- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
sevgili 7511 ve furtado. kimse bedava vermiyor bu ayakkabıları o yüzden giyemezsiniz zaten. kaliteden anlamak zorunda değilsiniz.
Şunuda söyliyim giyemezsiniz zaten demişsin cnm bu bir aşalamımı onu anlamış değilim sen benim kim olduğumu ne biliyorsun ki giyemezsiniz diyorsun kalbini kırmak istemiyorum giyememm değil cnm giymem tamam.
Sen bedava vermekten bahsettigin icin Bedava vermedikleriicin giyemezsin dedim, hiç giyemezsin demedim
Deri bir ceketle ve upuzun dupeduz bir at kuyrugu ile super durur !! Cok begendim !
Herhalde bedava vermezler bunun farkındayım tabiri caizse öyle yazdım, bilmem anlatabildim mi hey allahım yaa.
o ayakkabıların ustune okadar para verseler almam cok pahalı ya hemde cok kotuler
bunlar ıcınde yorumum aynı
bu konuda katiliyorum ayakkabilar hos ama o fiyata ayakkabi almam ben acirim o paraya ömürlük almiyorum sonucta 2 kere giyecegim ayakkabiya o kadar para verecegime ihtiyaci olan birine veririm o parayi daha iyi isterse milyonlarim olsun yine vermem o parayi ayakkabiya...
o paranın verılcegı ayakkabı var verılmeyecegı ayakkabı var ben gayet kıbar bı seklde begenmedgımı belırttım ama hakaret algılamıs kızcagız...bnce sende yazma sımdı gelır buralarada
ben tanidim onu eve gelen yardimci bayani assagilayan arkadas...
ben vermem o kadar parayi bilemiyorum...
ayakkabilarin fiyatinida niye belirtmis acaba
ona gore cok para demkkı hava atcagını sanıo belkıde fıyatıyla bılemedımkı...
ya muhtemelenen fazla lıseye ılkokula falan gıdıor
aman her neyse buraya bnde ayakkabı koymustum fıyatını sordukları ıcın yazmıstım 1 kez valla
ben o konuyu gormedım kııskı kendısı o kadını asagılıo ya ıste sonradan gormek bole bısı
nick degistirmis ama benden kacmaz
neyse simdi gelip bana sayar kacayim ben
Eki Görüntüle 444050 Eki Görüntüle 444051 Eki Görüntüle 444052 Eki Görüntüle 444053 Eki Görüntüle 444054
en sık kullandıklarım bunlarrrdigerlerinide cekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?