Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili 7511 ve furtado. kimse bedava vermiyor bu ayakkabıları o yüzden giyemezsiniz zaten. kaliteden anlamak zorunda değilsiniz.

Son düzenleme:
sevgili 7511 ve furtado. kimse bedava vermiyor bu ayakkabıları o yüzden giyemezsiniz zaten. kaliteden anlamak zorunda değilsiniz.

Cnm ben kaliteden anlıyorum bu ayakkabıları sen fiyatına göre güzel buluyorsun anlaşılan yani bu ayakkabılar 20 lira olsada beğenmezdim sen beğenirsin, ben beğenmem zevk renk meselesi ve kalite demek güzel demek değil 1000 tlye o kadr çirkin modeller varki hem ben kaliteye karşı değilim ben modele bakarım çirkinse çirkin, güzelse güzeldir bilmem anlatabildim mi hem burda kaç insan var kimi beğenir, kimi beğenmez oky.

Şunuda söyliyim giyemezsiniz zaten demişsin cnm bu bir aşalamımı onu anlamış değilim sen benim kim olduğumu ne biliyorsun ki giyemezsiniz diyorsun kalbini kırmak istemiyorum giyememm değil cnm giymem tamam.

Şunuda söyliyim giyemezsiniz zaten demişsin cnm bu bir aşalamımı onu anlamış değilim sen benim kim olduğumu ne biliyorsun ki giyemezsiniz diyorsun kalbini kırmak istemiyorum giyememm değil cnm giymem tamam.

Sen bedava vermekten bahsettigin icin Bedava vermedikleriicin giyemezsin dedim, hiç giyemezsin demedim

Son düzenleme:
canm vallahı ıstesem o ayakkabılar gıbı 50 tane alırım ama modellerı cok kotu dedım ben ılla kalıtelı olması fıyata bakmaz
kalıtedende emn ol cok ıyı anlarım

o ayakkabıların ustune okadar para verseler almam cok pahalı ya hemde cok kotuler

bunlar ıcınde yorumum aynı

bu konuda katiliyorum ayakkabilar hos ama o fiyata ayakkabi almam ben acirim o paraya ömürlük almiyorum sonucta 2 kere giyecegim ayakkabiya o kadar para verecegime ihtiyaci olan birine veririm o parayi daha iyi isterse milyonlarim olsun yine vermem o parayi ayakkabiya...

o paranın verılcegı ayakkabı var verılmeyecegı ayakkabı var ben gayet kıbar bı seklde begenmedgımı belırttım ama hakaret algılamıs kızcagız...bnce sende yazma sımdı gelır buralarada

o paranın verılcegı ayakkabı var verılmeyecegı ayakkabı var ben gayet kıbar bı seklde begenmedgımı belırttım ama hakaret algılamıs kızcagız...bnce sende yazma sımdı gelır buralarada

ben tanidim onu eve gelen yardimci bayani assagilayan arkadas...
ben vermem o kadar parayi bilemiyorum...
ayakkabilarin fiyatinida niye belirtmis acaba

Son düzenleme:
ben tanidim onu eve gelen yardimci bayani assagilayan arkadas...
ben vermem o kadar parayi bilemiyorum...
ayakkabilarin fiyatinida niye belirtmis acaba

ona gore cok para demkkı hava atcagını sanıo belkıde fıyatıyla bılemedımkı...
ya muhtemelenen fazla lıseye ılkokula falan gıdıor

aman her neyse buraya bnde ayakkabı koymustum fıyatını sordukları ıcın yazmıstım 1 kez valla

ben o konuyu gormedım kııskı kendısı o kadını asagılıo ya ıste sonradan gormek bole bısı

Son düzenleyen: Moderatör:

nick degistirmis ama benden kacmaz
neyse simdi gelip bana sayar kacayim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…