Ve bence de @zeynones kibar, hanim, tatli bi hatundur: )) ayrica guzel..
Benide benide :)))
H E hayalgücüne pek gerek kalmadı. Kendisi gayet hoş bir bağğyan. Eşiyle yakıştırdığım nadir çiftlerden biri. Ayrıca çok tatlı bir çift. Allah daim etsin. Yorumlarımızın benzediği konusuna da sonuna kadar katılıyorum.
Samire tmv oldukça naif bir hatun. Sakin, sessiz tam çay içmeye gitmelik biri. Orta boylarda hafif balıketli.
COLIN Çok cool ve eğlenceli biri. Hoş bir hatun. Fiziği güzel.
Ceylinimdeceylinim çıtı pıtı bir kız. Muhtemelen kumral veya sarışın. Farkındalığı yüksek biri.
Z zeytinagaci Orta boylu zayıf. Empati yeteneği olan biri.
@slimsigara genelde yorumlarımız benziyor. Sarışın bir izlenim bıraktı bende nedense.
Saksi_Degilim_Ben Komikli bir hatun. Beni güldürdüğü çoktur yani. Kafa dağıtmalık biri. Kumral zayıf muhtemelen renkli göz.
AdAm_OLaCaK_KIZ Yazacağım yorumu benden önce yazdığını gördüğüm biri. Orta boy, kumral beyaz tenli.
MissCherryBlossom Bakış açılarımız benziyor. Mantıklı biri. Fiziği düzgün, bir ihtimal esmer.
tolin deli dolu biri. Bazı entyleri çok komik. Orta boy hafif balıketli. Muzip biri.
@kendiylesorunlu Yine bir cool hatun. Uzun boylu zayıf biri. Kumral veya esmer.
Veee finallimoncu28 maddeye çok değer veren, bu yüzden hayatı ıskalayan, manevi şeylerin tadını çıkaramayan biri olduğunu düşünüyorum. İnsanların değerlerini çok rahat bir şekilde aşağılamasını da buna bağlıyorum. Empati yapamıyor ve benmerkezci.
Nickleri hatırladıkça yazarım.
H E hayalgücüne pek gerek kalmadı. Kendisi gayet hoş bir bağğyan. Eşiyle yakıştırdığım nadir çiftlerden biri. Ayrıca çok tatlı bir çift. Allah daim etsin. Yorumlarımızın benzediği konusuna da sonuna kadar katılıyorum.
Samire tmv oldukça naif bir hatun. Sakin, sessiz tam çay içmeye gitmelik biri. Orta boylarda hafif balıketli.
COLIN Çok cool ve eğlenceli biri. Hoş bir hatun. Fiziği güzel.
Ceylinimdeceylinim çıtı pıtı bir kız. Muhtemelen kumral veya sarışın. Farkındalığı yüksek biri.
Z zeytinagaci Orta boylu zayıf. Empati yeteneği olan biri.
@slimsigara genelde yorumlarımız benziyor. Sarışın bir izlenim bıraktı bende nedense.
Saksi_Degilim_Ben Komikli bir hatun. Beni güldürdüğü çoktur yani. Kafa dağıtmalık biri. Kumral zayıf muhtemelen renkli göz.
AdAm_OLaCaK_KIZ Yazacağım yorumu benden önce yazdığını gördüğüm biri. Orta boy, kumral beyaz tenli.
MissCherryBlossom Bakış açılarımız benziyor. Mantıklı biri. Fiziği düzgün, bir ihtimal esmer.
tolin deli dolu biri. Bazı entyleri çok komik. Orta boy hafif balıketli. Muzip biri.
@kendiylesorunlu Yine bir cool hatun. Uzun boylu zayıf biri. Kumral veya esmer.
Veee finallimoncu28 maddeye çok değer veren, bu yüzden hayatı ıskalayan, manevi şeylerin tadını çıkaramayan biri olduğunu düşünüyorum. İnsanların değerlerini çok rahat bir şekilde aşağılamasını da buna bağlıyorum. Empati yapamıyor ve benmerkezci.
Kız fiziğimle ilgili bir sonuca nerden vardın merak ettimYazdıklarımdan nasıl çıktı çözemedim
İyi hadi kıyağım olsun söyleyeyim saçlarım koyu kestane, cilt rengim açık buğday.Kardeşim asla vazgeçmemde İclal Hanım rolunde oynayan hatuna çok benzediğimi söylüyor. Onun saçları da koyu renk, galiba tiplerimiz de biraz benziyor. Başka biri de bizi çok benzetmişti saç ten göz renklerimiz çok benzer olduğu için sanırsam.
Saksı değilim benin göz rengini nerden çıkardın
Ben resmimi koymuşum siteye yaa istersen bakabilirsin okypete nin saçla ilgili topiği var sayfa 36 :)
Merak giderecek kadar yeterli deşifre olmak için yetersiz :)
Tipler konusundaki tahminlerimi nereden çıkardığımı sorma ben de bilmiyorum
Öyle bir önsezi işte ki önsezilerim pek iyi değildir
İclal güzel hatun ya. O başroldeki rol yapamayan salaktan daha güzel buluyorum. Hatta her gördüğümde kocası olacak herife "taş gibi hatun dururken gittin sümsüğün birine aşık oldun diyorum annem kızıyor
Aradım bulamadım nerde bu topik kız
Ay Iclal cok hos, cok cekici bir kadin. Demekki sende oylesin. Ben seni uzun sari sacli, surekli sacini at kuyrugu baglayan, topuklu ayakkabi giyen, guzel fizikli biri diye hayal etmistimKız fiziğimle ilgili bir sonuca nerden vardın merak ettimYazdıklarımdan nasıl çıktı çözemedim
İyi hadi kıyağım olsun söyleyeyim saçlarım koyu kestane, cilt rengim açık buğday.Kardeşim asla vazgeçmemde İclal Hanım rolunde oynayan hatuna çok benzediğimi söylüyor. Onun saçları da koyu renk, galiba tiplerimiz de biraz benziyor. Başka biri de bizi çok benzetmişti saç ten göz renklerimiz çok benzer olduğu için sanırsam.
Taş gibi karıymışsın
Ay Iclal cok hos, cok cekici bir kadin. Demekki sende oylesin. Ben seni uzun sari sacli, surekli sacini at kuyrugu baglayan, topuklu ayakkabi giyen, guzel fizikli biri diye hayal etmistim
Aynen beriki kız acaip patates. Surat tam bir patates. Manken diye rezil makyajlar yapıp patatesliğini iyice ortaya çıkarıyorlar.
ben eğlenmelik değil evlenmelik kızım taammmıııSaksi_Degilim_Ben Komikli bir hatun. Beni güldürdüğü çoktur yani. Kafa dağıtmalık biri. Kumral zayıf muhtemelen renkli göz.
hani bıdıbıdıbıdı bisürü şey anlatılır en sonunda şöförün göz rengi nedir diye sorulur ya o geldi aklımaKız fiziğimle ilgili bir sonuca nerden vardın merak ettimYazdıklarımdan nasıl çıktı çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?