Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vaaaaaaauuuuuuuuuvvvvv sipeeeeeeer cok guselmiş
gule gule gıy

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar klasik ayakkabılarımmm :teytey:
sporlar hep converse zaten -tatlicadiarzu- eklemeye gerek yok
babetlerimi de snra eklerim ben kaçtımm

benim guess hastası oldumu bildiğin için koydun dimi gıcık o siyah ayakabılarıdelikafadulden
ba-yıl-dım:enbuyukkk:
arow da bu kadar hoş ayakabılar olduğunu bilmiyordum..sayende öğrendim..:)patiii beyaz ayakabına ayrı bittim:asigim:ya ne hoş o öyle:ecrin_bebek:üstteki topukluda ayrı acayip güzel bi renk..gülkurusu gibi ama tam değil..soğan kabuğu gibi..ya hepsi ayrı güzel..şimdide ben senin tarzına bayıldımkaydirigubbakcemile3...zevklerimiz çok benziyo bu arada farkındası dimi:icecream:hepsini güle güle kullan canım arkadaşım..çok zevkli hepside..birbirinden güzelmiş..ayrım yapamadım..:hooray:

ŞenizŞeniz
canm arkadaşm benm çok çok saol düşüncelern için...
ilk ayakkabı daha dgrusu terlik khve rengi simli yerimseniben
en rahatı o zaten :))
dgerlerini özel bi gün olunca artıkın
ben valla belli başlı magazalara bakmıyorum her yere giriyorum begendğim çıkıyo elbet :lepi:

benimde takıntım yoktur..yeterki hoşuma gitsin..ama daha önce mağazasını görmediğim için bilmiyorum dedimkaydirigubbakcemile2bundan sonra kesinlikle arowcu olucam sayendea.s..bi ara özelden hangi şubesinden aldığını yazarsınyerimseniben..ayrıca pazarlarda öyle ayakabılar oluyoki valla markalar halt etmiş..

bunca güzel cicilibicili sexy ve görkemli ayakkabilarin icinde benimkilerede yer varmi acaba???

sandaletimle basliyayim incitanemtuananin bana hediyesi yani ablamin cok saolsun

dvm ediyorum ablam benim ayakkabi taki ve toka sponsorum oldugu icin saolsun :) giymiyo giydiriyo dermisim :)

bunuda canim ablam aldi saolsun citi piti cok seviyorum el cantasida var ayni sekilde firfirli ve kurdaleli :)

bunlari ablam kendine almisdi sonrada hamile oldugunu ögrenmisdi ve dogumdan sonrada ayagina sigmadigi icin bana verdi :) yazik ya ama benimde isime gelmedi diil :)

Hepsi çok güzel canım...
Güle güle giy...
ıncinin ablan olduğunu bilmiyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…