Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

çünkü ben senin annenim tamam mı...
demiştim demek istemiyorum ama...
hadi gelin... (muğlada oturuyoruz istanbula gezmeye çağırıyor her telefon konuşmasında yani günde en az 3 kere)
naapiim duman bile (kedi) uyuyor, yalnızım sıkılıyorum, ondan oyun oynuyorum...
bir gün anne olunca sen de anlarsın...
allah sana da senin gibi evlat versin...
dikkat et yanma (her yemek-çay-kahve yapışımda)
motorla mı gidiceksiniz? (her bir yere gideceğimizi söylediğimde)
hava bugün ... derece ona göre giyin bak... (bekarken her sabah)
atkın beren yanında mı? (bekarken ekim-nisan ayları arası her sabah)
dikkat et parmaklarını sıkıştırma (ortaokulda okula servisle giderken- 3 sene boyunca her sabah)
sen yaparsın da olmaz mı? (her yeni yemek denememde)
sıcağa kar mı dayanır? (her zorlu işin, sınavın, çok çalışmam gereken şeyin başında)
sizler hala bizim için çocuksunuz (eşime de bana da)
sen bugünlerde kilo verdin (bekarken sık sık, şimdi msnden gördükçe)
kendine bak biraz, salma...
her işin başı sağlık, aman sağlığınıza dikkat edin çocuum... (çok haklı-ben de sık sık kullanırım)
şimdilik aklıma gelenler...

Allah sana senin gibi bir kız versin.
kızım bi işin ucundan tut yaşın 20 oldu.
kalk o bilgisayarın başından otur ders çalış.
sanki banamı çalışıyosun,kendine yapıyosun kızım.
şu belini ört,çıplak ayak basma,çocugun olmaz.
çocugun olunca anlarsın beni (en favori cümlesi budur.)
arabayı dikkatli kullan.
şu telefonda bu kadar konuşacak ne buluyosunuz anlamadım gitti.(bu da 2. favori cümle)
kızım paranı dikkatli harca,çula çaputa yatırma.
daha o kadar çok varki :)

hemen ekliyorum....
seni alacak oglanin aklina yanarim ben, seni ilk aldigi gun sevnir ertesi gunde bosadim diye sevinir derdi annem ama yanildi sanirim daha hala evliyim

Ah Annecigim ah simdi gurbetteyim ama halada telefonla beni dusunur kiyamaz hic.

Allahima binlerce sukur iyiki seni dogurmusum, zaten seni dogururkende beni uzmedin kendin dogdun der( ben bir anda kendi kendime dogmusum saka degil sanci cektirmeden hicsırnaşık şey)
Kendine iyi bak
Sigarayi birak kizim bak gene televizyonda neler gosterdiler zehir dolu icme su mereti, en sonunda bana yemin ettirteceksin ama gurbettesin kiyamiyorum
Cok ozledim hemde cok burnumda tutuyorsun senağlama
Ne zaman geelceksinizsenağlama
Evladinda sana yapsin yuzunu guldursun insallah
Allah elden ayaktan dusurup kimsenin eline birakmasin insan eti agirdirsenağlama hic

Kiyamam annecigime herkes oyledir degilmi anne gibi kimse sevilmez Allah hepsine saglikli uzun omurer versina.s.
.

Reactions: mbz
bekarken işleri biran önce bitireyimde gezmeye yetişeyim diye sallama yapardım... annem de " suya bastım çalıya astım iş yapma " derdi...
ilk aklıma gelen bu...

