Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

temizlik ve yemek yaptığım zaman : yaptığın banaysa öğrendiğin kendinee

sabaha karşı yattığım için : akşam yatmak bilmez sabah kalkmaz bilmez

yatağımı toplamaya üşendiğim de :
o yatağının hali ne öylee köpek yatağı gibi

her sabah : bi sabah da şu kahvaltıyı sen hazırlasan da ben yesem

her zaman : uff canım sıkıldı şölee uzak uzak bi yerlere gitmek istiyorumm

lise dönemindeyken : babana söylicem artık hesabını sen verirsin

nişanlandıktan sonra
: söylicem cana

oyy annem benim yaaa çok seviyorum kuzucumu :asigim:

cancum ilk 2 cumlen anneminde vazgecilmezidir
makyaj yaptığımda biraz fazla mı olmus ne
yakası açık bişey giyindiğimde hava soğuk boynun boğazın üşürkaydirigubbakcemile3 temmuzda bile
evdeyken bak ne guzel makyaj yapmayınca yuzun bebek gibi ve masum der
ayy canım annem ya bişeyi direk solemez kırmamak için
bide tabi ev işi yapınca yoruldum şunuda sen yap deyınce 2 gun sonra butun iş sana bakcak diyo

destek misin köstek misin bi onu bileyim

elden gelenden öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz

atlet giy çocuğun olmıcak

anne olunca anlarsın

demoraksilerde çareler tükenmez kızım( demokrsi dyemio canım annem) kaydirigubbakcemile3

Annem küçükken yemek yerken hep tabağında bırakma o kadar çocuğun olur derdi mafoldumben
bende hepsini siler süpürürdüm hiç bırakmazdım -tatlicadiarzu-
sonra evlendim senelerce çocuğum olmadı senağlama
bende hep anneme kızarım senin yüzünden diye kaydirigubbakcemile3
neyseki zor da olsa buldum yavrum şimdi içimde :ecrin_bebek: artık tabağımda bırakmaya başladım :jeyyar:

bana annesının kuzusu der,bır de hatırlarımda yemek masasında ne kalsa yerdı zıyan olmasın derdı :) slogan gıbı :) ozluyorum valla..

biz iki kardeşiz.yeni yetişme dönemlerimizde çok kavga ederdik..annem de siz beni kanser ediceksiniz.yeter yaaaaaaa diye bağrınırdı.canım anacım benim.....
bi de anne olunca anlarsın derdi.kesinlikle anlıyorum....

sen sabahh goreceksın.elle ugrasmak dagla guresmeye benzer,dagla guresılır mı hıc... :))

ergene kadın bosamak kolayy gelırr..evlen gor bakalım...sonra gel yanıma.... :))

nee buu odanınn halıı sen benıı cıldırtacakmısın,ne bıcım genc kızzsın?!!.... :))

bazen senın hastanede karıstıgınıı dusunmeye baslıyorum,sonra babanı gorunce yokk yokk kesın bu kadar benzerken karısmadıgına emın oluyorum .... :))

yok yok sen kesın erkek olmalıymıssın... :))

Annemden ınciler

1-BANA BAAAAAAAK!!! (En son tatilde ızmire gidicem dediğimde söyledi, sık sık söyler zaten)
2-ONUN BEYNıNı DELECEM (Bunu genelde beni aradığı zaman, ARADIĞINIZ KıŞı ŞUANDA BıR BAŞKASIYLA GÖRÜŞÜYOR diyen hatuna söylüyor, bunu söylediğini de bana ulaştığı zaman anlatıyor)
3-ÖNCE KOCAYI BUL DA (Benim cevabım ANNE KOCA HAZIR ZATEN oluyor, bunu da 2-3 günde bir tekrarlıyoruz)
4-DENıZDEKı BALIĞA TAVA HAZIRLAMA (Yukarıda verdiğim cevaptan sonra bunu söylüyor) (en sevdiğim sözü de bu)

Yaa çok özledim anneşkoyu opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bazen ısten sıkayet edıp off bıkdım dedıgım zaman yaptıgın banaysa ogrendıgın kendıne der yaa bu soz annelerın ortak lafı galıba:roflol:

-ayağına terlik giy çocuğun olmaz yoksa
-ben sana demiştim
-bunun böyle olacağı belliydi
-ben sana çok söyledim
-kuru bamya (bekarken çok zayıftım)
-çocuklara hiç iyi bakmıyorsun

artık son günlerde ise
-verin bu köpeği çocuklar hasta olacak

babam bazen annemi sıkar annem de babam sinirlenmesin diye ona biey demez bana der ah kızım senın bu baban var yaaaa:)

işyerindeyken ara sıra ara
akşam geç kalma
çok fazla kahve içme
evlenince görücem ben seni
çayı hazırlada getirsene
az sigara iç ona verdiğin parayla dünyaları alırdın
genemi kıyafet aldın bakalım evlenince alacanmı bu kadar
ben senin yasındayken 2 cocuk bakıyordum sen daha kendine bakamıyorsun vs.. böle uzar gider bu :)

seni alan bi seni aldiği gün bide öldüğün gün sevinir derdi hep
nişanlaninca herkes nişanlimi merak edip soruyomuş anneme
damat nasil iyimi yakişiyolarmi diye?
cevap aynen şu kulağimla duydum dinlerken
yazik oldu valla oğlana:gitme:
öz annemmiki acaba bazen kuşkulaniyorum-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…