Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arztez ve bebişim52 çok güzel ayakkabılarınız hepsine ayrı ayrı bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

kızlarr ayakkabılarınıza bayıldımm resmen yaa :asigim: harikasınızz.. güle güle giyinnn hihoyyyt

kıızlar yaa şimdi düşündüm de biz 5 liraya da çok hoş şeyler bulup hem rahat hem şık gezebiliyoruz mükemmelmiyiz neyizkaydirigubbakcemile2

kıızlar yaa şimdi düşündüm de biz 5 liraya da çok hoş şeyler bulup hem rahat hem şık gezebiliyoruz mükemmelmiyiz neyizkaydirigubbakcemile2

aynen öyleyiz cnm:)herbütceden şık olunabiliniyor bu forum bunun örnegihihoyyyt

kızlar bende ayakkabılarımı ve terliklerimi paylaşımm:):)
hihoyyyt

Eklentiler

• $d1.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $d2.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $d3.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $d4.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $d5.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 30
devamıı

Eklentiler

• $d6.webp
    31 KB · Görüntüleme: 35
  • $d7.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $d8.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 30
duyguud cnm senin ayyakkişlerde çok güzel.....mucksss

cnm yaa hepside birbirinden güzel.hihoyyyt.özellikle son ikisine bayıldım ama gerçekten onlarla yürüyebiliyomusun ben üzerlerinde duramam bile bırak yürümeyi:)senağlama:bbo:acaip topukluuuuuuuudelikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
tşkler nemcimmm sencuhun ki kadar olamazz çok güzel ayakkabılar:):)

beğenmene sevindim canım, bende özellikle yeşili çook severek giyiyorum.
Dolgu topuk olduğu halde benim koca ayaklarımı bile narin gösterebiliyor.yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:

:1shok::1shok:neeeeeeee 5 tl mı ne 5tl sı kim bulmuş nereden almış:1shok: 10-15 e bıle bulamıom ya bana da soyleyın banada soyleyınklava:

cnm yaa hepside birbirinden güzel.hihoyyyt.özellikle son ikisine bayıldım ama gerçekten onlarla yürüyebiliyomusun ben üzerlerinde duramam bile bırak yürümeyi:)senağlama:bbo:acaip topukluuuuuuuudelikafadulden

çok sağol tatlım diğer topuklu ayakkabılarımında resmini çektim ama ekleyemedim dün bu akşam inş. ekliycem, beğenmene sevindim..
yürümek çok kolay değil ama ben alışkınım, kırmızıyı kızkardeşimin nişanı için almıştım o ayakkabılarla bi oynadım sonradan görenler şok oldu:)
geçen akşamda giydim resmi bugün ne giydinde var

tşkler nemcimmm sencuhun ki kadar olamazz çok güzel ayakkabılar:):)

sağol tatlım senin ayakkabılarında çok güzel haksızlık etme kendine

ben bunları geçen yıl peacockstan aldım. aynısı olmasada benzerleri vardır.
ben ince burunlu, ince topuklu giyemiyorum, genelde böyle dolgu tercih ediyorum.

saol cnm benm a.s.
nişantaşında var mgazası bi bakmak gerek yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…