Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu babetı daha dün aldım çoooook begenerek =)))

Son düzenleyen: Moderatör:
canim bendede var bu ayakkabinin aynisi.benimki krem

canm bu tarz dolgu topuk bi ayakkabı istiyorum...nerden aldın canm :sm_confused:

kıslar hepiniz çok zevlisiniz valla benim gibi ayakkabı çılgınları sizi:)) şu resim eklemeyi bi öğreniyim eklicem bende...

canm bu tarz dolgu topuk bi ayakkabı istiyorum...nerden aldın canm :sm_confused:

ben bunları geçen yıl peacockstan aldım. aynısı olmasada benzerleri vardır.
ben ince burunlu, ince topuklu giyemiyorum, genelde böyle dolgu tercih ediyorum.

bende dün akşam üşenmedim bazı ayakkabılarımın resimlerini çektim, bunlar sitede zaten olanlar birazdan diğerlerinide ekliycem

çok hoşlar cnm ya yalnız sen bayağı bi topuk seviyosun ben pek topuklu giyinemiyorum ama çok çok güzeller güle güle giyin cnm

ooooooo kırmızı bi gömlek siyah yada lacivert dar paça kot
yda siyah gömlek siyah dar paça kot kırmızı kemer sipeeeeeeeeercokacimcoook

ayyyy bayılırım böyle topuklara:asigim:, kokoş kokoş ne güzelkaydirigubbakcemile3

çok hoşlar cnm ya yalnız sen bayağı bi topuk seviyosun ben pek topuklu giyinemiyorum ama çok çok güzeller güle güle giyin cnm
aslında babet tarzınıda çok seviyorum ama topuklular daha feminen olduğu içinmidir nedir daha çok seviiyorum teşekkür ederim tatlım birazdan devamınıda ekliycem
sehnsucht canım ya şu çelik topuklu siyahlara bayıldım nerden aldın .....
jlo markası tatlım steve maddenden aldım
bunlara bayıldım siperrrrrrhihoyyyt

bende bayılıyom onlarahihoyyyt

:asigim: Anam o ne:asigim::asigim:

sehnsucht06 hepsi birbirinden güzel ya, taktım ben bu topuklulara...

güle güle kullan hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…