Hafif bir tartısmada Aman Altta kalma kızım derdi

bazen annem bizde seni böyle uzdukmu derim çocuklara kızdıgım zaman o baslar yok kızzımmm sen beni hiç uzmedin a.s devamında baslar kardesimden dert yanmaya

ha birde sürekli babamın gecmişte yaptıklarını neler çektigini anlatır bozuk plak gibi bizdemi öyle olucaz acaba :1shok:

Tabi ki en başta 'Anne ol da anlarsın beni..'
'Ört şu belini-bıkınını..' (Bıkın'ın ne demek olduğunu sadece anneler biliyor sanırım :) )
Çok gezen tavuk...

seninki sabun dermiş benimkide taş derdi bir avlunun yanına koyarmış

Canım anneciğim..
Hakkını ödeyemem ki 40 yıl sırtımda taşısam...
Klasikleri:
Kızım gözünü alıp direk siyah boyaya batırsaydın uğraşmasaydın..Ne o öyle nefertiti olmuşsun yine..
İncecik sürsen olmaz m bak bana aynen bu ölçüde olsun...(hiiiiiç sevmezzz gözün sato gibi kapkapara boyanmasını)
Seninle alışverişe çıkmak mı aman amannn aamann ...(çok zor beğenirdim işkence gibiydii canım meleğim yaa çıkmam derdi derdi dayanamazdı yine çıkardı üstelik ben üzüldüm mü birşey buladım mı kafama göre annecım daha çk üzülür kendi arardı...O kadar kaafadır ki bayılırıyorum ya aramızda 19 yaş olması da büyük etken sanırım arkadaşlarımın bile ilk adresi...Her konuda güzin ablaları ;*)
Ayyyyyyyyyy terör estiriyor yine şuna bakkk curcuna (kardeşlerime der sinirlendiklerinde boş yere:*)
Sandalye vereyim miiii yaavrum hı? (arkadaşlarla telde konuşurken uzattık mı muhakkak der bunu;*)
Betona yalın ayak basma annem yaaaaa zaten kumlar gelecek yine kumlar..
Aaahh ahh şu kıza biir atlet giydiremedim gittiii (atlet giyemem asla huyum kurusun;bazen istediğim olsun diye şart koşup giyerdim;O)
Kızım üşümicek misim o halde;şu pantolonunu da çeksen hani...
Yavrumcum byeter artık eınsteın mı oldun başımıza gözlerin kan çanağ..(sabahlara adar uyumaz kitap okurdum bazen..Sanki kendileri başka bişiiii ;*)
Kardeşlerime der;oğlum;dikkat edin ahlaklı ağır kızlarla muhatap olun..

ayy cok sevdım bu konuyu yaaa enstantene oldu nostaljı oldu bıze de
aklıma geldıkce yazarım benn
oyyy canım annecım canım babacım...

Kızlar kötü olduk şimdi ya.(
Gurbetteyiz bir de ..Yandı tutuştu hasretlerimiz..
Bazen dalıyorum uyuyakalıyorum öylece aradan 10 dk geçiyor annemin seslenişiyle uyanıyorum...Kızııımm hadi kalk bitanem...hadi anneciğim...diyor...Uyanıyorum bakıyorum kı ne annem var ne sesi kokusu ama yüreğime eğildiğimde kocaman olmuş herşeyiyle görüyorum..
Mazlumdur annem özünde masumdur..O kadar acı çekmişki zamanında bu acılar pişirmiş yoğurmuş hkulade bı ınsan bır melek yapmıs onu..Bizlere incilerim der ben tek kız olduğum için annemle aramızda son derece derin bir bağ vardır..Sesi de o kadar güzeldir ki bazen zorla söyletirdim ona aldırma gönülü:_) kaybolurum o söyledikçe...Babam da keza annem kadar eşsizdir..Ne söylesem az..
Annem derdi ki ;Canımsın sen;Sen olmasaydın Ben yaşayamazdım zevk alamazdım mutlu olamazdım bu dünyada ...( annne derım abartma ya kötü oluyorum:_
Seni Çok seviyorum anne;Seni çok seviyorum baba;kardeşlerim canım ailem..
En son 2 saat önce msn de görüştük tutamadık yine kendimizi..
Benim de şimdi minik bir kızım var daaha da çok özlüyorlar biz de tabi...İnşaallah onun kadar mükemmel bir anne olurum ben de..OoO atışmalarımızı dahi deli gibi özlüyorum..
Rabbım cennetınde kavstursun bızlerı..Herkesın annecıgıne hayırlı uzun ömürler versin..
Olsa da yanımda şimdi koynuna yatsam..:_)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…