve pandemiden dolayı hiç bir yere gidemiyorum.

Insallah esinizi doldurup kendilerini acindirmazlar erkekler böyle şeye dayanamıyor konu aile olunca ama anlattığınıza göre normal bir aile de değil demekki esinizde bıkmış

Insallah esinizi doldurup kendilerini acindirmazlar erkekler böyle şeye dayanamıyor konu aile olunca ama anlattığınıza göre normal bir aile de değil demekki esinizde bıkmış
İnşallah kanmaz onlara. Kaynanam çok sever acindirmayi. Ama eşimde bıktı artık bir değil iki değil yeter dedi sonunda.

Boşanacaksa anası babası var
Kızını yanına niye almıyoda size kakalamaya çalışıyor olurmu hiç öyle şey

İnşallah kanmaz onlara. Kaynanam çok sever acindirmayi. Ama eşimde bıktı artık bir değil iki değil yeter dedi sonunda.
Annesi başka biri ile evli babası vefat etmiş. 3 kardeşi var kimse sahip çıkmadı eşi alıp götürmüş evine. Teyzesi de ben 3 çocuğa bakamam demiş. Annesi kardeşleri sahip çıkacak diyordu ama hiçte öyle olmadı.

Kv niz ağır konuşmuş ama sizde altda kalmamışsınız evinize kabul etmemenizi anlarım kimse mecbur değil ama bu kadar gerginliğe huzursuzluğa gerek varmıydı belliki zor bir süreçten geçiyorlar sinirler gergin kimse ailesinden vazgeçmez öyle yada böyle eşiniz illaki ailesiye görüşecek ne derse desin eşinizle konuşurken araya girmeseydiniz eşinizide arada bıraakmasaydınız inanın bana erkekler bizim gibi değiller bu tür olaylarda çabuk yııpranıyorlar arada kalınca benim fikrim keşke siz değilde gereken cevabı eşiniz verdiğiyle kalsaydı

Onlara hep sustugum için böyle oldular. Eşim arkamda durdu ama ben bir laf demesem eşim orda birşey demiyordu. Bende doldum artık orda patladım çokta iyi oldu bence. Eşim annesini falan sevmiyor. Bize annelik yapmadı diye her zaman söyler ama konuşurdu yinede. Ama şimdi konuşsa bile ben konuşmam ve evime de gelmelerine izin vermem.

Kaynanan almış düdüğü eline herkese borusumu öttürebileceğini sanıyor kocan yanındaysa canını sıkma ama yerinde olsam evime almam Evinede gitmem çünkü bir Adım atarsın bunlar kendini birşey sanar gerek yok evine eşinle mutluluğuna bak muhatap olmaman en doğrusu büyük geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…