Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

Aynı halası Ayşe

Halamı pek sever annem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

'' sen bilirsin '' der annem benimde :) bişey alırken sorarım hangisini alsam , sen bilirsin... kursa yazılacağım napsam gitsem mi gitmesem mi ? sen bilirsin... ha bir de '' yesene kızım '' annemi seviyorum :)

babası kılıklı😂

Şunu ver . neyi ? şunu ver şunu . anne şu ne telefonmu kültablası g...z...k...lı ahahhaha

Ablamla adaya gideceğiz her adaya gitmeden önce binbir tembih gidilecek sabahta arkadan koşarak bağırır akıllandık kaçıyorz artık kızlar gitmeyinnnn kötü rüya göördümmmmmm ablamla ben anne biz gidiyoruz tamammö denize girmeyin sakın öğlenede gelin ahhaha not : 10 sefer arar kızım denize girceksenizde kıyıda ayaklarınızı sokun ahahhaa annem yaa

hemen sölim...evlenince 3 günde seni kapıya geri getirirler derdi 10 yıl oldu daha gitmedim:) terlik atardı getir o terliğimi derdi:) baban duymasın:))aman elini sürme hiç bir işe gittiğin yerde neyapacaksın acaba....vbg..

seni doğuracağıma taş doğursaydım hahahahahahahahahahaha alemsin anneeeeeee hahahahahahahahah😂😂😂😂😆😆😆😆😁😁😁😁😁😁😁😜😜😜😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆😆😆😆😁😁😁😁😁😁😁😁

Favorilerim;
1-Seni alan yandı aldığı gün geri getirir.
2-Kime çektin bilmem ki sen böyle
3-Sana en büyük bedduam anne olunca senin gibi çocuğun olsun lafını sözünü dinlemesin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…