hadi bakalım herkez burdaki üyelerin nasıl oldugunu hayal etsin

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
hadi bakalım herkez burdaki üyelerin
nasıl oldugunu hayal etsin

sizce limoncu nasıldır ilk benden baslayalım.....

Hakaret eden uyeye saygim var en azindan yiyo banini cekiyo cezasini. Bi de baskalarinin hakaret mesajlarini begenip kendi tek kelam edemeyen ezikler var. Hayal ediyorum simdi tiplerini hmm olsa olsa bakimsiz alabildigine cirkin tiplerdir bunlar. Genelde kilo ve cilt problemlidirler. Cirkin bi kot kazak sweatshirtle falan ise giderler bi gram makyaj yapmadan. Goruntu kirliligi. Hirsla ekrana bakarlar tum gun. Kah is yapar kah forum sosyal medya gezinip hasetlenir. Kimseyle dalasmaz ama kimseyi de sevmez ya o tiplerden. Korkaktir ve kifayetsiz. Aksam gider evde pijamayla ayni stile devam eder sabah kalkar ayni. Hayat boyu yalniz takilacak kimsenin adam yerine koymayacagi silik tipler

bence siz limoncu hanım para mevzularıyla,onun bunun neye benzediğiyle meşgul olacağınıza bir önceki konunuzda işsizim diye dert yanmışsınız kendinize bir meşguliyet edinin bunları merak ettiğiniz enerjiyi çalışmak meslek edinmek için yorsaydınız sizden iyi bir muhasebeci olurdu( para mevzusunda baya uzmansınız )....işe, merakınızı ve engin hayal gücünüzü de katarsak gazetecilikte olabilir belki...

Kilolularla alıp veremediğiniz nedir ? Her çirkin profilini tarifte kesin kiloludur demeniz ne büyük eziklik. Belki siz zayıf ama çirkinsiniz, belki ruhunuz çirkin ve o da yüzünüze yansımış....!

kim sıktı canını asude?

insanları dış görünüşleriyle yadırgayan insanlara ayar oluyorum... zayıf olabilir, şişman olabilir, belki bir rahatsızlığı vardır cilt problemi olabilir... Bu şekilde ayrım yapıp ona göremi? etrafınızdakileri seçiyorsunuz? Kalbi güzel olsun, dostluğu güzel olsun.. Bu formda da olabildiğince saygı çerçevesinde yazmaya çalışıyorum. Hakaret etmek ego tatmininden başka bir şey değildir, üstelik bu tarz insanlarında evde mutsuz, eşinden,sevgilisinden yada ailesinden şiddet gören, ezilen, onlara sesini çıkartamadığı için nasılsa burada kimse onu tanımadığının verdiği rahatlıkla insanlara hakaret edip, alay ederek kendini deşarj etmeye çalışan insanlar olarak görüyorum...

Canımm cok sagolasın, minyon tipli miyim bilmiyorum boyum 174 sen karar ver
Kilom cok yok, zayıfımdır.
Sen de kesin cok zarif ve düsünceli bir kızsındır
İyi dilelerin icin cok sagol insallah sen de cok mutlu olursun

Kilolularla alıp veremediğiniz nedir ? Her çirkin profilini tarifte kesin kiloludur demeniz ne büyük eziklik. Belki siz zayıf ama çirkinsiniz, belki ruhunuz çirkin ve o da yüzünüze yansımış....!
Yoo yuzum de guzel fizigim de. Kilo Allah vergisi degil sahsi bi kusur, kilosunu begenmeyen verir zaten

Amin canim :) evet birazcik boy varmıs ama olsun

Yazdigim mesaja niye agladiniz kizlar sizlik bi durum yok tanimiyorum bile uye isimlerinizi. Burada bi topic acilmis bende bazi tanidigim uyelere istinaden yazdim. Burnu buyuk dudagi ince kulagi kepce boyu kisa dememisim, yani kimsenin Allah vergisi fiziksel ozellikleriyle ilgili tek kelam yok. Cunku muhatabiniz cahil bi kadin degil. Kilo kisisel bi kusurdur, Allah vergisi degil. Kilosunu begenmeyen verir zaten. Bakimsizlik da keza. Benim yazdiklarim da bunlar. Idrak edemeyenler icin daha aciklayayim mi yazdiklarimi?

@zeynones cok tesekkur ederim canim guzel dusuncelerin icin.. Minyon degilim, kumral da degilim, inşaAllah dedigin guzel hasletlere sahibizdir..
Ben de senin icin cok cok buyuk mutluluklar dilerim Rabbimden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…