Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

sen yine zayıfladın kilo al bakıyım biraz..yelek giy üstüne...sakın ıslak saçla dışarı çıkma...canım annem benim neredeyse 30 oldum ama hala miniğim onun gözünde

En sevdiğim lafı " İyi günler ilerdedir kızım" der.. Hep de öyle oldu.. Canım annem benim :)

annem üniversiteden memlekete her dönüşümde zayıflamasam da beni zayıflamış bulur ve "kuş kadar kalmışsın hiç bir şey yemiyorsun" der.

''benim çocuklarım niye böyle saf'' der

bi hata bi yanlış yaptığım zaman '' aayyyy kızım tüh ya tüh'' diye üzülür

''hani kızım senin ayağında terlik, şimdi bişey olmaz belli etmez ilerde çekersin''

boleroya gıcık kapar aldığım zaman '' ayyyyy kızım gidiyonda çula çaputa para veriyon''

'' kızım bu ne kadar çanta, bunlara verdiğin para bi servet eder''

'' kızartma mı yedin ayyy kızım çok zararlı kanser yapıyo o''

''kızım sen bugün hiç su içtin mi, o böbreklerin noluyo senin çalışmıyoya öyle tüh tüh''

Son düzenleme:
üstüne bişi giy.. hatta abartır elinde hırkayla gelir giy şunu başımdada bekler..

bu aralarda "köyde olsam karlar yağsaa ben izlesemm hiç dışarı çıkmasam kimse olmasaaa"..

diye söylenip duruyoo kadın bıktı kaçmak istiyo artık..

kardeşime..
__evlende karın kahvaltı hazırlasın bi rahat yok bana bi rahat yok..

kardeşim evlenince kurtulcanı sanııyo annem oda binaya evlencek aile binası bizimki..

kardeşimden cevap:
__anne biz sende yeriz öyle eve ineriz olmaz mı
annemmm artık Allah ne verdiyse sayıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…