Ekstra onlarda evi olmayan kocaya varılmıyor kocasının tarafı evlenirken çok altın takıcak evi dayayıp döşeyicek bunları yapmayan erkek tarafı evde kalırYuruyen altindir
Bu arada herkez degil herkes!
Hakaret eden uyeye saygim var en azindan yiyo banini cekiyo cezasini. Bi de baskalarinin hakaret mesajlarini begenip kendi tek kelam edemeyen ezikler var. Hayal ediyorum simdi tiplerini hmm olsa olsa bakimsiz alabildigine cirkin tiplerdir bunlar. Genelde kilo ve cilt problemlidirler. Cirkin bi kot kazak sweatshirtle falan ise giderler bi gram makyaj yapmadan. Goruntu kirliligi. Hirsla ekrana bakarlar tum gun. Kah is yapar kah forum sosyal medya gezinip hasetlenir. Kimseyle dalasmaz ama kimseyi de sevmez ya o tiplerden. Korkaktir ve kifayetsiz. Aksam gider evde pijamayla ayni stile devam eder sabah kalkar ayni. Hayat boyu yalniz takilacak kimsenin adam yerine koymayacagi silik tipler
Kilolularla alıp veremediğiniz nedir ? Her çirkin profilini tarifte kesin kiloludur demeniz ne büyük eziklik. Belki siz zayıf ama çirkinsiniz, belki ruhunuz çirkin ve o da yüzünüze yansımış....!
Hakaret eden uyeye saygim var en azindan yiyo banini cekiyo cezasini. Bi de baskalarinin hakaret mesajlarini begenip kendi tek kelam edemeyen ezikler var. Hayal ediyorum simdi tiplerini hmm olsa olsa bakimsiz alabildigine cirkin tiplerdir bunlar. Genelde kilo ve cilt problemlidirler. Cirkin bi kot kazak sweatshirtle falan ise giderler bi gram makyaj yapmadan. Goruntu kirliligi. Hirsla ekrana bakarlar tum gun. Kah is yapar kah forum sosyal medya gezinip hasetlenir. Kimseyle dalasmaz ama kimseyi de sevmez ya o tiplerden. Korkaktir ve kifayetsiz. Aksam gider evde pijamayla ayni stile devam eder sabah kalkar ayni. Hayat boyu yalniz takilacak kimsenin adam yerine koymayacagi silik tipler
Yine klavyemle ates etmisim di mi :d simdi okudum hatirladim gereksiz bi tipkim sıktı canını asude?
Canımm cok sagolasın, minyon tipli miyim bilmiyorum boyum 174 sen karar verHasatvakti ve Cui Bono hanim hanımcık aklı başında insanlardır bence..
hatta niyeyse minyon tipli kumrallarmıs gibi :)
Hele kiCui Bono yorumlarında isabetli dediğim insandır.
huzur ve mutluluk diliyorum herkesle birlikte sizlere..:)
Yoo yuzum de guzel fizigim de. Kilo Allah vergisi degil sahsi bi kusur, kilosunu begenmeyen verir zatenKilolularla alıp veremediğiniz nedir ? Her çirkin profilini tarifte kesin kiloludur demeniz ne büyük eziklik. Belki siz zayıf ama çirkinsiniz, belki ruhunuz çirkin ve o da yüzünüze yansımış....!
Canımm cok sagolasın, minyon tipli miyim bilmiyorum boyum 174 sen karar ver
Kilom cok yok, zayıfımdır.
Sen de kesin cok zarif ve düsünceli bir kızsındır
İyi dilelerin icin cok sagol insallah sen de cok mutlu olursun
@zeynones cok tesekkur ederim canim guzel dusuncelerin icin.. Minyon degilim, kumral da degilim, inşaAllah dedigin guzel hasletlere sahibizdir..Hasatvakti ve Cui Bono hanim hanımcık aklı başında insanlardır bence..
hatta niyeyse minyon tipli kumrallarmıs gibi :)
Hele kiCui Bono yorumlarında isabetli dediğim insandır.
huzur ve mutluluk diliyorum herkesle birlikte sizlere..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?