Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

ben şimdi bile telaffuz edemiyorum annem yıllarca en sinirli anlarında hoyratça kullandı bu söz öbeğini,tebrik ediyorum kendisini,öpüyorum pamuk ellerinden...

+allah belanı(cezanı) vermesin senin
-anne nie bela okuosun?!
+versin mi diyorum ben,vermesin diyorum
-...

ya tüm anneler aynı burda yazılan herşeyin çoğunu duydum annemdem canım annecim ya favori sözü evladın olunca anlarsın,okadar çok var ki çokta komik sözleri var ama şuan aklıma gelmiyo :))

evlenmeden önce bır seyı yarım yamalak yaptıgımda(genellıkle ev islerini)kaydirigubbakcemile3hüneri baba evınde kalasıca derdi:roflol:.(tabı sımdı buyuduk evlendık barklandık....)canım annem benımmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevıyorum senia.s.Şeniz

evet yaa aynen bunlarıda söylüyor annem canım nede olsa tüm annelerin genel sözleri böyle :roflol:

Şu dağınıklıda bak seni alan adam 2 günde kapının önüne koyar,yatarken belini kapat üşütürsün,yoook anaamm yook senden adam olmaz sırnaşık şey şimdilik aklıma gelenler bu kdr

Kayınvalidemin fix sözünü söyliim..Taktım bugün kayınvalidemedelikafadulden

"Oğluuuuummmm!!Guzuuummm!!!"

"Benim nazlı kızım, hassas kızım... " der annecim bana.. Ama bunları överek söylemez tabi ...

yaaaa benim anneme geçenlerde söyledğim bi sözz..
annem kız torun istiyorum doğur artık dedi
bende anne evlenmeden gezmeye gitmek için sana söylediğim yalanlar aklıma gelince tüylerim diken diken oluyoo dedimm...ayol düşünüyorum benden doğan bana neler neler eder...ondan yapmıyom dedimmm...kadın şokkkk...ayy ben çok kötüyümmm
bide kayınvalidemin bana herzaman söylediği ünlü sözlerr
sen çokkkkkkk şanslısın..oğlumla evlendinn
ooooo benim oğluma kimler kız vermek istedide oğlum almadı..hadi yine iyisin kandırdın çocuğu aldınnn....
bu arada kocayla aramda 10 yaş var kimkimi kandırdı belli değil yaniiii:roflol::roflol:

ahh kızım sanada hizmeçiler yapsın
ayır o dolabındaki giymediklerinide ver birinee(en sewmediğim seydir bu)
ne var o merette bu kadar(bilgisayarı söylüyor)
kimle konuşuon
bilgisayarın basında oturmaktan k.çın tepsi gibi dümdüz olcakk

-ben demiştim
-keşke yemeseydim
-sız annesınız kızım, ben çocugunuz
-evın hızmetçisi var batırın evı ne olcak hızmetçi temızler

kaydirigubbakcemile3

- seninde evlatların olsun görürsün
- ben sana güveniyorumda etrafa güvenmiyorum
- karşıdan karşıya geçerken sağa sola bakın

birde en bombası biz daha çok küçükken sokakta oynarken yada bakkala falan yollarken hep BıRı ÇAĞIRIRSA GıTMEYıN SAKIN derdi annem.ama bunu öyle bi yerleştirmişki diline daha 5 seneye kadar derdi.bügün kardeşimle çıkıcaz tam kapıdayız annem gene dedi.ben bir patladım gülmekten kapıda.ayyy anne yaaa kim çağırcak falannnsırnaşık şey eve gelene kadar aklımıza geldikçe gülmüştük.hala daha gülerim.hatta tek başına bi yere giderken ben derim hala daha güleriz.canım annemmm benimmm.yaşama sebebim.en değerli varlığım herşeyimm

yaptıgın banaysa ögrendigin kendine
komsuların kızlarını cagırayımda şu işleri yaptırıyim der :smiley-cool:
anne olunca anlarsın derdi anne oldum anlıyorum annecigimmi:1hug:

(her dışarı çıkışımda)geç kalma

(muhtelif zamanlarda)akşam yatmak bilmez; sabah kalkmak bilmez

(pc başında çok kaldıysam)bıkmadın sabahtan beri o bilgisayarın başında oturmaktan.

(ben çay içerken) nerene içiyosun o kadar çayı??

(günün bir kaç vaktinde)ayy belim belim belim kopuyoooo!!!

(söyleyeceğim şeyi unuttuğumda) yalanmış!!!:))

(dışardan geç geldiğim zaman) hele şükür evin yolunu bulabildin:)

(bi de benim annem temizlik hastasıdır,her daim pistir evimiz ona sorarsan) ooff çöplük götürüyor yine her tarafı,şu camlara bak maymun gibi oldu:))

annem benim yaa her şeyinle seni çok seviyorum:)))

:asigim:a.s.:1hug:

Annemin son günlerdeki fiks lafı

Hiç giyinmeyi bilmiyorsun,yazın kışlık etek giyilir mi ?
Azcık bak kendine,krem falan sür,rüküş olma....
kaydirigubbakcemile3

1- ahh ahh annesinin bitanesi ben sana doyamadan ,seni evlendirdim..! küçük kızım benim, prensesim bitanem..!

2- çook açık giyiniyosun kızım. Allah odun diye yakacak seni..!

3- kıyafete çok para harcıyosun,yazık günah Allahtan kork..!

"Bir tırnağının ucu bile bana çekmemiş" der. (Sinirlendiğinde bu lafı ünlüdür)
"Ben senin yaşındayken oooo"
"manken gibiyim" der
Daha da bir çok şey...

genelde anneler su ev isine,pc mize karisiyor anlasilansenağlama ben yemek yapmayi ev isi yapmaktan daha cok seviyorummmm

birde annem birsey yapmami istediginde bende onu yapmak istemiyorsam hayir derdim annemde kizardi bende yapacam diyip seni oyalayip,kandirirsam daha mi mutlu olurdun bastan soyluyorum acikca derdimkaydirigubbakcemile3 alismasi zor olmustu ama ogrendi o daa sonundaaaaadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…