- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
Aynen ya. Bi de rol yapacağım diye suratını buruşturup durması yok mu ıyyy. Ayrıca dizinin başından beri gri tayt. kokmuştur artık o
Yansıyan görüntü sensin diğğ miHoş hatunsun.
ben eğlenmelik değil evlenmelik kızım taammmııı
beni eğlenip kk nın tozlu bilinmezlerine itekleyemezsin
beyaz tenli kahve saçlı normal kiloda kahve gözlüyüm :)
hani bıdıbıdıbıdı bisürü şey anlatılır en sonunda şöförün göz rengi nedir diye sorulur ya o geldi aklıma
Ben varim ya. Uye oldugum ilk gunden beni hayraninim.Sarı mıbana hiç olmaz valla açık renkler denemedim bile At kuyruğu pek yapmam, spora giderken de örerim. At kuyruğu başımı ağrıtıyor be.
İnsanda şans olsun, hem yaşlandım kocadım galiba bugünlerde eskisi kadar hayranım yok
Bu hanimi da sari sacli hayal ediyorum. Saci omuzlarda, beyaz tenli, hafif balik etlivalla hayal gücüm bu konuda çok yeterli değil. fotoğrafları koyun görelim. uğraştırmayın adamıııı:)
bu hanımda tam isabet ama avatarlarından belli değilmi.. :)Bu hanimi da sari sacli hayal ediyorum. Saci omuzlarda, beyaz tenli, hafif balik etli
görmeye gel beni beğeneceksinİyi ya bişey demedik. Görücü yaparız biz de
valla hayal gücüm bu konuda çok yeterli değil. fotoğrafları koyun görelim. uğraştırmayın adamıııı:)
oky imzandaki kediyi görünce istemsizce hüzünleniyorumvalla hayal gücüm bu konuda çok yeterli değil. fotoğrafları koyun görelim. uğraştırmayın adamıııı:)
neden. çok tatlı ama:)oky imzandaki kediyi görünce istemsizce hüzünleniyorum
aynen. avatarınıza koyun sonra değiştirin görelim bizde+1
Herkes foto koysun boyle olmuyor hayat beni neden yoruyosun
valla hayal gücüm bu konuda çok yeterli değil. fotoğrafları koyun görelim. uğraştırmayın adamıııı:)
görmeye gel beni beğeneceksin
@Helcin10 hayalgücüne pek gerek kalmadı. Kendisi gayet hoş bir bağğyan. Eşiyle yakıştırdığım nadir çiftlerden biri. Ayrıca çok tatlı bir çift. Allah daim etsin. Yorumlarımızın benzediği konusuna da sonuna kadar katılıyorum.
Samire tmv oldukça naif bir hatun. Sakin, sessiz tam çay içmeye gitmelik biri. Orta boylarda hafif balıketli.
COLIN Çok cool ve eğlenceli biri. Hoş bir hatun. Fiziği güzel.
@Ceylinimdeceylinim çıtı pıtı bir kız. Muhtemelen kumral veya sarışın. Farkındalığı yüksek biri.
Z zeytinagaci Orta boylu zayıf. Empati yeteneği olan biri.
iyotsuztuz genelde yorumlarımız benziyor. Sarışın bir izlenim bıraktı bende nedense.
Saksi_Degilim_Ben Komikli bir hatun. Beni güldürdüğü çoktur yani. Kafa dağıtmalık biri. Kumral zayıf muhtemelen renkli göz.
AdAm_OLaCaK_KIZ Yazacağım yorumu benden önce yazdığını gördüğüm biri. Orta boy, kumral beyaz tenli.
MissCherryBlossom Bakış açılarımız benziyor. Mantıklı biri. Fiziği düzgün, bir ihtimal esmer.
@tolin deli dolu biri. Bazı entyleri çok komik. Orta boy hafif balıketli. Muzip biri.
@kendiylesorunlu Yine bir cool hatun. Uzun boylu zayıf biri. Kumral veya esmer.
Veee finallimoncu28 maddeye çok değer veren, bu yüzden hayatı ıskalayan, manevi şeylerin tadını çıkaramayan biri olduğunu düşünüyorum. İnsanların değerlerini çok rahat bir şekilde aşağılamasını da buna bağlıyorum. Empati yapamıyor ve benmerkezci.
Nickleri hatırladıkça yazarım.
aynen. avatarınıza koyun sonra değiştirin görelim bizde
bilmem aşırı tatlı olduğundan olabilir :)neden. çok tatlı ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?