Hadi bakalım kurtuldum derkennn ..

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Bilenler konularımı bilir kayınvalideyle görüşmüyorum ..
Eşimde görüşmüyor çocuğumuz oldu ..
Görmeye gelmedi doğumdan çıktım aradı para istedi.
Bize hiç bir zaman destek çıkmadı ..
Şimdi dün eşimin abisi isten çıkartılmış eşimden iş istemiş eşimde amcamla konuşmuş amcam damat darılmasın diye onaylamış ..
Biz bursadayız onlar istanbulda nasıl olıcak diyorum ..
Bizde kalmıcak gidip gelir diyor ..
Daha nasıl oldunuz diye bir kere aramadılar eşimden para istemiş eşim yollayamam çocuk hasta diyince beddua etmişti KV .
Şimdi dün gece eşimi aradı ..
Konuştular eşim soğuk konuştu ama ..
Gene başlıcak para istemeler bize yerleşmee çalışmaları...
Offfff...

Kelebek sirf sana yorum yazmak icin girdim siteye esin en son sana tokat atmisti o sorunu halledebildin mi? Ve lutfen net ve kesin tavrini koy aman yazik 1 gun kaliversin felan deme bu iyi niyetini esin de suistimal eder emin ol ve muhattap bile olma esin bile bence pusuda bekliyor bir an yumusarsan o da anaci olacak cunku gecen ki tartismaniz bu sinyalleri veriyor bana göre

Eşinin suça karışmasına yol açan (patronun aslında çalıntı olan arabasını üstüne alması icin baskı yapan) abisi mi?
O değil bir küçüğü ama ben usandım artık ..
Bunlardan kurtulamıyorum .
Eşime yapma çalışmaz etmez istemiyorum dedim ama amcam onaylamış ..
Bu sefer bir olay çıkarır eşimde işinden olur gibime geliyor .
Çalışmayı sevmeyen birisi.
Eşime neler dedim dinletemedim ..

direk amcana deseydin keske

Teşekür ederim ..
Şuanda hala çok iyi değiliz tokadı kaldıramadım ..
Hala sarsıntıdayız ..
Aile terapistini onayladı zaten siteyi açık unutmuşum o konuda yazdığım herşeyi okumuş..
Yumşamıcam asla tavrım net ..

Eşin amcanla niye konuşup iş istiyor? Amcan niye sana sormadan işini hallediyor. Kayınvaliden, kaynın ve gelin yerleşir artık size. Kocanda iş yok. O kadar olaydan sonra karışmasa olmaz mı..
Olmazdı işsizmi kalsınmış işi vericekmiş hergün bursadan İstanbula gitsinmiş nolcakmış .
Daha neler hergün kaç saat yol gidip gelinirmi çoçuk kandırıyor sanki ..
Madem bursadan istanbula gitmek o kadar kolaydı neden çocuğumu görmeye bile gelmediler dimi ama .

cocuk mu kandiriyorlar.
Istanbul icinde millet isine gidip gelirken ne zorluklar cekiyor.

Bir koca için bu kadar dert çekilmez arkadaşım ne bu resmen ailecek sana ve ailene yamanmaya çalışıyorlar. Bir gün gider iki gün gider üçüncü gün istanbuldan bursaya gidip gelirken çok yoruluyor abim, bi tek hafta içi ne olacak bizde kalıversin der kocan. Valla hiç çekme çek restini, o koca seni kaybetmeyi hiç göze alamaz.

Amcana de o zaman
İşler kötü alamam suanda desin onlara
Yapma kendine bunu

K.bakma kelebek seni kirmak istemiyorum ama senin kocan tam bir nankor. Onceki konularina da baktim. Bunca fedakarligina ragmen bu adam seni asla haketmiyor. Bebegin de varmis birak git desem dilim varmiyor ama bu adama ve ailesine bu kadar taviz fazla bence. Agirligini koymalisin artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…