Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

"sabit fikirlisin!"
bana çok söyler. mesela:
ben terlik giymeyi sevmem çünkü ayaklarım buz gibi bile olsa terliyor ıslak ıslak oluyor. terlik kelime kökündeki tere neden oluyor yani. ben de bunu sevmiyorum. ama annem özellikle misafir geldiğinde terlik giymem konusunda ısrar eder: "ayıp ayıp" der. bir insanı terlik giymediği için kınayan misafirin evinize gelmesini ister misiniz? ben şahsen istemem öyle adamı evimde. cehennem olsun!!!! ayaklarımın dibine terlikleri bırakır annem giyeyim diye. ama ben artık terminatöre bağladım. önüme konan terliği tekmeleyip fırlatıyorum. muhahahahah birinde abim ev arkadaşını getirmişti. annemin her halde bir damat olarak çok hoşuna gitti oğlan. tuturdu terlik giy diye. giymedim tabi ki merak etmeyin bana bir sinirli bakış attı anlatamam. şöyle yap böyle yap talimat verip duruyor kadın, değişiverdi birden, içine uzaylı kaçmış gibiydi. oğlan bir de bayaa esmer, kaba yüz hatlı, yakışıklı da değil. sevmem ki ben böyle erkeği!!! annemde erkek zevki yoktur zaten.
misafir evden gittikten sonra annem başladı "sabit fikirlisin, kendini hiç geliştirmiyorsun, biraz kız ol adaplı davran, bir terliği giymedin vıdı vıdı vıdı... başımın etini yedi. " anne sen bu çocuğu bana ayartmaya mı çalışıyon" dye sordum, inkar etti, "yalan söyleme" dedim sonradan oğlanın pkk sempatizanı olduğu ortaya çıkmış. annemin erkek zevki bu işte.

Son düzenleme:
Bişi istediğimizde:
Az yiyinde bi hizmetçi tutun..

Babama kızdığında:
Ahhhh dullar kervanına bi katılsamm katılamadım gittii

Kardeşime kızdığında:
Evlende kurtulimm bana yaptığını karına yapmassın tabi kıymetli olur

Oğluma kızıyo:
Laz damarı tuttu yine babasının oğlu nolcak(eşim laz)

bana:
Evlendin yine kurtulamadım senden(işin acısıda aynı binadayız)

sende anne olunca beni anlarsın kızım derdi...
hakikatten anne olunca hatta daha hamile kalınca anladım annemi...
canım annem beni rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın...

Hiç bana çekmemişsiniz (ben ve kardeşlerime)

Ben demiştim

Evlenince de bukadar uyursun!

İşten geç çıkacağın zaman haber ver

.

- anne olunca anlarsin

- sanada hizmet eden yavrularin olsun (anneme hizmet ettigim zaman)

- bi huyunuzda bana cekeydi ya

- gec gelme

- aksam yatmaz sabah kalkmaz :82:

- eller deliye ben akilliya hasret kaldim

- ayagini giy, cocugun olmayacak (karnim agridiginda)

- g..t acik gezme (yine karnim agridiginda, yani tayt giyin demiyorda)

- telefon caldi mi oratiktan kaybolan kiz nerdeeeee?? bu kadar konusacak ne var anlamiyorum (askim aradigi zaman) :78:

- su arabayi dogru dürüst kullan, yan yatacaz nerdeyse

- sen evlenince böyle olma sakin

- Gardorobun patlayacak :95:

- yine mi cul caput aldin :18:

- senin yikandigin suyla 10 tane essek soyulurdu

- sana söylediklerimi duvarlara söyleseydim adam olurdu

- fil yavrusunu kaybetse bulamaz (odam daginik oldugu zaman)

- ben kendi kendime ögrendim sende ögren (bise sordugum zaman)

simdilik bunlar aklima geldi, canimmm ANNEMMM seviyorum seni

.

hiç iş yapmayalım yiyelim gezelim giyinelim
bana bir iş söylediğinde bende söylendiğimde der
annnem benim.

Canım süper yaaa bittim resmen çoğunlukla aynı cümleler bizdede var,çul çaput ise çal çapıt olur bizde

annemin ağzından erkeklerle ilgii bir tek iyi söz çıkmadı ben bildim bileli... ergeneken duymazdan geldim erkekleri seivyrodum evlenince de devam etti bu laflarına ama ben pembe gözlüklerimi takmıştım bile )... gene dinlemedim.. ama şimdi ne kadar haklıymış.. istisnalar vardrı tabi ama genelde erkkeler hakkında dedikleri sonuna kadr doğruymuş annemin .. yine de babamı bana şikayet ederken yani özelleştirriken konuyu duymazdan geliyorum o bneim babam ...özeller farklı.. ben bunu yapmıycam derken zaman içinde kendimide aynı hatayı yaparken buldum çocuklarıma .. ama olaiblidiğince frenliyorum kendimi yinede ... onu anlıyorum .. eminim çocuklarımda günü gellidğinde ( ki umarım gelmezler bu duruma) bunu yapacaklar bleki daha da frenleyerek.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…