Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

kocanada böle tuzsuz yemek yaparsan iki gün içinde seni kapı dışarı yapar dio ((((((((((((((((((((

annen sana kurban olsun Şeniz
bidenem sen benim daha bebeğimsin 50 yaşına gelsende farketmez :)
artık yemek pişirmesini öğren irem el kapısında ne yapacaksın :roflol:

annem hep ' sen karisma kimsenin isine seni ilgilendirmez ' der ve dogruda. hakkaten beni ilgilendirmez. karistikca ucu banada dokunuyor olaylarin :)))))))))))))))))))))))))

vaktin var daha hadi makinayı boşaltklava:

okula gitmeme 10 dk kala hep aynı seyi söyler offf senağlama

Ben sana demiştim,
Geç kalma,
Anne olunca görcem ben seni,
Kocanın iki kaşığı varsa birini kır :roflol:
Herkesi kendin gibi sanma,
Ben safım ya, çocuklarım da bana çekmiş işte,
Maraz akıyo heryerinden, bi dikkat etmiyosun kendine,
O uykuya doymadın bi türlü,... vs.

anne bana güvenmiyor musun? dediğimde "sana güveniyorum ama karşındakine güvenmiyorum" :bbo: bu lafa ifrit oluyorum yaw

seda bılgısayarın basında fazla oturma kanser yapıyomus bıdaha senı o ınternetın basında gorursem gebertırım çocuk diyor kendılerı:roflol:

fazla telefonkolik olmadğm halde:BIRAK ŞU TELEFONU ELİNDEN YETER ARTK CITCITCIT :)
....YUM (KÖTÜ KADINIM) laelaelaelaelae BİDAHA İSTEDİĞİNİ YAPARSAM :mymeka:
CIK CIK CIK...
AKŞAM YATMAYI BİLMEZSİNİZ SABAH KALKMAYI..
ÖMRÜN KESİLMESİN TUVALETİ VİMLEMEDENMİ GİTTİN sırnaşık şey

bir gün anne olursunuz da o zaman anlarsınız derdi annem hep...
şimdi çoooooookkkk iyi anlıyorum anneciğimi...

kızım evlenıpte napıcan otur ananın dızının dıbınde babanın parasını ye ışte derdı hep annem bende sen nıye evlendın o zaman derdım oda sen benle bırmısın kız derdı :)

şimdi çok yalnızım annecım yetım gıbı bırakıp gıtınız benı bu yaban ellerde kımsem yok en azından yakınımda olsaydınız bole yetımlık cekmezdım ezemezdı kımse benı yalnızım dıyesenağlamasenağlamasenağlama

Reactions: mbz
evlenmeden önce ben temızlık pek yapmazdım annemde hep yaptıgın banaysa ögrendıgın kendıne derdi hep canım anamm :asigim: dogruymuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…