Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

Şimdi en iyi günlerin bizim zamanımızda babanın karşısında konuşamazdık bile.....

Benim annem hiç o cümlelerden kurmadı el kapısında görürüm ,anne olunca anlarsın gibi.Ama en çok söylediği söz elin kızı olaydın benim gelinim olaydın kızım der,birde her duasında Allah da sana senin gibi bir hayırlı evlat nasip etsin bir gün öff dedirtmedin der anneciğim

bunlarda benim annemden inciler.

ben: diğer ev işlerini yaptır ama bana bulaşık yıkatma anne yaaa
annem: yaparsın bana öğrenirsin kendine
ben: yav bulaşığın neyini öğrenecem zor bir iş mi sanki .(iç ses atom parçalıyoz sanki)

bende ev işlerinde beklediği ışığı göremeyen annem
-yok yok seni 3 günde geri getirirler. ne biçim kız yetiştirmiş diyecek kocan kaynanan.

benden bir iş yapmamı ister annem bende kalkar yaparsam
-bir şeyide ben demeden kendi kendine yap
+yahu yapıyorum ya daha istiyon alalalla.

yok hemen istediğini yapmazsam
-bir dediğimi de ikiletme ne olur sanki.

küçükken kardeşimle kavga edince ikimizde anne anne diye bağrışırdık. en sonunda dayanamayan annem
- bana anne demeyin
- biz kardeşimle muzur muzur ne diyek halamı diyek teyze mi diyek amcamı diyek.

saçlarımı toplamadığımda
-ay hiçmi canın sıkılmıyor o saçlarından ben senin yerine sıkıldım.

annem misafirliğe gidip oradaki parlak hamarat kızları görüp evdeki tembel kızını görünce
-ayy maşallah o kıza nasıl hamarat anası yerinden kalmadı. her işi o gördü bulaşığı yıkadı hizmet etti onu yaptı şunu yaptı .......
ben: ???*

Sen evlen ikinci gün bu ceneyle geri gelirsin sorarlarsa konus sormazlarsa konusma banasu isi yap bu isi yap

Genellikle bir yere gezmeye veya bir sosyal etkinliğe gittiğimde " Batacaksın! Gırtlağına kadar borca batacaksın! Hiçkimse seni kurtaramayacak. O gün geldiğinde benim de kapıma geleceksin ama ben bile seni kurtaramayacağım!" Bilinçaltım annemin negatif kodlarıyla dolu. Borcum hiç bitmez annem yüzünden :)

Benim annem de der ben ne kötü anneymisim size neler cektirmisim Allah benim belami versin der 5 dk sonra da hiç bişey olmamış güler can annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…