Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili 7511 ve furtado. kimse bedava vermiyor bu ayakkabıları o yüzden giyemezsiniz zaten. kaliteden anlamak zorunda değilsiniz.

Sen "o" ayakkabılara o kadar para ver, sonra zevksizliğin ortaya çıksın, babanne gibi takıl, sonra başkalarına bedava vermedikleri için giyemezsin de. Terbiyesizlik...

Tutamadım kendimi...

Son düzenleme:
Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok, ne elbiseler gördüm içinde insan yok şu elbise kelimesini ayakkabı olarak değiştirdim varsayın buda gösteriş budalalarına kapak olsun

Benimde içimden paylaşmak geliyor ama bi okadarda çekmek zor geliyor

Furtado ayakkabıların çok hoş simli olanlarına yani topuksuz olanlarına özellikle bayıldım :)

Simli olanlarına demişsin cnm benimkilerde sim yok ki sanırım diğer arkadaşınkini diyorsun nicki karıştırdın sanırım neyse buda iyiydi ehi ehi

Simli olanlarına demişsin cnm benimkilerde sim yok ki sanırım diğer arkadaşınkini diyorsun nicki karıştırdın sanırım neyse buda iyiydi ehi ehi

yanlış nick yazmışım
Sıcaklar başıma vurdu resmen :44:
Ama ben senin ayakkabılarınıda beğenmiştim özellikle önleri bantlı gibi geleni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…